New Milis Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 (upraveno) Pamatujete si někdo na Kuklu, nebo jak se ten pazneht jmenoval? Jedním z jeho hlavních argumentů byla myšlenka, že když přece se mu líbí ten dyzajn, tak že to ještě neznamená, že si musí kupovat originály. Filipse, jaký tady chceš prosím tě argumenty? Proč by se proboha měli Paneristi obhajovat proti MM???? Já nejsem Panerista, těch prachů za Unitas v sebedokonalejším a sebekrásnějším pouzdře by mě asi bylo líto, ale právě proto si na pazouru nevezmu ani tu nejdokonalejší a nejpřesnější kopii Panerai - samozřejmě, moje smůla je i to, že lezu jak blbec na tohle fórum, takže vím, že něco jako Panerai existuje. A taky - rádo se tady píše, jak jsou hodinky "o pocitu". Nevím, proč bych měl dobrovolně cítit nutkání k blití. EDIT: Nechci se tím do nikoho srát, jestli chce někdo nosit na ruce podobnou příšeru, jakou předvedl pete, tak je to samozřejmě jeho boj. Upraveno 13. září 2008 uživatelem New Milis
maxs Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 To je neuvěřitelný, kam se může debata posunout díky jednomu příspěvku, kterej motá dvě věci dohromady (viz. Ypův výkřik: "to je panečku morálka MM je v pořádku a Zeno fejky nejsou po chuti lol.gif lol.gif lol.gif - pokrytecká banda fejkařů wink.gif "). Já nevím, kdo měl v kauze Qvido vs. Popshop pravdu, ale ten případ určitě nijak nesouvisí s MM. Qvido chtěl Zena, Popsop mu je prodal, Qvidovi se zdálo, že jsou to padělky, řekl to Popshopovi a ten mu vrátil peníze. To je fundament celé kauzy. Ale absolutně netuším, jak s tím souvisí to, že si Qvido dobrovolně a jistě s vědomím diskutabilnosti značky někdy koupil MM? A nebo jak to, prokristapána, celý souvisí s tím jeho příspěvkem ("Co na tom, zakápneme vteřiňákem a jede se dál ! thumbsup_anim.gif") ? edit: Jo a taky jsem fejkař. Mám MM. Stejně jako spousta dalších darebáků, kteří je prodávaj na WUS... Tak to pardón, keď som náhodou zasvinil fake vlákno rečami a fakoch
decebal Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 Pamatujete si někdo na Kuklu, nebo jak se ten pazneht jmenoval? Jedním z jeho hlavních argumentů byla myšlenka, že když přece se mu líbí ten dyzajn, tak že to ještě neznamená, že si musí kupovat originály. Filipse, jaký tady chceš prosím tě argumenty? Proč by se proboha měli Paneristi obhajovat proti MM???? Já nejsem Panerista, těch prachů za Unitas v sebedokonalejším a sebekrásnějším pouzdře by mě asi bylo líto, ale právě proto si na pazouru nevezmu ani tu nejdokonalejší a nejpřesnější kopii Panerai - samozřejmě, moje smůla je i to, že lezu jak blbec na tohle fórum, takže vím, že něco jako Panerai existuje. A taky - rádo se tady píše, jak jsou hodinky "o pocitu". Nevím, proč bych měl dobrovolně cítit nutkání k blití. EDIT: Nechci se tím do nikoho srát, jestli chce někdo nosit na ruce podobnou příšeru, jakou předvedl pete, tak je to samozřejmě jeho boj.
Filipes Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 Milisi, nečil se, příště tam dám těch smajliků víc... ...a když teda vynecháme všechny ty pocity a emoce, jak je to s tím patentem?
New Milis Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 Milisi, nečil se, příště tam dám těch smajliků víc... ...a když teda vynecháme všechny ty pocity a emoce, jak je to s tím patentem? A dyť já se nečílím na Tebe...
Baker Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 jak je to s tím patentem? Taky by me to zajimalo.
