Návštěvník dlubix Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 A Rolex bude víkendy v šuplíku :-D Já dnes na novým řemenu Tak dlouho asi ne
Bradkoun Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 To bílý prošití nevypadá vůbec zle. Za mě zajímá vám kombinace.
CEGY Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 SEIKO rulezzTak se k tobe ve finale dostaly... Marty, Jagman - kaprici pripluli. Toto trvalo, ze.
Martyp Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 ...á - back to roots :-) Tak gratuluju...Jj,tak jest...a díky.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Martyp Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Marty, Jagman - kaprici pripluli. Toto trvalo, ze.Komečně,bylo to "o nervy"... Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Kuchyňské zátiší.Jsem rad,ze ses jich nezbavil. K tobe sedej.
Chorche Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Díky;) Zjišťuju, že jsme si asi souzeny.
gerhard Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Dnes v Prešove u Bergera. Strašne som sa zapotil,pretože som ich tam na okne i nechal. Veselí so synom sme odišli, krémeš bol čarovný..., dostali sme sa do dopravnej špičky , ked som zrazu zízal na prázdne zápästie.Obliala ma horúčava,najbižšia zelená 180 stupnov, 10 min indiánskym behom do kaviarne, červené líca, srdce rach rach , oprel som sa do dvier, ktoré idú zťažka , pohľad do prvej koje vedľa dverí viefol na parapet a ... boli tam. Čakali ma 45min. Obsadenosť stolov na 80% náš otváral náruč, pre smädných hladných potulných. Toto sa mi pri fotení nikdy nestalo a anjelom dakujem :-).Priteľka mi s úsmevom hovorí , za toto ťa z fora vylúčia :-). No mánimálne ban na fotenie si dávam sám :-)
StanoBare Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 (upraveno) Z toho môže byť zaujímavý adrenalínový chronošport... Edit: máš šťastie, že to tak dopadlo, zvlášť u tak pekného modelu. Upraveno 30. října 2014 uživatelem StanoBare
Kristian.nov Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Dnes v Prešove u Bergera. Strašne som sa zapotil,pretože som ich tam na okne i nechal. Veselí so synom sme odišli, krémeš bol čarovný..., dostali sme sa do dopravnej špičky , ked som zrazu zízal na prázdne zápästie.Obliala ma horúčava,najbižšia zelená 180 stupnov, 10 min indiánskym behom do kaviarne, červené líca, srdce rach rach , oprel som sa do dvier, ktoré idú zťažka , pohľad do prvej koje vedľa dverí viefol na parapet a ... boli tam. Čakali ma 45min. Obsadenosť stolov na 80% náš otváral náruč, pre smädných hladných potulných. Toto sa mi pri fotení nikdy nestalo a anjelom dakujem :-).Priteľka mi s úsmevom hovorí , za toto ťa z fora vylúčia :-). No mánimálne ban na fotenie si dávam sám :-)Ja takhle jednou pri foceni malem utopil PO v mori. Mel sem je na kameni... na vterinu sem z nich spustil oci, prisla vlna a kamen byl prazdnej... dvacet minut sem je lovil mezi kamenana a rasama... strasnej pocit...
quest987 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Dnes v Prešove u Bergera. Strašne som sa zapotil,pretože som ich tam na okne i nechal. Veselí so synom sme odišli, krémeš bol čarovný..., dostali sme sa do dopravnej špičky , ked som zrazu zízal na prázdne zápästie.Obliala ma horúčava,najbižšia zelená 180 stupnov, 10 min indiánskym behom do kaviarne, červené líca, srdce rach rach , oprel som sa do dvier, ktoré idú zťažka , pohľad do prvej koje vedľa dverí viefol na parapet a ... boli tam. Čakali ma 45min. Obsadenosť stolov na 80% náš otváral náruč, pre smädných hladných potulných. Toto sa mi pri fotení nikdy nestalo a anjelom dakujem :-).Priteľka mi s úsmevom hovorí , za toto ťa z fora vylúčia :-). No mánimálne ban na fotenie si dávam sám :-)No hezky pekne. Me se stalo, ze jsem zapomel v obchode ve zkusebni kabince iPad.
StefanM Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Kalendar sluzi aj na pripomenutie hodiniek, ktore som nemal dlho na ruke(skoda, ze sa situacia nezopakuje aj o dva tyzdne:)
gerhard Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Ja takhle jednou pri foceni malem utopil PO v mori. Mel sem je na kameni... na vterinu sem z nich spustil oci, prisla vlna a kamen byl prazdnej... dvacet minut sem je lovil mezi kamenana a rasama... strasnej pocit... Hrôza predstaviť si.. Upraveno 31. října 2014 uživatelem gerhard
Doporučené příspěvky