drack2 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 (upraveno) Mame tu nove Czapky. Za me zajimave. Libi se mi hlavne tah. Mj. krasny strojek s mikro rotorem. https://czapek.com/antarctique_subscription/ Upraveno 26. května 2020 uživatelem drack2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Dám sem odkaz na video, kde vynikne ciferník; ten je (vyjma strojku, který je epesní a zpracování ) za mě hlavním lákadlem. Pouzdro a tah jsou samozřejmě taky super, na druhou stranu ta inspirace GG mi přijde trochu nadbytečná a v poslední době stále častější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 (upraveno) Parada. Je to jako rano po divoke swingers party na Gentovu pocest. Kazdej se chvili pridal.... Prej i Patek, Vacheron a IWC. Upraveno 26. května 2020 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Ano prosim. Takto se to ma delat. Panove Chopard a Lange do rady, pozorne sledovat a vzit si priklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Krásná práce. Czapek jsou moje srdcovka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 doplním moc hezký článek na hodinkee. Ten ciferník u Nebuly musí být naživo naprosto úžasný. Cenovka je, řekl bych, v dikci dnešní doby a "oceli dražší zlata" velmi dobrá https://www.hodinkee.com/articles/czapek-and-cie-antarctique-collection-introducing?fbclid=IwAR3ucUAcE0jVA8N3GmxUasJyhXLNC3S5SjMGpn9S6F2bdWHXys5_CYY8Cgg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Za mě paráda! Ale kterou si bohužel nekoupím... ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Ač mám rád ještě o chlup hranatější tvary, tak se mi taky líbí. Ten brus je skvělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Ten šedý cifr mi přijde nejhezčí, libi se mi i napojeni tahu na pouzdro. A jestlise nepletu, za obnovou znacky stoji i Honza Sýkora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 tak tu mame obslehle oysterquartz pouzdro s trochu upravenym tahem. jsem zvedavy, kdy se priznaji, ze ten inhouse vlastne neni zase az tak uplne inhouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Já bych zas tak kritickej nebyl, to by pak člověk ve všem s integrovanym tahem mohl vidět OQ, RO, Ingy. Aspoň já je tam teda vůbec nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 27. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Souhlas... jsou to hodinky a maji dokonce rucicky. Za me velmi originalni kousek na soucasne pomery. Indexy jakoby inverze rucicek, typicky czapekovska sekundovka. Tah, ktery na prvni pohled krici, ze je jiny (v dobrem i zlem). A strojek? Popravde mi ty soucasne "inhouse" orgie uz prijdou vazne smesne... kazdopadne z info jak resili minule modely, to muze byt "nejhure" to nezavisle studio, co jim delalo ony zajimave strojky na predchozi dva modely. Ten strojek je za me pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Tyhle dva limitovaný číselníky daly hodinkám neobvyklou atmosféru. Abyss a Orion Nebula. Pěkné. https://czapek.com/product/abyss/ https://czapek.com/product/orion-nebula/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 15. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Tak to je naprosty masakr. Vypada to, ze s timto pouzdrem jeste prijdou hodne zajimave veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 (upraveno) Takové číselníky se mi vůbec nelíbí. Ty hodinky s tím vypadají jak nejaké fashion DKNY od střelnice s falešnou perletí. Nebo Swatchky. Upraveno 15. září 2020 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Jo, to jsem měl rozepsaný. Naživo to asi bude jiný kafe, ale doma bych to nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 (upraveno) Být na tom logo Rolex a poloviční cenovka, už 4. měsíc by se tu ucvrkávalo blahem jak jsou ty nové ciferníky skvělé a originální PS: Jinak pěkné tříručky, ale za stejný nesmysl jako AP, VC, PP a spol. Upraveno 15. září 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 To pouzdro a tah se mi teda vůbec nelíbí takový festiny Cifry zajímavé ale nic co bych si řekl to chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Festiny? To už mezi dárce novodobé Čapkovy DNA můžeme rovnou přihodit i Swatch Irony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/fratello-czapek-hodinky-anketa.A210408_161634_eko-zahranicni_ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se