Přejít na obsah

Poradna PRIM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Zdravím místní osazenstvo a předem se omlouvám, jestli jsem ve špatném vlákně? Cca mezi lety 1986-1990, jsem měl jako dítě své první hodinky. Bohužel si nejsem na 100% jistý, zda to byly Primky (rodina říká, že ano) a ke všemu nemůžu nikde najít nějaké foto. Nevzpomene si někdo z Vás podle popisu? Šedé pouzdro, na ciferníku bylo slůně a měly modrý pryžový řemínek(nebyly to baterkáče). Popis nic moc, ale je to už dlouho. Není to žádná rarita a ani cennost, ale pro mě mají sentimentální hodnotu a potřebuji nějaké info, abych je mohl shánět. Předem děkuji za jakekoliv info

Upraveno uživatelem clious
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Domácí dodělávka to nebyla na 100%. Vím, ze sme měly doma dvoje a kamarad je měl taky. Byly v tu dobu kupovaný v obyčejném hodinářství, ale jak říkám, nejsem si jistý značkou Prim a v Ruhlách sem je taky nenašel a je to tak dávno, že mě jiná značka z té doby nenapadá a na internetu jsem zadával vše možné a nemůžu je najít:-(

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové,

jsem šťastným majitelem knihy pana Hovorky.....to jak jsem se ke knize dostal je popsáno v jiném vlákně... Tady jsem snad správně s dotazem na pomoc. Chtěl bych se zeptat jestli se mám striktně držet fotek hodinek v knize nebo mohou existovat i jiné varianty hodinek vyfocených v knize - myslím tím, že na hodinkách jsou jiné ručičky než v knize nebo že ciferník je shodný tak jako v knize jen se liší v maličkosti, že v knize je tam nápis incabloc a na hodinkách není.

předem děkuji za odpověď. M

Upraveno uživatelem M.a.t.e.s.
Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové,

jsem šťastným majitelem knihy pana Hovorky..... Chtěl bych se zeptat jestli se mám striktně držet fotek hodinek v knize nebo mohou existovat i jiné varianty hodinek vyfocených v knize - myslím tím, že na hodinkách jsou jiné ručičky než v knize nebo že ciferník je shodný tak jako v knize jen se liší v maličkosti, že v knize je tam nápis incabloc a na hodinkách není.

předem děkuji za odpověď. M

Na toto téma je zde již existující vlákno:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-kter%C3%A9-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tysmek

Koupim hodinky Prim nove. Zvazuji Orlik II C nebo bronze nebo Orlik klasik. Co je nejlepsi volba z pohledu investice? Diky moc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

s limitkama to je dycky otazka... jestli narostou na cene nebo ne... ale mozna ty bronzovky budou asi nejtrvanlivejsi :)

s tobrukama sme se taky divili jak je to nedotazeny a zmizely stejne vsechny kusy z limitky snad

edit: preklep torbuk

Upraveno uživatelem feltharg
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tysmek

Tez si myslim ze limitek bude vic. O dalsi se tise mluvi:-) nebo kdyz uz tak Diplomaty? Jsou uuuzasny a v realu je to bomba. Ale 85k neni malo:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tysmek

Pravda. A to je presne to dilema. Nechat se unest limitkou nebo jit klasikou Orlik 38mm s kalibrem 98? Prosel jsem Koskom a jedny jak druhe, ale prim....podle me je designove unikatni a neprehlednutelny:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...