Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

M.J. ne, sem jenom hlava dubová. ráno sem vyběh z baráku a v autě sem se nestačil divit

Horší by bylo kdybys neměl ten chronoidentifikační proužek.To by tvé historce nikdo nevěřil.Jedině že bys to měl vytetovaný.

Odesláno

Byl to takový obyčejný kancelářský den, snad jen trochu oranžový....

Hezké, oranžová se mi líbí a ty manžetové knoflíčky, já se picnu. :smile_anim: Sv. Barbora mě uchvátila, já tam byl před týdnem na stříbření.

Odesláno

Hezké, oranžová se mi líbí a ty manžetové knoflíčky, já se picnu. :smile_anim: Sv. Barbora mě uchvátila, já tam byl před týdnem na stříbření.

Knoflíčky jsou boží a hlavně skutečně přesýpají :-)))))) Jsou koupené přes ebay za hubičku. Mám ještě asi dvoje, kdybys chtěl, napiš do zpráv ;-)

Sv. Barbora je je supr, resp. celé to staré centrum tam.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odesláno

Knoflíčky jsou boží a hlavně skutečně přesýpají :-)))))) Jsou koupené přes ebay za hubičku. Mám ještě asi dvoje, kdybys chtěl, napiš do zpráv ;-)

Sv. Barbora je je supr, resp. celé to staré centrum tam.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Děkuji za nabídku, zatím nemám oranžové hodinky, ale pracuje se na tom. K těm, ale knoflíčky nepůjdou. Díky.  

Odesláno

MJ Ban ! :D

Já počítám minuty do oběda, většinou chodíme mnohem dřív a já si dnes hloupě domluvil pozdější a umírám hlady.

attachicon.gifIMG_20170704_115653.jpg

máš to pekné sadnú ti, to burgundy na tom textile je viac ako skvelé :wine:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...