Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 18 minutami, patprom napsal:

Pokud jsou safírové, pak je ta cena dobrá. Pokud jsou s hesalitem, pak jsou o cca 4k dražší než v maloobchodě

Ne ne jsou se safírové.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj pánové,  dostal jsem se trochu do pasti😆,  mohli by jste mi říct svůj názor na tyto hodinky?jako že který...Zkoušel jsem oboje,ale koupit můžu jen jedny. 

Předem díky.🙃

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 5 minutami, Spongebob napsal:

Za me rozhodne vlnky...osobne vubec nechapu ten hroznej boom ohledne tech moonu 😇  me se treba vubec nelibi :)

Taky jsem to tak měl, k nim musí asi člověk dozrát.. Vlnky jsou praktičtější, univerzálnější, více poutají pozornost.. Na ruce si jich okolí spíše všimne.  Moony na sebe tak neupozorňují, ale ten design, proporce, jednoduchost, vyváženost, historie... To z nich dělá geniální, nesmrtelný kousek.

Odesláno

U me asi hraje hlavni roli, ze mam radsi styl potapek a nemam rad vintage, jak na me ty moony prave pusobi. Jako takovy super kvalitni hodinky "po tatkovi" :D

Coz neni vubec spatny! Ale mit kilo tak si je rozhodne nekoupim.

Odesláno (upraveno)

že s tím otravuju, ale u Moonů by mi vadila ta vteřinovka stopek, která je podobně dominantní jako hodinová a minutová ručka.
Měl jsem podobně postavené hodinky (o řád levnější, jak jinak) ale rozdal jsem je po rodině, vadilo mi to při odečítání času.
Ty potápky nemají chybu, ty moony  jsou vedle nich takové jako bez života... IMHO...

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno
před 1 hodinou, sobi napsal:

No a přesně proto jsem v pasti   😄

Jedna rada: zkus si ty moony natáhnout, třeba pro mě je to utrpení (tlusté prsty) a to mám jinak ruční nátah rád.

Odesláno

Tady hodně záleží na víc faktorech jako je tvůj styl oblékání, věk atd atd...

Za mě ale asi moony, než tyhle nové vlnky 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...