orol Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 To ten cifr čistíš nasazený na strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) Díky všem za reakce ohledně barvy , ale pěkně tedy cifr vyšisoval , ne :-) Čistím jemně skutečně na strojku , ale na takovým jenom montážním nefunčním strojku, nějak se mě to lepší drží.... Upraveno 20. května 2017 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Já jsem téhle barvy dosáhl při čištění namočením v benzinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Ahoj,Chtěl bych se jen zeptat majitelů Prim sport II na nato strapu. Jak je na nato strap napasujete ? Mezi stezejkou a pouzdrem je tak malo mista ze nevidim sanci jak nato strap protahnout. Pouzivate jine stěžejky ? Nemůžu ho tam za žadnou cenu napasovat.Diky za rady. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Já jsem téhle barvy dosáhl při čištění namočením v benzinu.Já jsem čístil jarovou vodičkou, možná je to nějaká základovka :-) pod původní barvou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Ahoj,Chtěl bych se jen zeptat majitelů Prim sport II na nato strapu. Jak je na nato strap napasujete ? Mezi stezejkou a pouzdrem je tak malo mista ze nevidim sanci jak nato strap protahnout. Pouzivate jine stěžejky ? Nemůžu ho tam za žadnou cenu napasovat.Diky za rady. Zkus stěžejky vyndat, vložit pásek a pak napasovat stěžejku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Zkus stěžejky vyndat, vložit pásek a pak napasovat stěžejku.To už jsem také zkoušel, ale stejně to není možný docvaknout do druhého otvoru. Zkoušel sem i nato ze slabšího materiálu, ale stejně. Proto mě napadlo jestli nepoužíváte jiné stěžejky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Mám nato a tenké stěžejky a je to na těsno. Jak píše Orol nejdříve jsem přiložil strap a pak jsem dával stěžejku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Já NATO na PSII dostal. Sice ne úplně lehce, ale ani to nebylo vyložené trápení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuy07 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Zdravím, Prosím viete mi povedat co su tieto hodinky zac?? Su to PRIM globus 17 jewels incabloc, podl p. Hovorku boli vyrabane na vyvoz a taketo hodinky este nevidel, viete mi niekto urcit aspon odhadom cenu ?? Neviem sem pridat fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Zdravím, Prosím viete mi povedat co su tieto hodinky zac?? Su to PRIM globus 17 jewels incabloc, podl p. Hovorku boli vyrabane na vyvoz a taketo hodinky este nevidel, viete mi niekto urcit aspon odhadom cenu ?? Neviem sem pridat fotku V jiném - tebou založeném novém vlákně se ti fotku přidat povedlo. Stačí se většinou zeptat jednou a počkat si, on ti někdo vždy odpoví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 zdravím, dá se někde sehnat ta vnitřní luneta - červené indexi- na tyto sportky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Určitě někde ano, ale nejspíš jen někde z nějakých vraků, jako jsem to řešil já a nebo si dej požadavek do sekce koupím a doufej, že se najde někdo a podělí se s tebou o svoje zásoby. Novou asi neseženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 myslel jsem si že to bude problém no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 (upraveno) Kdyz uz budes shanet "vnitrni lunetu", tak si sezen i vnejsi + rucicky. ;-) Upraveno 28. května 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Zkus se podívat sem,občas se tady něco vyskytne nebo si tam napiš dotaz.https://www.antik-hovorka.cz/prim/Optej se v Eltonu,ten původní mít nebudou,ale mohli by mít renovační.Taky hodinová a minutová ručka do nich nepatří a luneta je čínskej falzifikát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 no vono ani to pouzdro nevypada moc typicky, odhadl bych to na skladacku (ale celkem hezkou). vetrinovka z igenu taky fajna. Určitě někde ano, ale nejspíš jen někde z nějakých vraků, jako jsem to řešil já a nebo si dej požadavek do sekce koupím a doufej, že se najde někdo a podělí se s tebou o svoje zásoby. Novou asi neseženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 (upraveno) A co je z pouzdrem? To bych řekl, že je v pohodě a docela zachvalé, teda alespoň z vrchu. Ze spodu není vidět. Upraveno 29. května 2017 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Červený PS 2.1 mají frézovaný pouzdro.Přesně tohle.Feltharg: Rád se nechám poučit,jakej rozdíl je mezi vteřinovkou z Igenů a PS 2.1.,ať to nemusím dlouze hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Kdyz uz budes shanet "vnitrni lunetu", tak si sezen i vnejsi + rucicky. ;-)ale ty ručky jsou původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se