Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes tyhle ....

Hezky to mas pane? ;)

Odesláno

Díky. Nosí se výborně. K plné spokojenosti mi chybí jen zelená luneta... :whistle:

39eadf1cff902f74162382e418ef6d43.jpg

Cerna lepsi ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

StefanM: Jsou peckovy , jen bych si musel zvyknout na tu novou sipka rucku...

Su super, ta sipka rucka ma vyhodu, ze pod vodou ju mozes demontovať a uloviť nou rybu. :)

Ja som zas po tvojich fotkách začal pozerať ananty. Vyzera to u mna na ďalšiu povinnú zastávku na seiko ceste. Videl som tvoju poptavku na MM300. Uzatváras kolekciu alebo niekde vzadu čakajú GS? :)

Odesláno

Modra je fakt dobra.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Naše rodina byla o víkendu na společné akci ....hodinky měli všichni... :rolleyes:  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Kartagos: pokud se Ti libi, tak je zkus. Me vyhovuji ve vsech smerem a modra je pro me lepsi, nez cerna. Jinak me do toho stahnul Dufi :) .

Dufi: mate hodne zajimavou sestavu! ;)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Ananty mají hlavne super zpracovani. MM300 chci uz dlouho, uvidíme jak mi sednou .. a co bude dal to nevim .. :)

Kuwa, tys jeste nemel MM, to my poser kyty.

Nejde mi smajlik s vyvalenyma ocima.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...