havrancik Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Zdravím, jelikož se teprve do světa hodinek dostávám, tak bych byl rád za přínosné stránky, které by se hodili. Zda li jsou jsou nějaké které monitorují aktuální vývoj hodinek, vycházející hodinky atd...... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Hodně pomohou vyhledávací slova. Počítám, že "Hemilton" moc odkazů nenajde ;o) (nic ve zlém...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShaGaL Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Podľa mna najlepšia je appka Watchville, sú tam všetky najnovšie články zo všetkých veľkých portálov(Hodinkee, Fratello, Worn n Wound). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Koukám, že je to všude stejné. Jakože... naservírujte mi tady co můžete, protože já jsem líný jako veš si cokoliv sám najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 před 11 minutami, raskiscz napsal: Koukám, že je to všude stejné. Jakože... naservírujte mi tady co můžete, protože já jsem líný jako veš si cokoliv sám najít. No, no, legitimne a slusne se pta, tak proc ne? Jeden z duvodu, proc tady tohle forum je, myslim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 pročítej to tady...najdeš plno článků, novinek, recenzcí......máš tak na rok co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Takový stránky, kde by bylo skutečně všechno, tj. všechny značky, všechny nový modely, něco z historie, technický záležitosti... Takový neexistujou. Takže nejlepší je skutečně zůstat tady na fóru. Pročítat, ptát se, diskutovat, sledovat sekce, co tě zajímají, a sem tam zajít do obchodu omrknout hodinky na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) Existují supr stránky o značkách jako např. fandovská Paneristi, přehledová Breitlingsource, brutálně odborná a detailní Chronomaddox (budiž Chuckovi země lehká)... Takže ten dotaz úplně marný nebyl a kdyby mířil víc odborně "odkud sosáte vědomosti" než jen infotainmentově, tak by to mohlo být náhodou dost zajímavý vlákno. Myslím, že dnešní nováček ví kulový např. o nějakým Chuckovi Maddoxovi a na těch jeho stránkách mi vždycky padala brada... ještě edit: to co požaduješ, splňuje časopis watch it. Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem bandicoot doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 (upraveno) Tohle je přesně to, co by mě take zajímalo! ač to tedy tak nevyznělo, hodilo by se kdybyste sem nám nováčkům hodili něco ke čtení EDIT: myslím tím nějaké základy, třeba to o Cronomaddox jsem zatím za skoro půl roku nikde na fóru nepotkal. Fórum je už značně rozsáhlé a není úplně jednoduché najít něco co nevíš že hledáš V 4. 8. 2020 v 15:05, bandicoot napsal: Existují supr stránky o značkách jako např. fandovská Paneristi, přehledová Breitlingsource, brutálně odborná a detailní Chronomaddox (budiž Chuckovi země lehká)... Takže ten dotaz úplně marný nebyl a kdyby mířil víc odborně "odkud sosáte vědomosti" než jen infotainmentově, tak by to mohlo být náhodou dost zajímavý vlákno. Myslím, že dnešní nováček ví kulový např. o nějakým Chuckovi Maddoxovi a na těch jeho stránkách mi vždycky padala brada... ještě edit: to co požaduješ, splňuje časopis watch it. Upraveno 5. srpna 2020 uživatelem Martin61 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Samozrejme nesmie chybat http://www.onthedash.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Martin61 to shrnul velmi věcně. Znám ten pocit, že člověk vleze na fórum, z mnoha textů ani moc nerozumí, která bije, ale zároveň ho to láká číst dál a koukat na fotky. Na začátku však ještě není člověk smířený s tím, že na fóru bude viset hodiny denně. Jednoduše se dají vstřebávat informace také z nějakých YT kanálů, pro začátek třeba Urban Gentry, nebo Teddy Baldassarre a samozřejmě plno dalších. Mám tady pak třeba knížku The Magic of Watches, viz foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Co se týče nových "vycházejících hodinek", asi nejvíc se mi osvědčily stránky Monochrome Watches. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se