Návštěvník Ondra Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 ... aneb pokrok nezastavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Suunto 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 No vida. Chytré hodinky ještě nemám. Třeba tu najdu inspiraci Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Treba Suunto 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 ...nebo Fenix 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheFlyingman Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Fénix 6 Sapphire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 puvodne byly jen na behani, ale co jsem jim poridil i origo cernej remen, nejak se jim nechce z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Pokrok s nostalgiou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Dnes Samsung Galaxy Watch ve velikosti 46 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Ta moznost vytvaret si ciselniky je super Ja Suunto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 od kedy som si dal prvy krad na ruku Fenix 3 sa automaty dostavaju na ruku iba sporadicky. Potom prisli F3 HR, potom F5X Plus a teraz (podla mna) grál všetkých športtesterov Fenix 6X Zafír. Z ruky idu dole iba ked raz za dva tyzdne nabíjam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bloud Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 (upraveno) Aktuálně tohle - a jsem prase, téměř nesundavám z ruky (a ruce mě živí). Upraveno 16. července 2020 uživatelem Bloud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Garmin Instinct Solar - přechod z Fenixů, zatím jsem maximálně spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 8 hodinami, Paw napsal: Garmin Instinct Solar - přechod z Fenixů, zatím jsem maximálně spokojenej. Co Tě k tomu přechodu vedlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Poslední dobou stále na ruce F6. Dnes na novém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 2 hodinami, dlubix napsal: Co Tě k tomu přechodu vedlo? Solární napájení a s tím spojená prodloužená výdrž. Ne ze by fenixy vydržely málo, ale cim víc tím líp. Usoudil jsem, že k mýmu použití funkčně stacej a nakonec ani vzhledově nejsou tak špatný. Dál kdyžtak SZ nebo asi jiný vlákno, ať to tady nekazíme diskuzí ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Synovi som kupil tieto smart hodinky, Xiaomi Haylou LS01, nikdy hodinky nenosil, tak som nehladal nič drahé, nevedel som či ich bude potom nosiť, zaujala ma recenzia na ne, syn si už na ne zvykol nosí ich a používa, za tú cenu sú fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky