Potkan Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Nechci prudit, ale (jestli se teda nepletu), jsou to ta lada, takže v Borových Ladách- byl jsem poučen loni.. Pokud jsou to ta lada, tak spis v Borovych Ladech, ne?
spiderer Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Tak jeste jedna rychla od Lago di Garda
YPO Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 to sou ty nový solární tuňáci ? (SNE498P1) zkus něčím rejpnout do toho futrálu jestli to něco vydrží, že bych si to koupil
luka Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Pokud jsou to ta lada, tak spis v Borovych Ladech, ne? jojo, máš pravdu
Hasňa Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Tak jeste jedna rychla od Lago di Garda A jeste navic na mem oblibenem miste. Skvela kombinace.
snake Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Ja dal na ruku dalsi letni hodinky na litacku...uz nevim kolikaty jsem si na letosni leto koupil...Budu to muset nejak zredukovat-jestli nechat steely nebo sinny nebo bondovky...nebude to lehky rozhodovani
xbraj19 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Sice to není #speedytuesday , ale aspoň #pandatuesday
beeman Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 slysel jsem bondofky? ;-) Ja dal na ruku dalsi letni hodinky na litacku...uz nevim kolikaty jsem si na letosni leto koupil...Budu to muset nejak zredukovat-jestli nechat steely nebo sinny nebo bondovky...nebude to lehky rozhodovani z eteru
beeman Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 slysel jsem bondofky? ;-) Ja dal na ruku dalsi letni hodinky na litacku...uz nevim kolikaty jsem si na letosni leto koupil...Budu to muset nejak zredukovat-jestli nechat steely nebo sinny nebo bondovky...nebude to lehky rozhodovani z eteru
RobertPlant Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk
p3k Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Sice to není #speedytuesday , ale aspoň #pandatuesday IMG_5660.JPGhezká LE
bob.zizka Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Pokud jsou to ta lada, tak spis v Borovych Ladech, ne? No vidíš a my domorodci nedaleko odtud,říkáme,, na Borovce '' a popravdě ani nevim jak je to správně.
Hasňa Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Sent from my iPhone using TapatalkMě už se taky pečou.
villain83 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Mě už se taky pečou.Nechas si delat renovaci v Eltonu?
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 To musí bejt požitek pro zápěstí s takovýma hovadama kovovýma drncat na kole. Nebudeš tomu věřit, ale v tom terénu jsem o nich vůbec nevěděl. Měl jsem úplně jiné starosti.
Doporučené příspěvky