Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

A Rolex bude víkendy v šuplíku :-D

Já dnes na novým řemenu

Tak dlouho asi ne :D  :cheers:

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

...á - back to roots :-) Tak gratuluju...

Jj,tak jest...a díky.. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Marty, Jagman - kaprici pripluli. Toto trvalo, ze.

Komečně,bylo to "o nervy"... :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dnes v Prešove u Bergera. Strašne som sa zapotil,pretože som ich tam na okne i nechal. Veselí so synom sme odišli, krémeš bol čarovný..., dostali sme sa do dopravnej špičky , ked som zrazu zízal na prázdne zápästie.Obliala ma horúčava,najbižšia zelená 180 stupnov, 10 min indiánskym behom do kaviarne, červené líca, srdce rach rach , oprel som sa do dvier, ktoré idú zťažka , pohľad do prvej koje vedľa dverí viefol na parapet a ... boli tam. Čakali ma 45min. Obsadenosť stolov na 80% náš otváral náruč, pre smädných hladných potulných. Toto sa mi pri fotení nikdy nestalo a anjelom dakujem :-).

Priteľka mi s úsmevom hovorí , za toto ťa z fora vylúčia :-). No mánimálne ban na fotenie si dávam sám :-)

post-1780-0-53744500-1414703234_thumb.jpg

post-1780-0-15613900-1414703277_thumb.jpg

Odesláno

Dnes v Prešove u Bergera. Strašne som sa zapotil,pretože som ich tam na okne i nechal. Veselí so synom sme odišli, krémeš bol čarovný..., dostali sme sa do dopravnej špičky , ked som zrazu zízal na prázdne zápästie.Obliala ma horúčava,najbižšia zelená 180 stupnov, 10 min indiánskym behom do kaviarne, červené líca, srdce rach rach , oprel som sa do dvier, ktoré idú zťažka , pohľad do prvej koje vedľa dverí viefol na parapet a ... boli tam. Čakali ma 45min. Obsadenosť stolov na 80% náš otváral náruč, pre smädných hladných potulných. Toto sa mi pri fotení nikdy nestalo a anjelom dakujem :-).

Priteľka mi s úsmevom hovorí , za toto ťa z fora vylúčia :-). No mánimálne ban na fotenie si dávam sám :-)

Ja takhle jednou pri foceni malem utopil PO v mori. Mel sem je na kameni... na vterinu sem z nich spustil oci, prisla vlna a kamen byl prazdnej... dvacet minut sem je lovil mezi kamenana a rasama... strasnej pocit...
Odesláno

No hezky pekne.

Me se stalo, ze jsem zapomel v obchode ve zkusebni kabince iPad.

Odesláno (upraveno)

Ja takhle jednou pri foceni malem utopil PO v mori. Mel sem je na kameni... na vterinu sem z nich spustil oci, prisla vlna a kamen byl prazdnej... dvacet minut sem je lovil mezi kamenana a rasama... strasnej pocit...

Hrôza predstaviť si..

Upraveno uživatelem gerhard
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...