typograf Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 Hodinky PRIM mi jsou celkem volné. Nikdy jsem je neměl, nikdy se mi nelíbily, ale zvědavost mne nutí zeptat se sám sebe a ostatních: - přežije PRIM (potažmo ELTON..) ekonomickou krizi??? Sázím na to, že PRIM bude patřit k dost ohroženým firmám. Vy jste fakt horší jak malý děti, furt s tou krizí. Pořád dokola ty samý bulvární kecy o krizi. Nesmíte světovládě na všechno hned skočit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 Vy jste fakt horší jak malý děti, furt s tou krizí. Pořád dokola ty samý bulvární kecy o krizi. Nesmíte světovládě na všechno hned skočit.Jojo, kdyby tomu tak bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 Vy jste fakt horší jak malý děti, furt s tou krizí. Pořád dokola ty samý bulvární kecy o krizi. Nesmíte světovládě na všechno hned skočit. to, že krize je/propuká, je nezpochybnitelné: - firmy propouští, v lepším případě výrazně omezily nábory a chystají se propouštět - CBsnižují úroky v podstatě na nulu - na Pražském letišti je od pohledu o dost méně lidí - Věšina aerolinek hlásí ztráty a poklesy cestujících ned sezoní vlivy - atd... Trošku mi připomínáš odbory v ČSA,které nedávno v tisku deklarovaly, že současnou finanční krizí maskuje management svoje chyby ale to by bylo na jiné vlákno... Sorry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 to, že krize je/propuká, je nezpochybnitelné: - firmy propouští, v lepším případě výrazně omezily nábory a chystají se propouštět - CBsnižují úroky v podstatě na nulu - na Pražském letišti je od pohledu o dost méně lidí - Věšina aerolinek hlásí ztráty a poklesy cestujících ned sezoní vlivy - atd... Trošku mi připomínáš odbory v ČSA,které nedávno v tisku deklarovaly, že současnou finanční krizí maskuje management svoje chyby ale to by bylo na jiné vlákno... Sorry za OT no ono je to spis o ocekavani, nez zatim realnych problemech. chapu ten puvodni prispevek, protoze to ze je krize ted na nas krici i prodavaci parku. media maji tendenci vse zvelicovat a lidi pak silej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 no ono je to spis o ocekavani, nez zatim realnych problemech. chapu ten puvodni prispevek, protoze to ze je krize ted na nas krici i prodavaci parku. media maji tendenci vse zvelicovat a lidi pak silej. Já bych si taky spíše tipnul, že vzhledem k cílové skupině zákazníků ELTON přežije. Možná mnohým z nich situace naopak prospěje a pod rouškou "strašáku krize" se zbaví mnohých břemen a tím zbyde více na Primky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 Já bych si taky spíše tipnul, že vzhledem k cílové skupině zákazníků ELTON přežije. Možná mnohým z nich situace naopak prospěje a pod rouškou "strašáku krize" se zbaví mnohých břemen a tím zbyde více na Primky :-) O Prim bych se nebál..ten má zacíleno na bonitnější klientelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 O Prim bych se nebál..ten má zacíleno na bonitnější klientelu Bohuzel na bonitejsi klientelu ktera moc hodinkam asi neda a jde ji spise o material pouzity pri vyrobe pouzdra, vsazeni briliantu atd. Bohuzel Prim ma mozna zacileno na bonitejsi klientelu, ale z opravdove hodinariny toho zatim predvedl zalostne malo. Zatim jak to tak vidim tak se zabyva predevsim osazovanim strojku v hodnote desetikorun do novych pouzder, pricemz se snazi vsem nalhavat ze se jedna o hodinarinu, pry i exkluzivni hodinarinu. Verim ale, ze Prim krizi prezije - dopomoct by mu k tomu mohly zvlaste zakazky od "Novych" Rusu, kterym pujde predevsim o to aby meli na ruce kilo zlata nejlepe s nejakymi temi brilianty a aby to bylo vyrobeno "jen pro ne". Verim ze tem asi nebude vadit mizerna kvalita ciselniku a Prim kalibr (aka Eta s vygravirovanym logem PRIM) ci jine obskurnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Ministr Langr si objednal sbírku Primek a bude je rozdávat během předsednictví