barabas Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 (upraveno) Aquatimerom trebalo velky servis, a pan Tomas Sinal (v BA) mi urobil radost este aj fotkami, tak snad niekoho dalsieho tiez potesia. Upraveno 28. května 2020 uživatelem barabas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 28. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 28. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Tak to je absolutní paráda Já to takhle rozebrat, zůstane ta hromádka v mističce a že už jich tam pár je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Normálně jsem se musel podívat, do jakýho pouzdra to patří. Ten cifr je tak krásnej a přitom v tom pouzdru takovej nenápadnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Laurentius Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 No teda, pekná práca! Pozeral som aj stránky tohoto majstra, a dobré vedieť, že niečo také máme Hodinky už máš doma alebo toto sú fotky ešte na polceste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Tomas je sikovny, ved aj ma plno roboty. Bude mat zjavne stale viac a viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 28. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 před 1 hodinou, Marcus Laurentius napsal: No teda, pekná práca! Pozeral som aj stránky tohoto majstra, a dobré vedieť, že niečo také máme Hodinky už máš doma alebo toto sú fotky ešte na polceste? uz sa pysia na zapasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 28. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Před hodinou, Harwey napsal: Tomas je sikovny, ved aj ma plno roboty. Bude mat zjavne stale viac a viac. o tom nepochybujem, snad sa objavia dalsi sikovni hodinari.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 To je asi jediná možnost, kdy lze napsat, že pohled na něčí střeva uklidňuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 před 30 minutami, marosh napsal: To je asi jediná možnost, kdy lze napsat, že pohled na něčí střeva uklidňuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Kvůli čemu se dělala tak rozsáhlá rozborka strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 (upraveno) Já Ti nevím, ale pokud se takhle musíš ptát, tak těch 5 let tady byla skoro ztráta času, ne? Jen nevím, jestli jsou lepší takovýhle dotazy anebo ty výkřiky v každým druhým vlákně v minulých dnech. Upraveno 29. května 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Pěkný fotky, díky za sdílení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Warran: Bohužel, nemam moc casu procitat kazde vlakno, ktere me zajima. Jen jsem se slusne zeptal. Ale podle tve odpovedi je to asi mimo pravidla tohoto fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 deff: ne není. Problém je, že to tu plevelíš výkřiky do tmy a jsi všude a jsem rád, že nejsem jediný, kdo si toho všimnul. A k tvé otázce - je to normální velký servis, teď jse na něm byl po 10 letech s IWC - rozborka, promazání, nové těsnění nekd korunka atd. A kdy se pochlubíš svýma Tudorama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 S Tudorama? Asi zatim ne. Neumim o hodinkach tak poutave psat, jako ostatni clenove. Ackoliv jsem z IWC presel na Tudory. Nicmene k IWC se chci vratit, ale s jinym kalibrem nez jsem mel. Proto mam, soude dle vasich pripominek, plevelne prispevky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 A múžeš sem dát foto? Třeba do vlákna co máte zrovna na ruce? Nemusíš nic psát, už jsi toho tu napsal dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 V 29. 5. 2020 v 17:43, deff napsal: Nicmene k IWC se chci vratit, ale s jinym kalibrem nez jsem mel. Většinou se kupuje určitý model proto, že se ti líbí, ale ty potřebuješ jakýkoliv model, jenom aby měl jiný kalibr. Prosím tě, nechej těch blábolů...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 V 29. 5. 2020 v 18:36, igor261069 napsal: A múžeš sem dát foto? Třeba do vlákna co máte zrovna na ruce? Nemusíš nic psát, už jsi toho tu napsal dost. A nedá a nedá. Asi se Tudory těžko fotí. Třeba kdyby měl IWC s jiným kalibrem, šlo by to focení líp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se