Michal444 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 uz par dni len suby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 uz par tydnu jen expy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Vsimnete si kanclpankáčskejch fuseklí :-D Upraveno 30. března 2016 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 V 30. 3. 2016 v 7:49, Baker napsal: moon.jpgtaky pěkná kombinace, škoda, že nedělaj i modrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Myslis modrej povrch? Protoze modry kaucukovy zaklad s cernym povrchem mame. Na fotkach to tak nevypada, ale na zivo je to parada, navic cervena je barvou Omegy, takze je vsechno v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Od dnes Seiko, PO isli na vymenu skla:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) V 30. 3. 2016 v 8:19, Baker napsal: Myslis modrej povrch? Protoze modry kaucukovy zaklad s cernym povrchem mame.Na fotkach to tak nevypada, ale na zivo je to parada, navic cervena je barvou Omegy, takze je vsechno v poradku. Za me trosku punk, ale jak rikas, nazivo to muze vypadat jinak. Hlavne, ze dosly hodinky, no ni?!At nejsem OT tak ja dnes GMT2c, sme meli ted soolecne vyroci 2 let... Upraveno 30. března 2016 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 No prostě nikdy neříkej nikdy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 ... stale Bronzove Monster Tuna ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 V 30. 3. 2016 v 8:19, Baker napsal: Myslis modrej povrch? Protoze modry kaucukovy zaklad s cernym povrchem mame.Modry taky, ne? Pokud si dobre pamatuju, tak jsem mel od tebe modry Hirsch...Tiger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 V 30. 3. 2016 v 8:59, Tichus napsal: Modry taky, ne? Pokud si dobre pamatuju, tak jsem mel od tebe modry Hirsch...Tiger? Myslel jsem Robby ten uplne vpravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 V 30. 3. 2016 v 9:47, Baker napsal: Myslel jsem Robby ten uplne vpravo.Jo, to mi bylo jasné myslel jsem tím, že i kdyby to myslel jako modrý povrch, tak i ten se dělá... A abych já nebyl úplně OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Zkouším dárek pro sestru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 V 30. 3. 2016 v 9:47, Baker napsal: Myslel jsem Robby ten uplne vpravo.Myslel jsem modrý povrch a červený vnitřek a to se nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 V 30. 3. 2016 v 10:03, Moty napsal: Myslel jsem modrý povrch a červený vnitřek a to se nedělá Zakazkove by to asi slo, zaklad Robby, modra kuze Tiger, zjistim to jen pro zajimavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 To bude mastný, ale nechme se překvapit Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky