VikJav Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 AHOJ primkari, mám prosím dotaz. Vlastním hodinky prim diplomat- byly dvakrát v servisu a bylo mi řečeno že jsou v pořádku. Nicméně už se mi dvakrát stalo že se hodinky svévolně zastavili - po mírném poklepu, zatrepani se opět rozběhly. Zkrátka jako by ručičky zavadili o sklicko nebo něco takového. Nemáte tušení, co by jim mohlo být? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 A kde jsi je měl v servisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VikJav Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Pár dní před zastavením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Příčinou závady zastavování hodinek může být mnoho - to je chytře řečeno, ale prakticky "mlhavé". Také se mi zastavovaly nepravidelně po čase Prim Diplomaty po opravě a tento hodinář na pravou příčinu nepřišel. Teprve jiný starý hodinář mi závadu odstranil - byla to nepatrná vůle v krokovém mechanizmu mezi paletami kotvy a krokovým kolem a tak se to při sejití nepříznivých vůlí a poloh zaseklo a vzpříčilo. Hodinář v tomto případě vyměnil kotvu, která měla správnou geometrii a vůli, ale nadával, že mu dalo dlouho špekulování čím to bylo. Jindy jsou příčiny jednodušší - často cestující smítko ve strojku, křížení ruček, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VikJav Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Děkuji za parádní příspěvek! Až to ponesu k opravari zkusím mu to nastínit, třeba mu to pomůže! Moc dekuju. A muzu se zeptat, jestli si vzpomenete na cenu té opravy? Jinak ještě jednou díky! Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Aby to nebral ten hodinář,jako kecání do řemesla. A cena opravy je individuální,podle ceny dílů a toho,co hodinkám je. Ne každý hodinář je ochoten za pár stovek / 300 -500 plus mínus/ ,rozebrat celý stroj ,vyčistit,namazat a složit a seřídit. Je důležitější si najít dobrého hodináře a ne měniče baterek ,který odvede dobrou práci a neudělá víc škody a užitku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Ahoj, mám dotaz na Letecké automaty Prim, Vím o jedněch na prodej ale nemají vyražené číslo zespodu. Měly by mít všechny tyto hodinky číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Hodinář v tomto případě vyměnil kotvu, která měla správnou geometrii a vůli, ale nadával, že mu dalo dlouho špekulování čím to bylo.Asi by nebylo od věci zmínit kdo to byl, jelikož je to evidentně nadprůměrně šikovnej hodinář! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Ahoj, mám dotaz na Letecké automaty Prim, Vím o jedněch na prodej ale nemají vyražené číslo zespodu. Měly by mít všechny tyto hodinky číslo?Nějaký počet šel do prodeje a tyto byly bez čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Servus, chlapci!Potřebuju poradit ohledně originality Igenů (viz. foto). Cifr a vložka lunety mi přijdou OK, ale ručkama a korunkou si nejsu jistej... Nevím, jak je poznat a tady jsem to nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Číselník není originální. Je to novovýroba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Servus, chlapci!Potřebuju poradit ohledně originality Igenů (viz. foto). Cifr a vložka lunety mi přijdou OK, ale ručkama a korunkou si nejsu jistej... Nevím, jak je poznat a tady jsem to nenašel.Jak rika Jolanda ?vidim velky spatny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Za mne ručky Fejk, číselník Fejk vložku si nejsem jistý, ale Prim má tenčí tisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Díky za reakce. Lze odhadnout zdroj dílů? Ten cifr je samo podezřele zachovalej, ale má "M" dotažený na linku; Parexo ne. Taky sem si všimnul hodně divnejch Igenů na jistejch nej... hodinkách. Že by odtud vítr vál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 U nás to prodávají na burze Poláci, 3500 Kč za kus a číselník si můžeš vybrat jaký chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Taky to vidím na Polsko, už se tu ty ciferníčky před nějakým časem taky probíraly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Prim Sporty 1 kompletní, funkční se dají koupit od Poláků pod 3 000 Kč !Mají 5 barev ciferníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Prim Sporty 1 kompletní, funkční se dají koupit od Poláků pod 3 000 Kč !Mají 5 barev ciferníků.Myslíš zajisté ty novodobé fejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Jakozto uplny laik co se Primu tyce, ma na Vas, zkusenejsi kolegy, dotaz. Nasel jsem po tatovi tyhle Sporty. Pouzdro je desne olezle, luneta a sklo asi taky nic moc. Hodinky funguji, zaznamenal jsem cca 1 min do minusu za 24 hodin, nastavit datum se mi nepovedlo, jinak ale preklapi... Ma cenu do nich investovat a dat je do pucu? Pripadne kam je dat (nejlepe v Praze) a s jakymi naklady pocitat? Diky za pripadne reakce:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se