vonmisses Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 2 hodinami, mmaass napsal: Jinak dnes jeden krasny prirustek To je opravdu umělecké dílo. Preji moc krásných společných zážitků. Snad se taky dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 6 hodinami, mmaass napsal: Jinak dnes jeden krasny prirustek lahůdka, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Moc diky vsem. Jsou fakt uzasne. Ta modra se jim opravdu s tou zmenou technologii povedla Jeste sem hodim jednu na slunicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Tak ty nemají chybu, perfektní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Jeste jedna z dnesni rodinne prochazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 V 9. 3. 2023 v 10:04, mmaass napsal: Moc diky vsem. Jsou fakt uzasne. Ta modra se jim opravdu s tou zmenou technologii povedla Jeste sem hodim jednu na slunicku Jezis ty jsou bozi! Co vaha? Na ruce to musi byt citit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 2 hodinami, whiler napsal: Jezis ty jsou bozi! Co vaha? Na ruce to musi byt citit! Maji krasnych 160g. Jsou to poradne chlapske hodinky, uvazoval jsem je vzit na tahu, ale tam ta vaha byla uz 356g a to uz bylo na me trochu moc i kdyz na tahu jsou take nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 před 7 hodinami, mmaass napsal: Maji krasnych 160g. Jsou to poradne chlapske hodinky, uvazoval jsem je vzit na tahu, ale tam ta vaha byla uz 356g a to uz bylo na me trochu moc i kdyz na tahu jsou take nadherne Ja sem byl v AP kdyz se mi narodila dcera, za Jakubem, strasne fajn clovek, ale sdelil mi ze vsechyn hodinky jsou uz alokovany a zkousel sem si ruzny kusy. Mam nejaky rolexy, ale je pravda ze AP maj na ruce takovou zvlastni auru, mozna je to hodne osobni, ale pro me je tohle holygrail a tesim se az si to jednou taky splnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Dneska bylo v zacpe hezke slunicko, tak jsem se trochu pohral s rozptylenym svetlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 V 14. 3. 2023 v 5:47, whiler napsal: Ja sem byl v AP kdyz se mi narodila dcera, za Jakubem, strasne fajn clovek, ale sdelil mi ze vsechyn hodinky jsou uz alokovany a zkousel sem si ruzny kusy. Mam nejaky rolexy, ale je pravda ze AP maj na ruce takovou zvlastni auru, mozna je to hodne osobni, ale pro me je tohle holygrail a tesim se az si to jednou taky splnim Ja miluji tu vůní, která je tam cítit. Posledně začlo pršet p. Jakub mi půjčil deštník a já si tu vůní na jeho rukojeti připomínal ještě měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Takových pěkných hodinek tady je a takové mrtvo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Novy prirustek do sbirky a podekovani prazskemu butiku. Jako vzdy super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) V 12. 4. 2023 v 9:15, matejcaha napsal: Novy prirustek do sbirky a podekovani prazskemu butiku. Jako vzdy super! Nádherný Code a gatuluji k novému přírůstku SPOILER ALERT: Moooožná sem za chvíli přibydou další AP... Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) před 8 hodinami, DarylVanHorne napsal: Nádherný Code a gatuluji k novému přírůstku SPOILER ALERT: Moooožná sem za chvíli přibydou další AP... Ty spoiler Môj nový prírastok na ceste z predajne ... konečne mám poriadne hodinky aj ja Veľmi pekne ďakujem pánovi, ktorý sa za to zaslúžil, že mám predčasné Vianoce Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem Willie McBride Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 V 12. 4. 2023 v 9:15, matejcaha napsal: Novy prirustek do sbirky a podekovani prazskemu butiku. Jako vzdy super! Ty jedes gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 38 minutami, Willie McBride napsal: Ty spoiler Môj nový prírastok na ceste z predajne ... konečne mám poriadne hodinky aj ja Veľmi pekne ďakujem pánovi, ktorý sa za to zaslúžil, že mám predčasné Vianoce Užívej a opatruj je Dočkal jsi se a ani to netrvalo tak dlouho, co? Už se těším, až je uvidím na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal: Užívej a opatruj je Dočkal jsi se a ani to netrvalo tak dlouho, co? Už se těším, až je uvidím na živo Bezpochyby moje top hodinky a každý jeden deň čakania stál za to. Ľudia u AP v Prahe sú skvelí, taký prístup človek zažije len málokde. Snáď to nie sú moje posledné AP, no teším sa z nich ako malé decko na Vianoce. Takto som sa z hodiniek tešil asi len keď som si kúpil UN - moje prvé skutočné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Pěkně tady AP přibývají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 (upraveno) V 12. 4. 2023 v 9:15, matejcaha napsal: Novy prirustek do sbirky a podekovani prazskemu butiku. Jako vzdy super! Krásný. Upraveno 15. dubna 2023 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 před 5 hodinami, neuromancer napsal: Pěkně tady AP přibývají Dobra volba, mam presne ty samy! Titan je super na Offshore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se