Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

sry kluci, ale ty detailní fotky Béček byly úplně někdy jinde... Škoda no, rád jsem se podíval na Siwiho Béčka a že je uměl vyfotit. Chápu, že občas hlodá změna, ale tady si nejsem jistej jestli to bylo k lepšímu, ale je to IMHO...

Tak Béčka doslova vybízely ke kreativitě. Krása D je spíš v jejich jednoduchosti. Oboje hodinky lze jen těžko srovnávat. Ale radost udělají stejnou.

Večerní lógr:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Začínám je mít rád...

ja se kdysi zbavil artelieru s big datem moc rychle a levne. Casto si rikam,jaky by to asi bylo, kdybych si je nechal:-))
Odesláno

ja se kdysi zbavil artelieru s big datem moc rychle a levne. Casto si rikam,jaky by to asi bylo, kdybych si je nechal:-))

Myslím, že stejný...jen bys je měl o pár týdnů/měsíců déle  :D

Odesláno

Gratuluju k plechacum :) Jak se Ti nosi?

Díky. Nosí se výborně. K plné spokojenosti mi chybí jen zelená luneta...  :whistle:

Odesláno

Tvl tak po dnesmim vecirku verim, ze provlijaci rememy maji svoje kouzlo...

Mě takhle v zimě povolila stěžejka na Coltech. Naštěstí zůstaly hodinky v úpletu zimní bundy. Kvalitní stěžejky a jejich občasná výměna se hodně podceňují. NATA beru zásadně na lyžovačky a hardcoore akce. 

......

Colty a snídaně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Sice neděle,ale já už od 8 hodin "štětkuju" podhledy.Holt někdo to po sedmi letech přetřít musí.

Takže já pracovně  ...    :) (již od středy chronobaterky)

:photo:

Odesláno (upraveno)

+1

To pouzdro bylo super.

Na druhou stranu mě trochu vyléčily z Big Date (podle fotek jsem si ho predstavoval větší - komplikaci obecně, bez ohledu na značku)

Upraveno uživatelem Vit
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...