Přejít na obsah

Certina DS1

Doporučené příspěvky

Návštěvník Petr Hrdina
Odesláno
Zdravím,

velmi dobrá volba - ideální hodinky na sport i k obleku. BTW ...nesetkali jsme se v jedné bance? (Jen podle jména) :thumbsup_anim:

díky, vybral jsem je protoze se mi libi a maji vlastnosti, ktere jsem chtel ( automat, safírové sklíčko, wr 100M, ocelový pásek a jeste pruhled do strojku na zadni strane, sice asi zbytecna vec, ale me se to libi:))) za cenu kterou jsem ochoten momentalne investovat tzn. do 15 000,-. Strojek v hodinkach je ETA 2824 http://www.chronometrie.com/eta2824/eta2824.html. Na foru jsem se docetl, ze Certina neni zrovna prestizni znacka, ale a ty peníze jine hodinky s podobnymi vlastnostmi nekoupim. Ale jestli mi nekdo poradi jinak, bude jen a jen vdecny.

P.S. v bance bohuzel nepracuju, ale setkat jsme se tam mohli......:))

Odesláno

Za cenu +/- 10 - 13.000 bys mohl mít taky TISSOT Le Locle. Podívej se na ně, třeba Tě zaujmou.

Evtl. pro sportovnějšího ducha bych doporučil nějaký HAMILTON. Do 15.000 bys měl sehnat, co potřebuješ.

Osobně bych určitě hlasoval pro Hamilton.

Odesláno
Ahoj,

uvazuji o koupi svych prvnich hodinek Swiss Made. Vybral jsem si tyto : http://www.certina.com/Collection/Gents/CE...51-00.aspx?pi=0

Rad bych znal Vas nazor.

Diky

Také jsem si koupil Certiny a jsem s nima spokojen.

Důvod proč jsem sáhl zrovna po nich:

Vůči nejbližším konkurentům (Tissot, Hamilton) kladou větší důraz na odolnost a spolehlivost - DS koncept.

Návštěvník Snow
Odesláno

Také bych doporučoval Hamilton, mám osobní zkušenost se všemi zde jmenovanými značkami a Hamilton byly jednoznačně nejlepší.

DS koncept jako nějaké výrazné plus opravdu neberu.

Odesláno

Ja myslim ze ani jednym z menovaneho sa neda nic pokazit jak T tak C tak H odvadzaju za tie peniaze slusnu pracu .... pokial ide o DS tak ten ma vyznam myslim az pri ultrapotapacskych modeloch DS3 ktore su ale niekde inde predovsetkym cenou :)

Odesláno
Ja myslim ze ani jednym z menovaneho sa neda nic pokazit jak T tak C tak H odvadzaju za tie peniaze slusnu pracu .... pokial ide o DS tak ten ma vyznam myslim az pri ultrapotapacskych modeloch DS3 ktore su ale niekde inde predovsetkym cenou :)

DS koncept není jen vodotěsnost, ale i větší nárazuvzdornost.

Také si nemyslím, že je to nějaký zázrak, ale hodinky, které ho mají asi budou odolnější než ty bez něj.

Odesláno
díky, vybral jsem je protoze se mi libi a maji vlastnosti, ktere jsem chtel ( automat, safírové sklíčko, wr 100M, ocelový pásek a jeste pruhled do strojku na zadni strane, sice asi zbytecna vec, ale me se to libi:))) za cenu kterou jsem ochoten momentalne investovat tzn. do 15 000,-. Strojek v hodinkach je ETA 2824 http://www.chronometrie.com/eta2824/eta2824.html. Na foru jsem se docetl, ze Certina neni zrovna prestizni znacka, ale a ty peníze jine hodinky s podobnymi vlastnostmi nekoupim. Ale jestli mi nekdo poradi jinak, bude jen a jen vdecny.

P.S. v bance bohuzel nepracuju, ale setkat jsme se tam mohli......:))

Jestli chceš ušetřit 50%, nebo za stejnou cenu mít hodinky o třídu výš, nekupuj u nás...

Odesláno
Jestli chceš ušetřit 50%, nebo za stejnou cenu mít hodinky o třídu výš, nekupuj u nás...

Pozor na to..... pokial nie si zavislak (ako poniektori tu) a nekupujes kazdy mesiac jedny hodinky, tak sa myslim moze aj oplatit pridat nejaku tu kacku a kupit u tuzemskeho predajcu .... oni veci ako zaruka, a pripadna vymena v zaruke nie su nikdy na zahodenie....dva roky je pri dennom noseni celkom dlha doba a nahoda je sfina :) navyse je tu moznost osobneho osahania.

Návštěvník Snow
Odesláno
Pozor na to..... pokial nie si zavislak (ako poniektori tu) a nekupujes kazdy mesiac jedny hodinky, tak sa myslim moze aj oplatit pridat nejaku tu kacku a kupit u tuzemskeho predajcu .... oni veci ako zaruka, a pripadna vymena v zaruke nie su nikdy na zahodenie....dva roky je pri dennom noseni celkom dlha doba a nahoda je sfina :) navyse je tu moznost osobneho osahania.

Pravdu díš a navíc je tady ta omílaná sleva 25% z dámského časáku. To by se vyplatilo, přehled značek a prodejen, které Details zastupuje, mrkni se na to Klik, sortiment obsahuje všechny tři firmy, máš volnou ruku !!

Návštěvník Petr Hrdina
Odesláno

diky moc za rady, zase mam o cem premyslet...jeste se chci zeptat, rad bych hodinky mechanicke, ale nekteri lide me od toho zrazuji, ze se moc nehodi na kazdodenni noseni kvuli nachylnosti na otresy a pod. rad bych je nosil do prace, na sport, na motorku a pod. ( zadny extrem ). je to dobry volba? Nebo mam radsi koupit nejake quartzove?

Odesláno
rad bych hodinky mechanicke, ale nekteri lide me od toho zrazuji, ze se moc nehodi na kazdodenni noseni

99% zdejsich clenu nosi mechanicke hodinky denne ;) , pokud s nimi nebudes skakat padakem ci provozovat jine extremni sporty, jdi do mechaniky.

Odesláno

Za tyhle peníze bych nešel do Certiny spíše pocitově, (subjektivně ve mě nevyvolává tahle značka žádnou emoci) osobně bych se porozhlédl u výše jmenovaného Hamiltonu, pokud by jsi netrval na Swiss made získáš hodně muziky v ruské produkci (poljot aviator atd.)......

Návštěvník Petr Hrdina
Odesláno

poradil by nekdo kde dobre nakoupit, kdyz ne u nas?

Návštěvník Snow
Odesláno
poradil by nekdo kde dobre nakoupit, kdyz ne u nas?

Petře, konkrétní modely a jejich ceny si prohlédni na ebay, ale vzhledem k jednorázové slevě ve výši 25% v prodejnách Details, bych nákup určitě realizoval v Čr. Máš to s veškerým komfortem, servis, záruka.

Odesláno
Petře, konkrétní modely a jejich ceny si prohlédni na ebay, ale vzhledem k jednorázové slevě ve výši 25% v prodejnách Details, bych nákup určitě realizoval v Čr. Máš to s veškerým komfortem, servis, záruka.

Při slevě 25% může být nákup v kamenném obchodě nepochybně větší zážitek, než balíček v poště a za skoro stejné peníze.

Jako podstatnou nevýhodu vnímám fakt, že když chci provedení, které nemají právě na skladě v konkrétním obchodě a není to ani na centrálním skladu v Praze (nebo kde mají sklad pro ČR), tak mají O B R O V S K Ý a neřešitelný problém, poněvadž prý ze Švýcarska to jde velmi dlouho a taky to tam nemusí být....

Tento neřešitelný problém však hravě vyřeším tím, že to objednám u Kubsona (i když to nemá ve standardní nabídce) a zcela spolehlivě mi to doručí i se záručním listem (a za lepší cenu než 25% sleva).

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já jsem taky koupil v Details před rokem jedny se slevou 25%. Jen vědět, kdy ty slevy jsou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...