Hardslimer Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tady je pekne i to, ze jeste nemaji dodelanou vykresovou dokumentaci, ale uz vi, kolik to bude stat.Ale jak by rekl klasik: Ber nebo nech byt! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Pane jo,to je cena!Tolik za kousek nerez kroužku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 No jo, ale mi jsme Češi,tudíš národ z malou kupní silou s nízkými platy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Zdravím místní osazenstvo a předem se omlouvám, jestli jsem ve špatném vlákně? Cca mezi lety 1986-1990, jsem měl jako dítě své první hodinky. Bohužel si nejsem na 100% jistý, zda to byly Primky (rodina říká, že ano) a ke všemu nemůžu nikde najít nějaké foto. Nevzpomene si někdo z Vás podle popisu? Šedé pouzdro, na ciferníku bylo slůně a měly modrý pryžový řemínek(nebyly to baterkáče). Popis nic moc, ale je to už dlouho. Není to žádná rarita a ani cennost, ale pro mě mají sentimentální hodnotu a potřebuji nějaké info, abych je mohl shánět. Předem děkuji za jakekoliv info Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem clious Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Aspoň co já vím tak žádné primky se slůnětem na cifru jsem neviděl pokud to nebyla nějaká domácí dodělávka, jako byl třeba mikimaus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Domácí dodělávka to nebyla na 100%. Vím, ze sme měly doma dvoje a kamarad je měl taky. Byly v tu dobu kupovaný v obyčejném hodinářství, ale jak říkám, nejsem si jistý značkou Prim a v Ruhlách sem je taky nenašel a je to tak dávno, že mě jiná značka z té doby nenapadá a na internetu jsem zadával vše možné a nemůžu je najít:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Tak díky členovi Pavel58-kterému tímto ještě jednou děkuji:-) , uz mám obrázek. Nejedná se o hodinky Prim (omlouvám se tedy za špatné vlákno), ale výrobek z CCCP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 jj. neni za co. ted uz je jenom sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 No jo Luč dělal jsem jich hodně ale tyhle určitě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Roztomilá nostalgie. Člověka potěší když najde něco co dávno ztratil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Zdravím pánové, jsem šťastným majitelem knihy pana Hovorky.....to jak jsem se ke knize dostal je popsáno v jiném vlákně... Tady jsem snad správně s dotazem na pomoc. Chtěl bych se zeptat jestli se mám striktně držet fotek hodinek v knize nebo mohou existovat i jiné varianty hodinek vyfocených v knize - myslím tím, že na hodinkách jsou jiné ručičky než v knize nebo že ciferník je shodný tak jako v knize jen se liší v maličkosti, že v knize je tam nápis incabloc a na hodinkách není.předem děkuji za odpověď. M Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem M.a.t.e.s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Zdravím pánové, jsem šťastným majitelem knihy pana Hovorky..... Chtěl bych se zeptat jestli se mám striktně držet fotek hodinek v knize nebo mohou existovat i jiné varianty hodinek vyfocených v knize - myslím tím, že na hodinkách jsou jiné ručičky než v knize nebo že ciferník je shodný tak jako v knize jen se liší v maličkosti, že v knize je tam nápis incabloc a na hodinkách není.předem děkuji za odpověď. M Na toto téma je zde již existující vlákno:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-kter%C3%A9-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Děkuji za navedení správným směrem. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Koupim hodinky Prim nove. Zvazuji Orlik II C nebo bronze nebo Orlik klasik. Co je nejlepsi volba z pohledu investice? Diky moc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Samozrejme ze vybiram primarne srdcem a budou je dedit deti, ale rad bych znal nazor mistnich znalcu. Moc dekuji Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) s limitkama to je dycky otazka... jestli narostou na cene nebo ne... ale mozna ty bronzovky budou asi nejtrvanlivejsi s tobrukama sme se taky divili jak je to nedotazeny a zmizely stejne vsechny kusy z limitky snad edit: preklep torbuk Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem feltharg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Limitek ještě bude... Pro výrobce je to nejlepší byznys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tez si myslim ze limitek bude vic. O dalsi se tise mluvi:-) nebo kdyz uz tak Diplomaty? Jsou uuuzasny a v realu je to bomba. Ale 85k neni malo:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Jenže každá další limitka je zároveň i další znehodnocení investice majitelů předchozích limitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Pravda. A to je presne to dilema. Nechat se unest limitkou nebo jit klasikou Orlik 38mm s kalibrem 98? Prosel jsem Koskom a jedny jak druhe, ale prim....podle me je designove unikatni a neprehlednutelny:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se