B.F.G. Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 Fascinuje mě, jak tolik času věnujete kravinám a zbytečnému překřikování. Ale když máme zajít na pivo, tak vám dojdou argumenty...
koblih69 Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 (upraveno) Taky by me to zajimalo. Tak jak bylo napsáno, vypršel... můžou to používat všichni. Ale je to diskuse opravdu o ničem. Stejně tak tady můžu naházet hromadu dalších Swiss hodinek ve kterých poznáte Prim Sport I a II, Diplomat, Vostoky, Poljoty, Raketa, Seiko, Orient .... a nikdo se nad tím nepohoršuje. Když si projdete nějakou podrobnější enckylopedii tak i ty nejrenomovanější firmy mají kousky podobné jako vejce vejci... ale stejná diskuse už tady proběhla X-krát. Velmi podobná třeba nad Alphou. Upraveno 13. září 2008 uživatelem koblih69
cali Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 neorientujem sa v problematike MM ale nejake hodinky tohto typu by som asi unosil ked sa na ne divam..... poradte ak viete -bez toho patentu s korunkou (cize normal) -bez priehladu -bez napisov (aspon na ciferniku) -bolo by fajn ak by boli titanove (viem ze nejake MM sa robia aj z titanu) -viem o prs 20 otazka je ze ci existuje aj nieco ine podobne?
koblih69 Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 neorientujem sa v problematike MM ale nejake hodinky tohto typu by som asi unosil ked sa na ne divam..... poradte ak viete -bez toho patentu s korunkou (cize normal) -bez priehladu -bez napisov (aspon na ciferniku) -bolo by fajn ak by boli titanove (viem ze nejake MM sa robia aj z titanu) -viem o prs 20 otazka je ze ci existuje aj nieco ine podobne? No asi takhle: -bez toho patentu s korunkou (cize normal) * určitě ano -bez priehladu * určitě ano -bez napisov (aspon na ciferniku) Nevím, ale pokudy je to sendvičový ciferník tak není problém to upravit. -bolo by fajn ak by boli titanove (viem ze nejake MM sa robia aj z titanu) * určitě ano -viem o prs 20 otazka je ze ci existuje aj nieco ine podobne? * asi ano Dohromady jsem to ale nikdy neviděl, vždycky něco z toho ....
cali Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 a nejake odkazy ktore by stalo za to prestudovat by boli?
Jaem Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 Kedze debatu o patente spustil moj prispevok, tak sa pokusim uviest veci na pravu mieru (vychadzal som z dostupnych databaz a oficialnych info) tu je doklad o udeleni patentu na ochranu korunky: Patentove pravo si mozte najst bez problemov na nete, v skratke - ochrana patentu (celosvetovo) je maximalne 20 rokov. Panerai ma ten bazmeg registrovany, ale ako ochrannu znamku (ochranná známka je akékoľvek označenie, ktoré možno graficky znázorniť, tvoria najmä slová vrátane osobných mien, písmená, číslice, kresby, tvar výrobku alebo jeho obal, prípadne ich vzájomné kombinácie; je spôsobilé rozlíšiť tovary alebo služby jednej osoby od tovarov alebo služieb inej osoby; je zapísané do registra ochranných známok.) Registracia ochrannej znamky sa da obnovit vzdy na 10 rokov. Konkretne ma Panerai registrovany tento tvar pod cislom 736598A pre tieto komodity (anglictina kvoli tomu, ze je to zkopirovane z reg. formularu, ak bude niekto chciet, tak to prelozim ) 8 Knives; penknives; screwdrivers; wrenches (tools); hand-operated hand tools and implements, including multi-purpose tools and instruments, in particular combined knives, tongs, screwdrivers and scissors; tongs; scissors. 9 Spectacles; sunglasses; binoculars; compasses (not included in other classes); magnifying glasses; boxes and cases for the aforementioned goods. 11 Flashlights. Ziadne hodinky v tom zozname nie su... A uz len taka mala zaujimavost - vedeli ste, ze firma Officine Panerai je oficialne zaregistrovana v mestecku Curacao na Holanskych Antilach?
koblih69 Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 a nejake odkazy ktore by stalo za to prestudovat by boli? Nubuď lenoch -napiš na www.ebay.com do vyhledávání "marina militare" a uvidíš... nebo třeba do google
pete Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 (upraveno) pete, mně je MM celkem jedno (sám jsem měl dvoje), ale tyhle jsou nějak obrovský, nebo proč je ta mimostředka tak blbě? Asi protože to nejsou MM, ale to nevadí...Prostě se mi líbily a tak jsem si je kupil. Je na nich hezké, že jsou bez označení...Kdyby se mi podařily nějak rozumně rozdělat, tak rád nafotím vnitřek Prostě jsem si udělal radost...Jinak nejde o značku ale o to jak se mi líbí. No a já jsem spokojen... Ať si Milis plácá co chce, na příštím sraze je uvidíš možná naživo Hezký zbytek dne... Upraveno 13. září 2008 uživatelem pete
Qvido Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 Ono sa v tom vlákne preukázalo, že klame Popshop, INA a dokonca aj výrobca ZENO. To sa ani nečudujem, že je v tom komplote zapletený aj YPO. Rovnaké odfláknuté dno má aj väčšina hodiniek na stránkach najväčšieho dovozcu v USA. Ide tu o niečo veľké, celosvetové spiknutie. Predpokladám, že si tie fotky už poslal na mail výrobcu, aby potvrdili, že je to fake. Alebo sa len spoliehaš na to, že tri krát zopakované klamstvo je pravda? V tom vlákně se milej Maxi prokázalo že lže ( po vašom klame ) popšop a nic, nic jiného.
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 -přiznávám se -jedu s popshopem napůl, vyrábíme fejky a pak je podloudně nabízíme na všech možných serverech včetně aukra - na aukru mám několik niků a velice slušně z toho žiji -moderátorem jsem chtěl být hlavně abych mohl mazat fotky vložené popshopem -zápletka je ještě větší, ale už se mi o tom nechce psát -líbí se mi,co dokáže průměrný český člověk vymyslet = třikrát hurá
Qvido Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 -přiznávám se -jedu s popshopem napůl, vyrábíme fejky a pak je podloudně nabízíme na všech možných serverech včetně aukra - na aukru mám několik niků a velice slušně z toho žiji -moderátorem jsem chtěl být hlavně abych mohl mazat fotky vložené popshopem -zápletka je ještě větší, ale už se mi o tom nechce psát -líbí se mi,co dokáže průměrný český člověk vymyslet = třikrát hurá ale takhle to vypadá že se jako čerstvej majitel OP za to že jsi před časem spokojeně vlastnil jejich fake tak nějak stydíš, ty moralisto jeden !!
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 ale takhle to vypadá že se jako čerstvej majitel OP za to že jsi před časem spokojeně vlastnil jejich fake tak nějak stydíš, ty moralisto jeden !! nejdřív si o Precistě něco přečti - potom si vezmi šupléru a přeměř si je a potom to srovnávej s originálem - v poslední řadě se podívej dovnitř jestli je tam skutečně Unitas a nebo čínská plechovka můj opravdu poslední příspěvek v tomhle vlákně - ono je mi to vlastně jedno
koblih69 Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 už dlouho žádný vlákno nikdo nezamnkul. Co třeba todle?
Qvido Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 nejdřív si o Precistě něco přečti - potom si vezmi šupléru a přeměř si je a potom to srovnávej s originálem - v poslední řadě se podívej dovnitř jestli je tam skutečně Unitas a nebo čínská plechovka můj opravdu poslední příspěvek v tomhle vlákně - ono je mi to vlastně jedno hele YPO mír, ona se dělá i MM s unitasem, jde o to že podobného rejpání by se měl zdržet ten kdo má sám máslo na hlavě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se