Jirka19 Odesláno 7. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Tak přátelé, nějaké novinky, fotečky, příběhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Ať mi je někdo šoupne znova, nějakej příběh už vymyslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Ahoj pánové, hodinky jsou u mne, dejte mi ještě týden, pak se ozvu... p. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Ahoj, jak to s hodinkami vypada? Mame uz zari. U kazdeho z clenu by neměly byt dele nez 14 dni. Diky Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 4. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Přátelé, jak to vypadá, kde se hodinky nachází? Jsou ještě u @paya01 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Ahoj, hodinky jsem před 9 dny poslal dál, členovi @Eddy . Podle sledování momentálně leží v Zásilkovně k převzetí. Dnes jsem mu psal, že je tam má... Omlouvám se za zpoždění, hodinky jsou moc pěkné a příjemně se nosí. Nějak jsem to během dovolených nezvládl správně vyřídit a poslat dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 My jsme zatím sepsali krátký článek z průběhu putování. Až nám Eddy předá hodinky, pustíme se do dražby Díky všem. A zvlášť Eddymu, za super fotky a zážitek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 A za tričko - rádo se stalo Sluší ti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Nistler Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Průběžně pár fotek putovních hodinek Junghans - dnes při výběru dospělé tříkolky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Nistler Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Při pečení domácího chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Nistler Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 U vodního díla Vranov - modelová hala VÚV TGM - putovní hodinky Junghans Meister Mega 058/4803.44. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Mají se u tebe dobře, samé kultivované zážitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Nistler Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 V 18. 11. 2021 v 21:19, dr.sphinx napsal: Mají se u tebe dobře, samé kultivované zážitky. Jídlo, práce a zábava - samé kultivované zážitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Nistler Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Dobíjení luminiscence - noční cyklo výlet s putovními hodinkami Junghans Meister Mega 058/4803.44. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Nistler Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Dnes v dílně padla, ještě rychle jedna fotka a domů. Putovní hodinky Junghans Meister Mega 058/4803.44. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Nistler Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Poslední den s putovními hodinkami Junghans Meister Mega 058/4803.04. Ještě společná fotka, pár řádků do deníku. Za možnost být u toho, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Teď s hrůzou zjišťuji, že jsem se nepochlubil zde na fóru s mojí účastí na putování. Většinu postřehů a itinerář jsem sumarizoval do milého putovního deníčku. Takže sem jen dodám, že mám kvartzky rád, a když byla možnost zúčastnit se, velmi rád jsem se jí chopil a po dobu několika dnů si užíval přítomnost tohoto švarcvaldského elegána. A teda samozřejmě pár fotek z cest. VID_20200828_000004.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 A ještě pár cvaků. Jinak většinu fotek jsem dával i na fb a ig kde jsou k dohledání pod: #putovnihodinkyjunghans I po takové době na ně stále rád vzpomínám, a děkuji za možnost zúčastnit se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 25. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Tak přátelé, je doputováno Díky všem za účast, fotky a postřehy a v dohledné době vše zpracujeme a hodinky půjdou do aukce jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se