tomtur Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Já měl teda bi-colory v keramice a hodně rychle mě to přeslo, pravda v černé. FG jsem jen zkoušel a není to ono - nejsem bambilionar, nejsem dost starej, nechodím ve správném dresscode, což je potřeba, aby člověk nevypadal, jako kok*t. Další věc je, že FG budou mít propad v ceně, určitě si to nepodrží cenu i z toho důvodu dávají slevu na FG, takže když Ti nesednou nebo je v zápalu prodáš, což je u Tebe běžný, tak na nich proletíš kalhoty a budeš smutnej. Vykašli se na to, stejně mi k Tobě nejvíc pasuje Breitling nebo různé atypy, ty Rolády neee, chápu, že to držíš, jako nějakou uloženku, ale na nošení mi k Tobě jdou jiný modely. Takže za sebe bych si nechal jedny (nejoblíbenější) Rolby a koupil něco jinýho, co se Ti líbí. U FG platí - dvakrát měř, jednou řež.Ale zas ty si tak veliky ze si mozes tie Breitle dovolit. Mna to prevazuje do lava. Vsetky pekne fg rolexy by ti boli male plus by ta stali 5k naviac za dieliky Ale zas PO 43,5 zlate s modrym cifrom by si unosil...Tak ako mne su velke vsetky pekne omegy alebo breitle. Proste nemoze to clovek pausalizovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 o FG v R jsem taky zlehka premyslel. Se zelenym cifrem mi to prislo uzasny. Na fotkach. Pak si to vyzkousel v realu a ta zluta mi prisla strasne podivna. Ani to neumim popsat. Fak mi v tu chvili prislo, ze dalsi krok by uz bylo jen porizeni bordelu a par goril. Proste nazivo divny. Pak sel do bico v ruzovym zlate a spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 před 12 hodinami, tomtur napsal: Ale zas ty si tak veliky ze si mozes tie Breitle dovolit. Mna to prevazuje do lava. Vsetky pekne fg rolexy by ti boli male plus by ta stali 5k naviac za dieliky Ale zas PO 43,5 zlate s modrym cifrom by si unosil... Tak ako mne su velke vsetky pekne omegy alebo breitle. Proste nemoze to clovek pausalizovat... No jo, ale Ty seš úplně jinej pacoš ... Honza podle mě není ten typ, co by s FG vypadal dobře, rád bych se pletl, ale trošičku ho poznám a mám to dost podobně, jako on - více do sportovna. Ale ať si koupí, kdo chce, co chce, že? Já měl bi-co, nelíbilo se mi to, FG jsem zkoušel a není to pro mě a doufám, že dlouho nebude. A pokud bych chtěl zkusit FG v nějaké pro mě normální velikosti, tak zkusím větší Navitimery nebo něco decentnějšího v kombinaci s kůží. Líbí se mi Patek ve FG, ale neunosil bych to. A mimochodem PO tedy taky vypadají super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Nebudu moc k věci, ale fakt neblbni. Dlouho ti to nevydrží a co potom?? S jedněma hodinkama nezestárneš, smiř se s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Ok-asi se na to zatím vykašlu...kdyz mi něco přijde pod ruku-koupim to a zkusím ponosit, ale cíleně teď do krámu s balíkem peněz nepolezu... Vlákno nechám klidně otevřený-vypada to, že podobnou otázku řeší víc lidí...těžko ovšem říct jestli je to nedostatkem ocelových modelů nebo vývoj chronopacienta děkuji všem za rady a postřehy...klidně to sem dávejte dál-budu průběžně číst...jo a jestli někdo díky tomuhle vlaknu koupil bicolory nebo goldy-hodte sem fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 A nezvažoval jsi koupit vintage? Třeba DD na řemeni vypadají super a není to takovej randál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Ty jo - víš že jsem se nedíval...zkusim mrknout, ale já jsem chtěl spíš něco na tahu-pripadne guma... Ale radar je to dobrá - dík - jdu kouknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Nepřestává mi to vrtat v hlavě...asi jsem ztracenej...nosit to nebudu, ale zkusit to budu muset...no pacient - co Vám budu psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Nepřestává mi to vrtat v hlavě...asi jsem ztracenej...nosit to nebudu, ale zkusit to budu muset...no pacient - co Vám budu psát Ale budes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 (upraveno) před 1 hodinou, snake napsal: ...nosit to nebudu, ... Sem chtel nejdriv napsat, ze ses vul. Ale osobne se nezname, tak mi to prislo trochu neslusny Fg chce driv nebo pozdeji zkusit snad kazdej chronomagor. Mel jsem jedny a prodal, protoze jsem je nosil malo a okoukaly se mi jako pousta jinejch hodinek. Ve "finalni" sestave urco nejaky budou, ale spis na prilezitostne noseni. Ne jako ty hlavni daily watch. Sem zvedavej, s cim nakonec prijdes Upraveno 18. července 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Ale to já jsem vůl...já to vím...jenže jak stárnu je to čím dál horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam4el Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Ked uz na gume, tak tie fg daytony vyzeraju super :). Tiez to nebude tak bit do oci bez zlateho tahu, posobi to trochu sportovo imho a tak ta ludia opisuju....2nd hand za rozumnu cenu a chvilu to ponosit.... Ja som posledne mesiace haluzil s bico 116613LB, ale odlozil som tu myslienku na buduci rok, ci nahodou nebude zmena v tom modelu a teraz som zacal pokukovat po YG/RG Calatrave 5127. K mojmu stylu obliekania sa to je +- OK, niesom moc sportovy...len si to musim niekde skusit nazivo. Nejake 2nd hand modely calatravy sa tu vo varsave daju najst, ale ten model akurat nevidiet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 No a jak řekl...tak udělal...nakonec začnu na půl plynu a budu přidávat...musim se ale pochlubit, že to není jedinej přírůstek a možná ten další vyhraje nad tímto...jeste si to musim všechno v hlavě v klidu promyslet Díky za názory a postřehy - jestli si myslíte, že to bylo k ničemu-nebylo...minimálně jedny bicolory nebo zlatý doma mít chci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 10. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Tady mám jednu fotku pro srovnání velikostí... Plechy 40mm, DJ oysterquartz 36mm...a ano - vypadaj dost podobně...integrovanej tah těch 36mm zvětšuje a zase naopak nebere nic z pohodlnosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 (upraveno) Prvé moje Rolexy boli sub bicolory čierne, predal som kúpil som hulky, batmany, bicolory sub modré a znova som sa vrátil k bicolorom sub čiernym pre mňa najlepšie čo som mal najuniverzálnejšie športovo-elegantne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2020 uživatelem Pali11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 V 22. 8. 2020 v 15:59, Pali11 napsal: Prvé moje Rolexy boli sub bicolory čierne, predal som kúpil som hulky, batmany, bicolory sub modré a znova som sa vrátil k bicolorom sub čiernym pre mňa najlepšie čo som mal najuniverzálnejšie športovo-elegantne Jako jo...bicolor suby vypadaj supr...libi se mi ty modrý-aji jsem je mohl koupit v krámě, ale nakonec ne...k bicoloru mi víc pasují datejusty-tak si jedu v nich... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 V 27. 8. 2020 v 7:38, snake napsal: Jako jo...bicolor suby vypadaj supr...libi se mi ty modrý-aji jsem je mohl koupit v krámě, ale nakonec ne...k bicoloru mi víc pasují datejusty-tak si jedu v nich... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tiež veľmi pekná kombinácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 31. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Děkuju...bicolor mě přes léto začal hodně bavit ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 jo ty jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 31. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Ony oboje jsou supr...quartzky jsem měl kdysi jen ocelový a byly fajn, ale bicolor mě bere o něco víc...a DJ s černým cifrem na jubilee se zlatem - prostě klasika...vybrat jen jedny zatím neumím Tady jsem našel jednu srovnávací s DJ v oceli...prakticky stejný hodinky, ale bicolor me teď přes léto baví víc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se