MJ. Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Nějaká transparentní novinka? Budou novy digi? ne, sem jenom hlava dubová. ráno sem vyběh z baráku a v autě sem se nestačil divit
leebauer Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 M.J. ne, sem jenom hlava dubová. ráno sem vyběh z baráku a v autě sem se nestačil divit Horší by bylo kdybys neměl ten chronoidentifikační proužek.To by tvé historce nikdo nevěřil.Jedině že bys to měl vytetovaný.
Svatoslav Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Byl to takový obyčejný kancelářský den, snad jen trochu oranžový....Hezké, oranžová se mi líbí a ty manžetové knoflíčky, já se picnu. Sv. Barbora mě uchvátila, já tam byl před týdnem na stříbření.
Svatoslav Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 SS.Dobře vydrhnutá"podlaha" to se mi líbí. Máme tak trošku podobné vidění.
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Hezké, oranžová se mi líbí a ty manžetové knoflíčky, já se picnu. Sv. Barbora mě uchvátila, já tam byl před týdnem na stříbření.Knoflíčky jsou boží a hlavně skutečně přesýpají :-)))))) Jsou koupené přes ebay za hubičku. Mám ještě asi dvoje, kdybys chtěl, napiš do zpráv ;-) Sv. Barbora je je supr, resp. celé to staré centrum tam. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Svatoslav Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 na Seiko vlneAKUC: vidím, že poctivě nosíš. Strojek se musí rozchodit. Tak je to správné tak to má být.
Svatoslav Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Knoflíčky jsou boží a hlavně skutečně přesýpají :-)))))) Jsou koupené přes ebay za hubičku. Mám ještě asi dvoje, kdybys chtěl, napiš do zpráv ;-) Sv. Barbora je je supr, resp. celé to staré centrum tam. Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkDěkuji za nabídku, zatím nemám oranžové hodinky, ale pracuje se na tom. K těm, ale knoflíčky nepůjdou. Díky.
AKUC Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 MJ Ban ! Já počítám minuty do oběda, většinou chodíme mnohem dřív a já si dnes hloupě domluvil pozdější a umírám hlady. IMG_20170704_115653.jpgmáš to pekné sadnú ti, to burgundy na tom textile je viac ako skvelé
bandicoot Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 SS.Supr fotka a na tý gumě jim to sekne. Po sumech se mi občas zasteskne.
cortes1990 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Prim UFO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Borealis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Akam:Jsou super, měl jsem je vzít
Akam Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 to nejsou ty Ondoniho, je jich tu víc, snad někoho omrzí, jsou fakt perfektní ....
organic Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Seiko Grand CoctailGrand Seiko, no cocktail...coffee
Svatoslav Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 tak ještě dopoledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Igeny v Grand Canyonu: A na batohu kocoury
Povidláček Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Malej a velkej krakča Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
boban Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ty Pepsi Seika jsou stejne magický. Ja si nemuzu pomoct. S pivem, i bez piva.
Doporučené příspěvky