IvoC Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Prosím o pomoc!!!! Nemohu nikde sehnat Aviator 7750/0655882. Poradí mi někdo? Na tophodiny.cz už nejsou a nebudou. Dík za info!
Návštěvník tolja Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 tady, ale jsou levnější, jestli ti to nevadí.Prosím o pomoc!!!! Nemohu nikde sehnat Aviator 7750/0655882. Poradí mi někdo? Na tophodiny.cz už nejsou a nebudou. Dík za info!
afrikab Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 Nic proti, ale kupovat si ruske Aviatory s ETA kalibrem je podle me silenost. Vzdyt 3133 je tak povedeny strojek.
Ivan Lelák Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 Nic proti, ale kupovat si ruske Aviatory s ETA kalibrem je podle me silenost. Vzdyt 3133 je tak povedeny strojek. Mně to tak šílené nepřipadá, hodinky jako takové jsou velmi pěkně zpracované a pokud v nich chce někdo ETU, proč ne? Navíc je to automat a 3133 (v tomhle případě je spíš adekvátní 31681) jsou namuální nátahy. Kamarád si je koupil z podobného důvodu - krásné hodinky, safír, ruský výrobce je taky trochu rarita a uvniř tepe švýcarské srdce v automatu.. Já osobně mám všechny ruské hodinky s ruskými strojky (i těmto hodně podobné), s ETOU mám zase jiné výrobce, ale nikomu tenhle názor neberu..
IvoC Odesláno 29. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 tady, ale jsou levnější, jestli ti to nevadí. Opravdu by mi to nevadilo... Pokud by skutečně byly! Jako všude jinde: vyprodáno. Pozitivní odpověď jen z www.rugift.com!?!? Má s tímto internet shopem někdo zkušenost. Docela se bojím jim poslat takový ranec peněz.
afrikab Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2008 Opravdu by mi to nevadilo... Pokud by skutečně byly! Jako všude jinde: vyprodáno. Pozitivní odpověď jen z www.rugift.com!?!? Má s tímto internet shopem někdo zkušenost. Docela se bojím jim poslat takový ranec peněz. Obchod rugift.com by mel byt v pohode. Ale samozrejme, jinak nez pres PayPal bych jim penize neposlal.
Penca Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2008 Trochu jiný pouzdro,cena 990USD, http://www.aviator-watch.com/
IvoC Odesláno 11. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Děkuji všem za pomoc a rady. Zítra budou v Praze 7750/0655884 z poljot.at, těším se jak malý kluk. (A to jsem uz starší pán...) Asi to byl poslední kousek, bo po zaplacení zmizly druhý den z e-shopu Herr Paula.
Ivan Lelák Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Děkuji všem za pomoc a rady. Zítra budou v Praze 7750/0655884 z poljot.at, těším se jak malý kluk. (A to jsem uz starší pán...) Asi to byl poslední kousek, bo po zaplacení zmizly druhý den z e-shopu Herr Paula. Tak se nezapomeň pochlubit s dojmy, prvními postřehy a fotkami.
IvoC Odesláno 20. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Tak se nezapomeň pochlubit s dojmy, prvními postřehy a fotkami. Tak se chlubím, ale kde začít? Asi u www.poljot.at 100% spokojenost. Ne, alespoň 110%! Herr Paul nechal hodinky ještě seřídit. Předání proběhlo osobně 12.9. v Praze-Holešovicích. S p.Paulem jsem prožil suprovou hodinku a půl u piva a pressíčka. Velice zajímavý, komunikativní, skromný a příjemný člověk, který toho o hodinkách (hlavně z ex CCCP) a životě ví opravdu hodně. Prostě PAN obchodník... A "zázrak" Aviator 7750/0655884? Zatím jen nadšení. Trochu jsem se obával váhy, ale na ruce takřka nejsou cítit. Výška 14,5 mm také není při nošení na obtíž, stejně jako 42 mm pouzdro. Zajímavé je chvění při prudším pohybu, to určitě k automatu patří. Po 8 dnech poctivého nošení je odchylka (měřeno podle teletextu ČT) -8 s., což beru jako veeelice dobrý výkon. Bál jsem se také zelených indexů, ale Aviatoru podle mého vkusu opravdu sluší stejně jako kosočtvercové ručky. Za cenu 836 Eur jsem si udělal hodně radosti asi posledním kouskem na západ od Ruska. Škoda jen, že další dodávky Aviatorů 7750 budou na pultech již za šílených +- 1760 Eur.
Ivan Lelák Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Taky gratuluju, skvělá volba. To chvění je o tom, že tuším 7750 se natahuje jednosměrně a v opačném směru se rotor točí volně a někdy po impulsu hooooodně dlouho. Ale hodinky jsou to nádherný!!
Jerryl Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 To chvění jak zmiňuješ mě také u automatů s tímto kalibrem trochu překvapilo možná až zaskočilo. Nebylo mi to z počátku úplně příjemný. Automaty jako takové nosím půl života, ale s tímto jsem se do té doby nesetkal. Napřed jsem se bál, že je to závada, ale ne, je to vlastnost.
Ivan Lelák Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 To chvění jak zmiňuješ mě také u automatů s tímto kalibrem trochu překvapilo možná až zaskočilo. Nebylo mi to z počátku úplně příjemný. Automaty jako takové nosím půl života, ale s tímto jsem se do té doby nesetkal. Napřed jsem se bál, že je to závada, ale ne, je to vlastnost. Je teda fakt, že se stejným kalibrem mám Fortisy B-42 Flieger Chronograph. Mají průhledný spodek a je jasné, že v jednom směru natahují (rotor jde více "ztuha", resp. je to vidět hlavně při jeho zabrždění) a ve druhém se rotor kolikrát roztočí a není k zastavení, nicméně to rukou tak necloumá, možná jde i o uložení strojku v pouzdře, hmotnosti pouzdra atd. Mám třeba i Archimede s jiným strojkem, a ty se natahují obousměrně a nekontrolovatelné roztočení rotoru nehrozí..
cali Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 (upraveno) Ano ide o klasicky efekt "divokeho rotora" u V7750 nie je to ziadna vada je to proste tak konstrukcne vyriesene, budu to robit kazde hodinky s tym strojom. Upraveno 22. září 2008 uživatelem cali
Arison Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Gratuluju. Připojuji se ke gratulaci....Opravdu pěkné...
Arison Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 (upraveno) Připojuji se ke gratulaci....Velmi pěkné... Upraveno 23. září 2008 uživatelem Arison
IvoC Odesláno 24. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2008 (upraveno) Ano ide o klasicky efekt "divokeho rotora" u V7750 nie je to ziadna vada je to proste tak konstrukcne vyriesene, budu to robit kazde hodinky s tym strojom. Děkuji všem za blahopřání a uklidňující zprávy o rotoru u kalibru 7750. Uffff, trochu jsem z toho byl vyděšený. Jsou to mé první automaty... Upraveno 24. září 2008 uživatelem IvoC
IvoC Odesláno 26. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Byl jsem dnes v Interwatch Na Poříčí pro origo kovový tah na mé Aviatory. Zatím si ale nechám kůži, kov nasadím až na léto. A ještě info pro "aviatiky": od 25.9. do 10.10. mají na vybrané modely (asi 15 - 20 art.) 15% slevu. Hrrr na ně!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se