VojtaJ Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Casio MT-G. Pořád mě přkvapuje, jak mohou tak obří orloje bejt na ruce tak pohodlný. Holt, to mají ti Japončíci asi zmáknutý...
VojtaJ Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 (upraveno) Casio MT-G. Pořád mě přkvapuje, jak mohou být tak obří orloje na ruce tak pohodlný. Holt, to mají ti Japončíci asi zmáknutý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2018 uživatelem VojtaJ
VojtaJ Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Zase se mi to vložilo 2x. Nevím, co mi to ten mobil občas dělá...
McStinger Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Tak panove, sup sup ke strojum Máš to parádní.------------------------------------ Já furt PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Dojel kurýr a dovezl socka-tuna...
leebauer Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Pandamónijum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Máš to parádní.Dekuji Je treba je i obcas otocit, kdyz uz si nekdo dal tu praci a vymyslel to tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Ode dneška jsem novým majitelem
Rampa McKvak Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Mám v p... na lehátku ... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Musím je taky vyvenčit.A nejsou teda vůbec špatný.Umět je tak pořádně vyfotit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Máš pravdu Míro jsou skvělý a ty Lovcovi socka tuny bych taky klidně ponosil. Já opět seamaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cema Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Modrič. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
robo Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Dnes dorazili, tak prvý wrist shot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Tissot, klasické oblekovky, ale docela povedené, ani bych něřekl, že mají 40 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 SKX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Vodní svět! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky