Rusty Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Dnesny pomocnik na priprave veterana na zraz...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Ty 556ky jsou návykový. 104ky se asi nedostanou na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Já Legenda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ronin13 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Zase 5513- to plexi me hrozne bavi ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
luka Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Dneska za buznu Nemáš oholený chlupy.
Ohm-Aztec Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Dneska za buznu To jo... A k tomu ještě ty hodinky...
jenik77 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 posledni dobou stale casteji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Fotka z dneška není, ale na ruce jsou.
M3maniac Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Nevěděl jsem které vybrat, nakonec Monza economy :-) P.S. buzna hodinky nemám :-) Pěkný víkend všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Mučte si mě chlebovou polévkou, ale mají něco do sebe.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. včerejší foto, na ruce i dnes
villain83 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Maj, libej se mi i vic, jak Longines, skoda ty lumi nelumi. To me odradilo jak od Alpin, tak Legend. Ale ty Alpina u me vyhravaj na plny care.
Rusty Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 (upraveno) M3maniac: Tak "Hujer" fakt mooooc dobre.... ...tak nejak v poslednej dobe som na tie cervene sekundove rucky... Upraveno 22. června 2018 uživatelem Rusty
luka Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Alpiny skvělý, pro mne škoda, že nejsou No Date.
Fajkus Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 posledni dobou stale castejiSe nedivím, jsou super.
Radek124 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Temná mračna nad GS... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...některé hodinky jsou holt fotogeničtější na sluníčku a jiné zase v psím počasí, řádný chronomagor musí být připraven na obojí
Tikal Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Maj, libej se mi i vic, jak Longines, skoda ty lumi nelumi. To me odradilo jak od Alpin, tak Legend. Ale ty Alpina u me vyhravaj na plny care. Svítí více lež Longines, chvilku je ponosím a udělám nějakou minirecenzi/porovnání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Kdyby misto plastickejch indexu udelali lumi body/indexy, bylo by to imho lepsi, ten kov bych zanechal jen na 3, 6 a 9. Ale jsou fakt hezky, ja nad nima dost uvazoval, Alpinu muzu.
Kid_A Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 (upraveno) Barvicky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. června 2018 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky