Přejít na obsah

Poradna PRIM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky všem za reakce ohledně barvy  , ale pěkně tedy cifr  vyšisoval  , ne :-)

Čistím jemně skutečně na strojku , ale na takovým jenom montážním nefunčním strojku, nějak se mě to lepší drží....

Upraveno uživatelem Miroslávek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Chtěl bych se jen zeptat majitelů Prim sport II na nato strapu. Jak je na nato strap napasujete ? Mezi stezejkou a pouzdrem je tak malo mista ze nevidim sanci jak nato strap protahnout. Pouzivate jine stěžejky ? Nemůžu ho tam za žadnou cenu napasovat.Diky za rady.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Chtěl bych se jen zeptat majitelů Prim sport II na nato strapu. Jak je na nato strap napasujete ? Mezi stezejkou a pouzdrem je tak malo mista ze nevidim sanci jak nato strap protahnout. Pouzivate jine stěžejky ? Nemůžu ho tam za žadnou cenu napasovat.Diky za rady.

Zkus stěžejky vyndat, vložit pásek a pak napasovat stěžejku.

Odkaz ke komentáři

Zkus stěžejky vyndat, vložit pásek a pak napasovat stěžejku.

To už jsem také zkoušel, ale stejně to není možný docvaknout do druhého otvoru. Zkoušel sem i nato ze slabšího materiálu, ale stejně. Proto mě napadlo jestli nepoužíváte jiné stěžejky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zdravím, 

Prosím viete mi povedat co su tieto hodinky zac?? Su to PRIM globus 17 jewels incabloc, podl p. Hovorku boli vyrabane na vyvoz a taketo hodinky este nevidel, viete mi niekto urcit aspon odhadom cenu ?? Neviem sem pridat fotku :(

V jiném - tebou založeném novém vlákně se ti fotku přidat povedlo. Stačí se většinou zeptat jednou a počkat si, on ti někdo vždy odpoví...

Odkaz ke komentáři

Určitě někde ano, ale nejspíš jen někde z nějakých vraků, jako jsem to řešil já a nebo si dej požadavek do sekce koupím a doufej, že se najde někdo a podělí se s tebou o svoje zásoby. Novou asi neseženeš.

Odkaz ke komentáři

Zkus se podívat sem,občas se tady něco vyskytne nebo si tam napiš dotaz.

https://www.antik-hovorka.cz/prim/

Optej se v Eltonu,ten původní mít nebudou,ale mohli by mít renovační.

Taky hodinová a minutová ručka do nich nepatří a luneta je čínskej falzifikát.

Odkaz ke komentáři

no vono ani to pouzdro nevypada moc typicky, odhadl bych to na skladacku (ale celkem hezkou). vetrinovka z igenu taky fajna.

Určitě někde ano, ale nejspíš jen někde z nějakých vraků, jako jsem to řešil já a nebo si dej požadavek do sekce koupím a doufej, že se najde někdo a podělí se s tebou o svoje zásoby. Novou asi neseženeš.

Odkaz ke komentáři

Červený PS 2.1 mají frézovaný pouzdro.Přesně tohle.

Feltharg: Rád se nechám poučit,jakej rozdíl je mezi vteřinovkou z Igenů a PS 2.1.,ať to nemusím dlouze hledat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...