EU (info z tisku). Dobře vedený lobing z NMnM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Ministr Langr si objednal sbírku Primek a bude je rozdávat během předsednictví EU (info z tisku). Dobře vedený lobing z NMnM...Ono je to výsledkem předevšim toho, že jiná česká značka hodinky nevyrábí ... No a pro PRIM to má pozitiva v tom, že když je potřeba, ze státního krev neteče, takže se až tak moc neřeší náklady, potažmo ceny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Ministr Langr si objednal sbírku Primek a bude je rozdávat během předsednictví EU (info z tisku). Dobře vedený lobing z NMnM... Vis to jiste? Pote co Klausovi museli dat Spartaky kvuli sporu s MPM, divil bych se ze by riskovali ostudu. Myslim teda dalsi ostudu, nejaka bude tak jako tak s tim nasim predsednictvim:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Otáázka je, jak je signovali... Jestli svým Prim Manufa... tak nemůže být problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry225327 příspěvek 144. Asi to je pravda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Ministr Langr si objednal sbírku Primek a bude je rozdávat během předsednictví EU (info z tisku). Dobře vedený lobing z NMnM... Že by Íčko vyvedl, takovouhle blbost? Někde říkali, že na oficiální repre v EUfórii, jsou nějaké repliky vzácného tisku, kravaty, skleničky, vlajky atd., náklady ,,jen" 28 000 000,- Kč, o hodinkách jsem neslyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry225327 příspěvek 144. Asi to je pravda.. Vždyť , je to silvestrovská zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozm3tac Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 dohady jake hodinky v jake cenove relaci co zvladnou lip mi pripomely ze rusky hodinky zvladaly hodinu i za 50 minut ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Ani nenávist, ani posměch, prostě i kdyby byl PRIM poslední výrobce na Zemi, tak ne. Poslal jsem mailem slušný dotaz, požádal o odpověď a po cca 10-ti dnech ještě nedorazilo ani potvrzení o přečtení. Taková péče o zákazníka se hned tak nevidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Ani nenávist, ani posměch, prostě i kdyby byl PRIM poslední výrobce na Zemi, tak ne. Poslal jsem mailem slušný dotaz, požádal o odpověď a po cca 10-ti dnech ještě nedorazilo ani potvrzení o přečtení. Taková péče o zákazníka se hned tak nevidí... Já jsem do Eltonu taky psal, v roce 2006, ohledně renovace 2 hodinek Prim. Zatím jsem odpověd nedostal, ale trpělivě čekám... a věřím, že jednou přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Ani nenávist, ani posměch, prostě i kdyby byl PRIM poslední výrobce na Zemi, tak ne. Poslal jsem mailem slušný dotaz, požádal o odpověď a po cca 10-ti dnech ještě nedorazilo ani potvrzení o přečtení. Taková péče o zákazníka se hned tak nevidí... V posledni dobe je takovych vice, asi by si meli sahnout do svedomi. Nebo zamestnat vice lidi do administrativy, pokud nestihaji odpovidat. A nebo si spravne nakonfigurovat spamfiltr... Kazdopadne je to dost poskozuje (resp. se sami poskozuji) a to je skoda. Jako protipriklad uvedu, ze jsem v poslednich trech pracovnich dnech komunikoval s Nomosem, Lange & Soehne a Glashuette Original a komunikace byla na jednicku. Naprosto spickova! Rychla odezva na emaily, prijemne telefonni hovory, proste parada. No maji se panove v Neustadtu dost co ucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Já jsem do Eltonu taky psal, v roce 2006, ohledně renovace 2 hodinek Prim. Zatím jsem odpověd nedostal, ale trpělivě čekám... a věřím, že jednou přijde Pro same presidenty a krale nemaji cas na proletariat. Ja to chapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 21. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 mě dneska přišla odpověď, týden po odeslání hodinek, takže já si stěžovat nemůžu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se