verta Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 tak co mám dnes na poz .. ruce.. oblíbené speedy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
redd Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) tak co mám dnes na poz .. ruce.. oblíbené speedy ... a bude po 22:00 pokračování ?? Upraveno 30. června 2010 uživatelem redd
Kalifx Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 PS: Spajdy teď je to na tobě Bylo by možný Spíďovi tento akt prominout? A myslím, že mluvím tak nějak za nás, za všechny... 1
Návštěvník Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Bylo by možný Spíďovi tento akt prominout? A myslím, že mluvím tak nějak za nás, za všechny... Ty wole, já si to v duchu představil a rozbolely mě z toho zuby... Já to taky vidět nemusím
xjr1 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 tak co mám dnes na poz .. ruce.. oblíbené speedy No dyť to říkám, krásnej hodinky, potlesk na otevřený scéně
1primakluk11 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Na dnešní bajkové projíždce Traser Super Sport. Včera mi došly, tímto bych rád poděkoval Kubsonovi za rychlý a bezproblémový obchod. Omlouvám se za nekvalitní foto, na kolo foťák sebou netahám, takže mobil No jak to tak sleduji, tak foto vážně hrůza, ale každý ví o jde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2010 uživatelem 1primakluk11
SaKaL Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Na dnešní bajkové projíždce Traser Super Sport. Včera mi došly, tímto bych rád poděkoval Kubsonovi za rychlý a bezproblémový obchod. Omlouvám se za nekvalitní foto, na kolo foťák sebou netahám, takže mobil No jak to tak sleduji, tak foto vážně hrůza, ale každý ví o jde Ale tu trávu dole máš krásně ostrou Kdyby tam byl někde čtyřlístek, určitě by se dal najít...
1primakluk11 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Ale tu trávu dole máš krásně ostrou Kdyby tam byl někde čtyřlístek, určitě by se dal najít... No sám tomu nerozumím Upraveno 30. června 2010 uživatelem 1primakluk11
SaKaL Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) tak co mám dnes na poz .. ruce.. oblíbené speedy Jenom takovej malej dotaz - nemáš náhodou ty hodinky "vzhůru nohama"? Nebo je to jenom tak schválně kvůli focení...? Ale jinak moooc pěkný obrázek... Upraveno 30. června 2010 uživatelem SaKaL
Dantechno Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 (upraveno) Jenom takovej malej dotaz - nemáš náhodou ty hodinky "vzhůru nohama"? Nebo je to jenom tak schválně kvůli focení...? ??? Nemyslim si... Upraveno 1. července 2010 uživatelem Dantechno
Skalamander Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Jenom takovej malej dotaz - nemáš náhodou ty hodinky "vzhůru nohama"? Nebo je to jenom tak schválně kvůli focení...? Ale jinak moooc pěkný obrázek... Si zkus položit levačku s hodinkama na prdel a taky je budeš mít takhle.
Apep Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 tak co mám dnes na poz .. ruce.. oblíbené speedy Jenom takovej malej dotaz - nemáš náhodou ty hodinky "vzhůru nohama"? Nebo je to jenom tak schválně kvůli focení...? Ale jinak moooc pěkný obrázek... Si zkus položit levačku s hodinkama na prdel a taky je budeš mít takhle. Od včerejška testuji Prim Sport MPM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Horhe Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Skoro jako Maradóna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
vojt Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Tohle mám dnes na hrušce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Hape Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Odesláno 4. července 2010 Certina DS Action Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Sice ne na ruce, ale mám tady jedny PloProfy ve vlnách ... jinak originál gumový řemen z roku 1979 je úžasný 1
skalis Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Dnes opet tyto. Nicmene mi zacina maradonovsky komplex, protoze na druhe ruce mam od rana Seika, takze moje chronomagorstvi tim dostava dalsi rozmer a ja jsem se priblizil o dalsi krucek k ustavni lecbe . Ale od patku jsem mel behem volna vzhledem k pohybu v narocnejsich podminkach hlavne ty druhe zminene a rolady byly bezpecne ve futralu (ale s sebou jsem je mel ). Seikam jsem dal i pekne pokourit asi ctyrhodinovym machanim na Pastvinske prehrade. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky