Hardslimer Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 A jeste ke korunce. Ta puvodni je bombirovana. Na tve fotce, pokud dobre vidim, je rovna. ;-)
Kojotisko Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Prosím, můžete mi někdo prodat oranžovou vteřinovku v dobrém stavu pro černé Prim TV, kal. 68.4? Rád bych ty Primky doladil do původní podoby. Díky!
shewcza Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Pánové prosím Vás, je to originál, nebo skládačka z parexa?
colommbo Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Myslím, že v tomto ohledu jsou v pořádku.
shewcza Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Super, díky moc. Jaká je reálná hodnota takových hodinek? Řeším výměnu s doplatkem proto takové otázky. Díky
shewcza Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Za casio gw3000bd-1a. Měl jsem na ně inzerát a pán mě oslovil jestli bych neměl zájem o výměnu. Ješte mám jedny v blízkosti svého bydliště, ale tam mi nekorespondují ty ručičky. Je to tak? Podle mě to je nějaký aftermarket asi.
Hardslimer Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Neber ani jedny.Je na nich spoustu kompromisu a to si jeste neukazal pouzdra.Radeji ti doporucim pridat si do budgetu nejakou tu kacku a koupit Igeny v lepsim stavu. ;-)
shewcza Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 (upraveno) A máš nějaký typ? Mě se zdají všechny stejný, hlavně mám zásadní problém, že nepozdám díly z Parexa. Nerad bych investoval do bezcenné skládačky. Hodinky chci pro sebe, protože se mi líbí, ale nechci nosit žádné "fejky". Nemám v plánu je zhodnotit. Proto uvažuji do budoucna i o návštěvě "lázní" v Novém městě. Je nějaký spolehlivý znak podle čeho poznat Parexo skládačku? Kdysi jsem tu četl vlákno, bohužel ho nemohu najít, a tam byly rozdíly vedle sebe na fotce a nemohl jsem najít rozdíl. Matně si vzpomínám, že se tam řešilo nedotažené písmenko "M" v názvu PRIM, ale fakt jsem nic neviděl. Možná bych si měl skočit na oční :-D Edit: Každopádně, děkuji za rady a za tvůj čas strávený nad mými hloupými dotazy. Upraveno 13. června 2017 uživatelem shewcza
Hardslimer Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Co blbnes? Jake hloupe dotazy? ;-)Mrkni na antik-hovorka nebo si dej pozadavek do sekce "koupim". Ten parexo cifr je dobre rozeznatelny.Zajed si na stranky parexa a stahni si pdf soubor s ciselniky. Pak je zkus porovnat s originalem. Uvidis, ze to "M" je opravdu jine. ;-)Parexo luneta ma ctyrku jednim tahem "zavrenou". To jde taky pekne poznat.A pokud si nebudes stopro jisty, tak neni problem sem hodit fotku hodinek a nekdo ti urcite poradi.Ptat se na cenu je uz ale slozitejsi.To si musis vysledovat v inzerci.
shewcza Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Ještě jednou děkuji, díky Tobě poznám aspoň tu lunetu je to opravdu do očí bijící ta čtyřka. Nechápu, jak jsem to mohl doposud nevidět. Ovšem ten ciferník je pro mne záhadou. Buď jsem slepej nebo blbej.
JaRooN Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Tak tady to máš graficky. Udělal jsem ti tam pomocnou žlutou linku, abys viděl, jak u originálu sedí zobáček v písmenu "M" na podlaze a u Parexo je "v luftě" Upraveno 13. června 2017 uživatelem JaRooN
shewcza Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Joooo, už to vidím. To "bříško" písmene "M" je nedotažené do stejné úrovně jako nožičky. Já pořád myslel, že ta zakončená nožička je nedotáhlá do stejné roviny jako ostatní písmena a na to bříško jsem se vůbec nesoustředil, proto jsem to neviděl. Pánové děkuji mnohokrát.
JaRooN Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Jo a ty dolní jsou komplet Parexo, tak můžeš studovat i ostatní rozdíly
Daftra Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 A do těch modrých patří zinkované ručky s lumi a vteřinovka s okýnkem.K červenýmu ciferníku patří pouzdro s ozdobně frézovanou horní stranou.
orol Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 A do těch modrých patří zinkované ručky ...To určitě néé. Chromované.
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Safra...Ty modrém Parexa nevypadají vůbec zle!Myslím, na takové to domácí nošení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se