Přejít na obsah

Jaké AP máte právě na ruce

MaxT

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, whiler napsal:

Jezis ty jsou bozi! Co vaha? Na ruce to musi byt citit! 🙏💪

Maji krasnych 160g. Jsou to poradne chlapske hodinky, uvazoval jsem je vzit na tahu, ale tam ta vaha byla uz 356g a to uz bylo na me trochu moc i kdyz na tahu jsou take nadherne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, mmaass napsal:

Maji krasnych 160g. Jsou to poradne chlapske hodinky, uvazoval jsem je vzit na tahu, ale tam ta vaha byla uz 356g a to uz bylo na me trochu moc i kdyz na tahu jsou take nadherne

Ja sem byl v AP kdyz se mi narodila dcera, za Jakubem, strasne fajn clovek, ale sdelil mi ze vsechyn hodinky jsou uz alokovany a zkousel sem si ruzny kusy. Mam nejaky rolexy, ale je pravda ze AP maj na ruce takovou zvlastni auru, mozna je to hodne osobni, ale pro me je tohle holygrail a tesim se az si to jednou taky splnim🙏

Odkaz ke komentáři

V 14. 3. 2023 v 5:47, whiler napsal:

Ja sem byl v AP kdyz se mi narodila dcera, za Jakubem, strasne fajn clovek, ale sdelil mi ze vsechyn hodinky jsou uz alokovany a zkousel sem si ruzny kusy. Mam nejaky rolexy, ale je pravda ze AP maj na ruce takovou zvlastni auru, mozna je to hodne osobni, ale pro me je tohle holygrail a tesim se az si to jednou taky splnim🙏

Ja miluji tu vůní, která je tam cítit.  Posledně začlo pršet  p. Jakub mi půjčil deštník a já si tu vůní na jeho rukojeti připomínal ještě měsíc. 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
V 12. 4. 2023 v 9:15, matejcaha napsal:

Novy prirustek do sbirky a podekovani prazskemu butiku. Jako vzdy super! 😎

Nádherný Code a gatuluji k novému přírůstku 👍

SPOILER ALERT: Moooožná sem za chvíli přibydou další AP...😉

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Nádherný Code a gatuluji k novému přírůstku 👍

SPOILER ALERT: Moooožná sem za chvíli přibydou další AP...😉

Ty spoiler 😄
Môj nový prírastok na ceste z predajne ... konečne mám poriadne hodinky aj ja 🙂 Veľmi pekne ďakujem pánovi, ktorý sa za to zaslúžil, že mám predčasné Vianoce 🙂

Nie je k dispozícii žiadny popis.

Upraveno uživatelem Willie McBride
Odkaz ke komentáři

před 38 minutami, Willie McBride napsal:

Ty spoiler 😄
Môj nový prírastok na ceste z predajne ... konečne mám poriadne hodinky aj ja 🙂 Veľmi pekne ďakujem pánovi, ktorý sa za to zaslúžil, že mám predčasné Vianoce 🙂

Užívej a opatruj je 😉 Dočkal jsi se a ani to netrvalo tak dlouho, co? Už se těším, až je uvidím na živo 👍

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Užívej a opatruj je 😉 Dočkal jsi se a ani to netrvalo tak dlouho, co? Už se těším, až je uvidím na živo 👍

Bezpochyby moje top hodinky a každý jeden deň čakania stál za to. Ľudia u AP v Prahe sú skvelí, taký prístup človek zažije len málokde. Snáď to nie sú moje posledné AP, no teším sa z nich ako malé decko na Vianoce. Takto som sa z hodiniek tešil asi len keď som si kúpil UN - moje prvé skutočné hodinky 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...