Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

zbirani PC je dobry konicek

to ja je mam zatim soustredene pouze do dvou mistnosti a to pracovna (4x desktop) a obyvak (3x notebook) a planuji casem nejake to HTPC ale zatim na to nemam TV :crying_anim02:

edit - ty mrtvoly ve sklepe uz nepocitam (3x desktop)

Upraveno uživatelem tyfo
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

O AV ESS 5 nikdo nic neslyšel, nechce se mi věřit.

Edit - to tyfo - na mrtvoly nemám prostor, obklopuji se jen tím nejnovějším.

Upraveno uživatelem Snow
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Snow: ehm - zkus tohle: TrustPort Total Protection a když Ti to bude vyhovovat, dej vědět po SZ - jedno full SN se určitě najde

co do detekčních schopností je to asi to nejlepší existující, k paměti a procesoru se to také chová mile :-)

Upraveno uživatelem mmako
Odesláno

Já bych Nortona neměnil..

Teď mi končí licence na NOD, když jsem koukal na jejich stránky všiml jsem si akce "tři roky za cenu dvou", objednal jsem tedy dva roky a dostal ....hádejte...dva roky. Ta akce je jen pro nově zakoupenou licenci (ne prodloužení). Tím že to tam není napsané a že mě tím nalákali na prodloužení o dva roky a ne o jeden, mě celkem namíchli. Takže zvažuji útěk k Nortonu. Myslím že kvalitativně jsou na tom nastejno- http://www.zive.cz/bleskovky/novy-test-antiviru-vite-jak-se-umistil-ten-vas/sc-4-a-153924/default.aspx

Jinak na služebních McAfee a pak Symantec a bez problémů..

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 1. 10. 2010 v 6:26, 'mmako' napsal:

Snow: ehm - zkus tohle: TrustPort Total Protection a když Ti to bude vyhovovat, dej vědět po SZ - jedno full SN se určitě najde

co do detekčních schopností je to asi to nejlepší existující, k paměti a procesoru se to také chová mile :-)

Díky, TrustPort jsem nikdy nezkoušel.

V 1. 10. 2010 v 7:05, 'nettopejr' napsal:

Já bych Nortona neměnil.. 

Nortona mám.

V 1. 10. 2010 v 10:43, 'revue gt' napsal:

Vyzkoušej si produkty ESET zdarma na 30 dní.

ESS 4 mám. Díky.

• Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 30. 9. 2010 v 14:57, 'Snow' napsal:

Nevíte něco o připravované verzi ESS 5 ?

Na partnerskom portale ESETu zatial nic nie je, takze jedine nejaky "insider". Skusim sa popytat :) Ak som dobre pochopil zaujima ta cca datum uvedenia, nic ine... tak?
Odesláno
  V 1. 10. 2010 v 18:05, 'KFL' napsal:

Proč nezkusit MSE? http://www.microsoft.com/security_essentials/

Je zdarma a vede ve většině testů (jak rychlost, tak bezpečnost).

(nečetl jsem znovu celý thread, abych se přiznal, takže nevím, zda moje dobře míněná odpověď vykreje tvoje požadavky)

Souhlasím. Sice dělám 90 % času na Macu (i doma), ale mám ještě dva PC ntb a na obou používám SE a podle mě se tohle MS rozhodně povedlo.
Odesláno

Jedu na něj poslední rok vše je OK

Odesláno

I ja se pridavam ke spokojenemu, cca rocnimu, uzivateli MSE, celkem na 4 PC a vse ok. Nenarocne na HW, dle meho nazoru pratelske k uzivateli=aktualizace a beh automaticky. A k tomu je zdarma. :)

Odesláno

I ja se pridavam ke spokojenemu, cca rocnimu, uzivateli MSE, celkem na 4 PC a vse ok. Nenarocne na HW, dle meho nazoru pratelske k uzivateli=aktualizace a beh automaticky. A k tomu je zdarma. :)

Odesláno

MSE:

Pouzivam MSE na par strojoch, pretoze, ako uz bolo spomenute, je zadarmo a nie vsade je potrebna paranoidna ochrana.

Napriklad na netbooku. Alebo virtualnych strojoch...

Ale... Neviem co si mam o nom mysliet. Za celu historiu jeho pouzivania som nezaznamenal, ze by nejaky vir, spyware, potencialne nebezpecnu aplikaciu zachytil... Samozrejme, je pravdepodobnejsie, ze nic nechytil preto, lebo tie masiny nic nedostali, nakolko nie su primarne pouzivane a ak su pouzivane tak naozaj na hovadiny typu otestovat beta verziu nejakeho noveho Microsoft softu, pozriet si web a tam len safe weby... ale co ked to tak nie je? Nemam chut ani cas zistovat instalovanim nejakeho ineho produktu, ci sa na dotycnom stroji nahodou nieco nenachadza... Neskusite niekto kto to pouziva?

Pisem to len preto, lebo aj teraz je take obdobie, ze mi ESET kazdu chvilu vyskakuje, ze mi prisiel nejaky spam mail, ktory ma v sebe taky a taky trojan a ze ho zlikvidoval.

Odesláno
  V 2. 10. 2010 v 15:09, 'TomAnt' napsal:

MSE:

Pouzivam MSE na par strojoch, pretoze, ako uz bolo spomenute, je zadarmo a nie vsade je potrebna paranoidna ochrana.

Napriklad na netbooku. Alebo virtualnych strojoch...

Ale... Neviem co si mam o nom mysliet. Za celu historiu jeho pouzivania som nezaznamenal, ze by nejaky vir, spyware, potencialne nebezpecnu aplikaciu zachytil... Samozrejme, je pravdepodobnejsie, ze nic nechytil preto, lebo tie masiny nic nedostali, nakolko nie su primarne pouzivane a ak su pouzivane tak naozaj na hovadiny typu otestovat beta verziu nejakeho noveho Microsoft softu, pozriet si web a tam len safe weby... ale co ked to tak nie je? Nemam chut ani cas zistovat instalovanim nejakeho ineho produktu, ci sa na dotycnom stroji nahodou nieco nenachadza... Neskusite niekto kto to pouziva?

Pisem to len preto, lebo aj teraz je take obdobie, ze mi ESET kazdu chvilu vyskakuje, ze mi prisiel nejaky spam mail, ktory ma v sebe taky a taky trojan a ze ho zlikvidoval.

Nejspíš to bude tím, že NOD se nacpe jako proxy a scanuje síťový provoz (porty 80, 25 a 110). MSE ne. MSE kontroluje až ve chvíli, kdy otevíráš infikovaný soubor či e-mail.

Jinak na NOD mám celkem dobré vzpomínky taky. I když pár veselých extempore jsem s ním zažil též (totálně roz*rdanej ISA server právě díky snaze NODu proniknout všude či neustále padající Outlook díky vadnému DLL souboru, jehož oprava ESETu trvala asi 4 měsíce apod.).

• po 4 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Připomenu se. Nedostala se k vám zpráva o připravovaném programu Eset Smart Security 5 ? 

Upraveno uživatelem Snow
  • po měsících...
Návštěvník Snow
Odesláno

Obracím se na vás s dalším dotazem. Používá někdo z vás komplexní ochranu F-Secure Internet Security ? Nezaměňujte, prosím, za program, který dodává Teléfonica O2.

Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...