Kid_A Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Broad ArrowUzasny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Jirko, už si raději hodinky kupuj jen v kamenném obchodě, kde si můžeš vyzkoušet velikost ... Presne tak, na obrazku se zdaly v pohode i na mensi ruku:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 HMLTN PCVL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 (upraveno) Tyhle sem moc často nedáváš, co? Zajímavá hodinka. Já sedím v parku, protože venku jim to sluší nejvíc: P_20190817_145652.jpgMám v těch hodinkách čurbec, asi je toho moc. Taky v nich tiká Miyota. Říkal jsi, že jsou hlavně do přírody. Upraveno 17. srpna 2019 uživatelem Svatoslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 HMLTN PCVLFajn řemen, co to je zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Uzasny!!!Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tyhle sem moc často nedáváš, co? Zajímavá hodinka. Já sedím v parku, protože venku jim to sluší nejvíc: P_20190817_145652.jpgDobrý jsou a gratulace k přírůstku, za mě jen škoda toho průhledu na strojek. Ta Miyota co v nih je se mi moc vzhledově nelíbí. foto co mám naruce dát nemůžu, protože by mě Sibiř ukřižoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Nejlepší auto kamkoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Fajn řemen, co to je zač?Já vlastně nevím, byl to dárek. Zkusím pozjišťovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 shopping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 A já myslel, žes hujerama skončil Jsem rád, že ne, protože moje pokusy o "konec" s nějakejma "už konečně a určitě definitivníma" byly vždy neúspěšný. A pilotky jsem měl taky. Taky Laco. A prodal jsem je. A samozřejmě, že mi teď chybí. Ale už mám do budoucna vyhlídnutou náhradu. Já dneska na chvílí bráchovy Aquáče. 20190817_143820.jpg No jo, no... Pilotky jsem začal plánovat už od jara. Chci je nosit hlavně na podzim do přírody. Ale Hujery zůstávají a dokonce i nadále v roli "hlavních" hodinek. A co plánuješ ty? Mám v těch hodinkách čurbec, asi je toho moc. Taky v nich tiká Miyota. Říkal jsi, že jsou hlavně do přírody. Tak ono je dost těžký to tady všechno sledovat. A i když to sleduješ, tak je problém si pamatovat, co kdo má a měl Ano, je v nich Miyota. Pro mě zatím oblast neprobádaná. A ano, budou to hodinky hlavně na ven. Dobrý jsou a gratulace k přírůstku, za mě jen škoda toho průhledu na strojek. Ta Miyota co v nih je se mi moc vzhledově nelíbí. foto co mám naruce dát nemůžu, protože by mě Sibiř ukřižoval Díky. No vidíš, a mně se zrovna ten strojek celkem líbí. A klidně se ty svoje japka postni. Všichni už stejně víme, že je nosíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Včerejší únava ze záplavy turistů v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Na takove to nedelni venceni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Brý ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Včerejší Kutná Hora, ale na ruce i dnes .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 V neděli na černo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 shopping uzasny iwc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 (upraveno) Sinn 5.5.6 Upraveno 18. srpna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Steinhart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky