Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
:toot: už dlouho žádný vlákno nikdo nezamnkul. Co třeba todle?

Panove, prosim bez invektiv. Moc se mi nechce vyjadrovat se zde k problemu se Zeno, ale neda mi to. Podle toho, co jsem cetl, jsem nabyl dojmu, ze se Popshop zachoval velmi solidne a pri pochybnostech okamzite vratil penize. Krome toho, pokud jsem ve spechu spravne zaznamenal, tak na zaklade fotografii vyrobce prakticky potvrdil pravost hodinek, takze zadny fake. Je zbytecne dale jitrit emoce (a vymyslet konspiracni teorie o spiknuti moderatoru)!

Ad "cinska plechovka": YPO, myslim, ze toto oznaceni je prehnane (viz Foundrymanuv post o Mechanove dobrozdani). Ten cinsky unitas zas takova plecharina asi nebude.

Stale se tu objevuji zajimave postrehy o MM, ale pokud se to tu bude ubirat stylem osobnich napadani, tak to tu sam zamknu, pokud to YPO neudela driv nez ja...

• Odpovědi 349
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
Stale se tu objevuji zajimave postrehy o MM, ale pokud se to tu bude ubirat stylem osobnich napadani, tak to tu sam zamknu, pokud to YPO neudela driv nez ja...

já už na tomhle foru nic zamykat nebudu neb jsem se ze zamykací funkce odhlásil

mechano je určitě velice dobré dobrozdání, ale stále nechápu jak je vůbec možná diskuze na téma MM,včetně pochybných obrázků na tomhle nefejkovém foru - bud jsem něco zanedbal já již v zárodku tohohle vlákna a nebo tomu skutečně nerozumím a neměl bych se do toho vůbec montovat = vypadá to,že varianta 2 je správně

tak se nenechte rušit - díky

to:Qvido: nevím jak vy,ale my máme máslo v lednici :cheers:

Odesláno

Ono je potřeba si uvědomit, že MM bastlí více výrobců a i kvalita tomu bude odpovídat. To co tam mám já je podle mě velmi dobře řemeslně zpracovaný kousek který jak věřím vydrží daleko víc než za tu cenu požaduju. Měl jsem rozebrané i některé další Čínské kousky Sea Gull ( včetně jejich kopie Ety ... ) a jsou na velmi slušné úrovni.

Odesláno (upraveno)

Jinak pro zaryté příznivce fake hodinek nabízím fake inspirovaný MM :speak_cool: vyrobený tentokrát méně na východě... Skalis co ty na to? Tohle by se ti nezdálo. Já mám ty s pískovým ciferníkem a vypadají velmi slušně!

PS: a u Kampmanna v ceně obě dýnka ...

post-1259-1221331446.jpg

post-1259-1221331462.jpg

post-1259-1221331484.jpg

post-1259-1221331626.jpg

post-1259-1221331778.jpg

post-1259-1221331783.jpg

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno
Jinak pro zaryté příznivce fake hodinek nabízím fake inspirovaný MM :speak_cool: vyrobený tentokrát méně na východě... Skalis co ty na to? Tohle by se ti nezdálo. Já mám ty s pískovým ciferníkem a vypadají velmi slušně!

Tyhle mi prijdou uplne o nicem. Chybi jim ta jednoduchost a elegance sendvicovy cifernik bez zbytecnych "ozdob". Pripadaji mi takove poutove. A nemaji tu zpropadenou ochranu korunky, ktera je pro me proste "must have" zalezitost...

Mimochodem, ve Vidni jsem mel na ruce PAM 112 (111 bohuzel nemeli) a i tech par minut jsem si opravdu uzil. Takze myslim, ze casem zacnu setrit...(ale kdo vi, treba me to prejde).

Odesláno
...ale stále nechápu jak je vůbec možná diskuze na téma MM,včetně pochybných obrázků na tomhle nefejkovém foru...

za "nefejkove" forum povazujem aj watchuseek, ci timetechtalk, a tam nikto diskusiu o MM nezakazuje. Pochopim, ak ju niekto netoleruje na fore zameranemu len na OP, ale kedze na nich nie je jediny prvok podliehajuci ochrane dusevneho vlastnictva, nemozno ich povazovat za fake, ci sa to "puristom" paci, alebo nie.

Odesláno (upraveno)
za "nefejkove" forum povazujem aj watchuseek, ci timetechtalk, a tam nikto diskusiu o MM nezakazuje. Pochopim, ak ju niekto netoleruje na fore zameranemu len na OP, ale kedze na nich nie je jediny prvok podliehajuci ochrane dusevneho vlastnictva, nemozno ich povazovat za fake, ci sa to "puristom" paci, alebo nie.

lock!

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno (upraveno)

Žádné pravidlo fóra porušeno nebylo. Na druhou stranu se zde omílají stále stejné argumenty a je to už celkem nuda číst. Za mou osobu doporučuji vlákno uzamknout.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno (upraveno)
Žádné pravidlo fóra porušeno nebylo. Na druhou stranu se zde omílají stále stejné argumenty a je to už celkem nuda číst. Za mou osobu doporučuji vlákno uzamknout.

Přesně to je filosofie, která je pro mě nepochopitelná: "... když se mi něco nelíbí tak pryč s tím..." Pokud tě to nudí tak to nečti...

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno
Přesně to je filosofie, která je pro mě nepochopitelná: "... když se mi něco nelíbí tak pryč s tím..." Pokud tě to nudí tak to nečti...

Abych vlákno trochu odlehčil: Výše jsem se rozplýval nad faktem, že při odchylce tři vteřiny za 24 hodin mají hodinky "nespolehlivost" pouhých třicet pět tisícin procenta. Jak mě Hugo14 poučil, kdyby ČSA létali s touto nespolehlivostí, tak nám spadnou tři letadla ročně....

Takže se všichni musí hodně snažit, aby se "nespolehlivost" pohybovala v řádu milióntin procenta.

Odesláno
Tak se také nechám kamenovat....

To vypadá jako fake MM.

Mimostředka je děsivá a mrňavá datumovka pod velkou lupou ještě horší.

Bez urážky, ale tohle jsou nejošklivější hodinky, co jsem na tomto fóru zatím viděl.

Odesláno (upraveno)

Dosud jsem tohle vlákno pročítal s velkým zájmem. Říkám si hmm.. ten má pravdu jsou to fejky, hmmm... ten má ale taky pravdu, je to inspirace... dokonce jsem jednu chvíli uvažoval, že si ten zázrak někde pořídím, abych věděl, o co se tady tak hádáte. Pak jsem ale na objevil tohle a je mi z toho před nedělním obědem na blití. Je to na ebay, když zadáte MM (jen já vůl jsem neumím nacpat odkaz) Marina militare jsou fejky jako prase ať s nápisem nebo bez nápisu. Von ten Steinhart nebo Dievaz taky zkopčí kdeco, ale aspoň se vobčas urve a vystřelí něco originálního.. Tady nejde o dyzajnovou podobu, ale o přístup k věci....

post-1551-1221384115.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník Snow
Odesláno

Já tohle vlákno čtu s láskou, je to fakt sranda a doufám, že vám ten chichi423.gif zápal ještě chvíli vydrží, jen tak dál.

to pete - myslím si, že jsi vyhrál soutěž o největší obludnost roku bez rozdílu vah :D .

Odesláno (upraveno)
Dosud jsem tohle vlákno pročítal s velkým zájmem. Říkám si hmm.. ten má pravdu jsou to fejky, hmmm... ten má ale taky pravdu, je to inspirace... dokonce jsem jednu chvíli uvažoval, že si ten zázrak někde pořídím, abych věděl, o co se tady tak hádáte. Pak jsem ale na objevil tohle a je mi z toho před nedělním obědem na blití. Je to na ebay, když zadáte MM (jen já vůl jsem neumím nacpat odkaz) Marina militare jsou fejky jako prase ať s nápisem nebo bez nápisu. Von ten Steinhart nebo Dievaz taky zkopčí kdeco, ale aspoň se vobčas urve a vystřelí něco originálního.. Tady nejde o dyzajnovou podobu, ale o přístup k věci....

Romane, zda se, ze ti cinane opravdu neumi nic jineho nez kopirovat. Ale nevidim rozdil mezi kopirovanim Officine Panerai do podoby MM a kopirovanim Bell & Ross do Tebou odkazovane podoby. Nicmene jsou i vyrobci (nebo spis skladaci), kteri i nejakou tu invenci ukazuji, napriklad Naples Watch (od nichz planuji koupit ty MM)

http://napleswatch.blogspot.com/

To uz neni pouhe kopirovani a mimochodem, ten kalibr od Hamiltonu je opravdu pekny (a ma i novomestske kruhy :thumbsup_anim: )

EDIT: Odstraneni citovaneho obrazku

Upraveno uživatelem skalis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...