knihomol Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ahoj Zenith včera večer odhalil nový typ hodinek. Je k nim na videu hezký příběh od CEO. Mně se ty modré subciferníky líbí moc. Když nevím jestli bych je měl na celoživotní nošení. Ty Speedmastery mně připadají takové serióznější. Nevím. Zenith Revival CHRONOMASTER REVIVAL A386 MANUFACTURE EDITION - video článek na Hodinkee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Tak ty se mi líbí Ale rozměr 38 mm,.... jasný, asi to má historickou spojitost, nicméně se těším, až je uvidím naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Pěkné, jen 38mm mi připadá málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Tak to je velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 40 by bylo lépe, ale i tak se mi bez nich bude špatně žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 38mm? Jsem si říkal proč tam ty subciferníky tak hezky sedí - na rozdíl od novodobých 45mm El Primero podtácků, kde jsou trapně nachňachlané doprostřed. Akorát ty hranaté nožky mohli trochu zahnout dolů - tyhle budou i na menší ruce hnusně trčet přes profil řemínku a ostrýma hranama chytat jednu ránu za druhou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Parádní návrat ke kořenům se vším všudy. Až jednou budu velkej, tak tohle bude na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 38mm je presne akorat. Půjdou u nás někde koupit? Proletěl jsem rychle jen ty články a neviděl cenovku. Bojim se kolik to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Já jsem to taky jen prolitl, ale bylo tam tusim 8700 dolarů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Povedené, jen to umístění data mě prostě tahá za oči a na hodinkách to stále dlouhodobě nesnesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 jj na konci článku na Hodinkee je usd8700. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 23. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Hodinky jsou super, s cenou asi taky půjde teĎ něco dělat. Ale co fakt nechápu, jak můžou tak pěkný design zku datumovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 (upraveno) double Upraveno 23. května 2020 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Mi osobně tam datumovka nevadí. Ba naopak, nevím, jestli bych o nich bez datumovky uvažoval. Libí se mi velmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Krásný retro, supr velikost... jen ty nožičky mohli udělat trochu jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 38mm je super! Zenith to opravdu rozjel ve velkem. Souhlas s nozickami... timto mozna i pres malou velikost ty hodinky zabili pro lidi s mensi rukou. Datumovku bych tez ozelel... ale nastesti uz chrono bez datumovky mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Kdyby udělali datum jinak a nožičky jinak, tak už to neodpovídá předloze z roku 1969. Ja bych taky radši A384. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se