Přejít na obsah

Strojovna IWC Aquatimer IW354807 caliber 30110 ETA 2892-A2

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Aquatimerom trebalo velky servis, a pan Tomas Sinal (v BA) mi urobil radost este aj fotkami, tak snad niekoho dalsieho tiez potesia.

IMG_a1599.jpeg

IMG_b1602.jpeg

Upraveno uživatelem barabas
Odesláno
před 1 hodinou, Marcus Laurentius napsal:

No teda, pekná práca! Pozeral som aj stránky tohoto majstra, a dobré vedieť, že niečo také máme :)

Hodinky už máš doma alebo toto sú fotky ešte na polceste?

uz sa pysia na zapasti :)

Odesláno
Před hodinou, Harwey napsal:

Tomas je sikovny, ved aj ma plno roboty. Bude mat zjavne stale viac a viac.

o tom nepochybujem, snad sa objavia dalsi sikovni hodinari.. 

Odesláno (upraveno)

Já Ti nevím, ale pokud se takhle musíš ptát, tak těch 5 let tady byla skoro ztráta času, ne? Jen nevím, jestli jsou lepší takovýhle dotazy anebo ty výkřiky v každým druhým vlákně v minulých dnech.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Warran: Bohužel, nemam moc casu procitat kazde vlakno, ktere me zajima. Jen jsem se slusne zeptal. Ale podle tve odpovedi je to asi mimo pravidla tohoto fora. 

Odesláno

deff: ne není. Problém je, že to tu plevelíš výkřiky do tmy a jsi všude a jsem rád, že nejsem jediný, kdo si toho všimnul. A k tvé otázce - je to normální velký servis, teď jse na něm byl po   10 letech s IWC - rozborka, promazání, nové těsnění nekd korunka atd.

A kdy se pochlubíš svýma Tudorama?

Odesláno

S Tudorama? Asi zatim ne. Neumim o hodinkach tak poutave psat, jako ostatni clenove. Ackoliv jsem z IWC presel na Tudory. Nicmene k IWC se chci vratit, ale s jinym kalibrem nez jsem mel. Proto mam, soude dle vasich pripominek, plevelne prispevky. ;) :rolleyes:

Odesláno
V 29. 5. 2020 v 17:43, deff napsal:

Nicmene k IWC se chci vratit, ale s jinym kalibrem nez jsem mel.

Většinou se kupuje určitý model proto, že se ti líbí, ale ty potřebuješ jakýkoliv model, jenom aby měl jiný kalibr. Prosím tě, nechej těch blábolů......:sick01:

Odesláno
V 29. 5. 2020 v 18:36, igor261069 napsal:

A múžeš sem dát foto? Třeba do vlákna co máte zrovna na ruce? Nemusíš nic psát, už jsi toho tu napsal dost.

A nedá a nedá. Asi se Tudory těžko fotí. Třeba kdyby měl IWC s jiným kalibrem, šlo by to focení líp! :default_wink:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...