Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

No nepovidej, takze Malesice? Priste se hlas, obcas potkavam v Bille nekoho s Orisy na ruce, nejsi to ty? Jinak abych nebyl offtopic, na oblekovky jsou dost velke. Kdybych mel uzsi manzety, byl by to uz trochu problem, preci jen 43mm jsou na moji detskou rucicku uz velke kravy... ale tenhle pohled mi to vzdycky vynahradi:) ade3yvus.jpg

Odesláno

No nepovidej, takze Malesice? Priste se hlas, obcas potkavam v Bille nekoho s Orisy na ruce, nejsi to ty? Jinak abych nebyl offtopic, na oblekovky jsou dost velke. Kdybych mel uzsi manzety, byl by to uz trochu problem, preci jen 43mm jsou na moji detskou rucicku uz velke kravy... ale tenhle pohled mi to vzdycky vynahradi:)

Orisy už jsem v Bille taky zahlédl, ale moje nebyly :)

Tak já se příště přihlásím;)

Strojek je krásně zdobený, to mě taky lákalo. Za ty peníze neskutečný.

Odesláno

Chvili vas s nima jeste budu prudit ;) Prehodil jsem se zpatky na hadr - v tomhle vedru je ten remen (ktery mi pripada jeste lepsi nez u cervenych) docela nepohodlny...<br /><br />(Byl jsem prvni na svetlech ;))<br /><br />post-22460-140445653224.jpg

Odesláno

m.n.-jsou suprovy,to pouzdro 1950 je bez chyby a jak se ti zatim nosej?

No zatím jsem ještě ve fázi, že se nechávám přesvědčovat, že mi nejsou velké, ale asi fakt nejsou, jen jsem poslední dva roky neměl v podstatě na ruce nic jiného než 36mm-40mm rolády, takže to chce trochu zvyku.

Návštěvník dabelM
Odesláno

No zatím jsem ještě ve fázi, že se nechávám přesvědčovat, že mi nejsou velké, ale asi fakt nejsou, jen jsem poslední dva roky neměl v podstatě na ruce nic jiného než 36mm-40mm rolády, takže to chce trochu zvyku.

Taky po nich pošilhávám, nosím největší hodinky o průměru 44mm a výšce 14mm. Na výšku pouzdra u PAMů si budu muset ještě chvilku zvykat a pak bych do nich šel také. Zkoušel jsem si je v Madridských butikách a měl jsem smíšený pocity z výšky pouzdra. Váha a průměr jsou OK.

Odesláno

Gratuluji k výběru,  jsou tak škaredé až jsou pěkné.... před pár lety jsem si říkal jak to někdo může nosit a ejhle  :)

Odesláno

Asi další cíl..modrou za modrou anebo černou..čím rychleji velká modrá odpluje, tím rychleji bude elektrikářská..a pak snad na delší dobu klid..

• Dát hlas 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...