Frantik Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Koupils dobre. Tyhle B jsou super a na tahu jeste lepší!
spiderer Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Koupils dobre. Tyhle B jsou super a na tahu jeste lepší! Nakonec nekoupil prave, dneska je predavam dal To jsou prave ta ruzna rozhodnuti.. Ale jsou vyborny a dokonce i ve svy velikosti dobre nositelny
Kalifx Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Nakonec nekoupil prave, dneska je predavam dal To jsou prave ta ruzna rozhodnuti.. Ale jsou vyborny a dokonce i ve svy velikosti dobre nositelny Hergot a já si zrovna mnul ruce a liboval si jak je od tebe okamžitě koupím... Na střídačku k Herculesům...
Baker Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Na střídačku k Herculesům... Hele, nemas je uz moc dlouho ?
spiderer Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Tak jsem nemel to srdce je pustit a Skylandy u me chtely zustat Baker - ty Herculy uz asi nikdy na prodej nebudou, to budou moje definitivni hodinky
spiderer Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 ..to budou moje definitivni hodinky.. PS: U tech Herculesu neni jediny objektivni duvod je za stejne penize prodavat dal, bylo to jen pomateni me chore mysli a aspon mi to pomohlo si ujasnit dalsi smerovani v tehle nemoci
1Lachtan Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Putovní Chronomagořinku - G-Shock Mudman 1
Tuki Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Putovní chronomagořinka super, Noble ještě lepší
Chumpus Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Kdepak se člověk dostane k řízení Noblu? Pokud teda není rovnou tvůj, což by byla pecka
spiderer Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Lachtane super fotka! Mam pro tebe i dobrou zpravu, muzes v klidu hledat B-1, na nejakej cas ti dam volnou ruku nez me to zase popadne, tak toho vyuzij Problem je, ze ted nikde za rozumny penize nejsou
Baker Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Baker - ty Herculy uz asi nikdy na prodej nebudou, to budou moje definitivni hodinky Ve tvem pripade jsem uplne klidny, definitivni hodinky ... mozna na rijen
spiderer Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Ve tvem pripade jsem uplne klidny, definitivni hodinky ... mozna na rijen Kdepak, nemyslim to jediny definitivni hodinky, ale uz k nim budu jenom prikupovat dalsi - tohle budou ty o kterych se nemluvi, ktere proste jsou a budu resit hodinky c.2
1Lachtan Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Kdepak se člověk dostane k řízení Noblu? Pokud teda není rovnou tvůj, což by byla pecka Můj bohužel není a silně pochybuji, že by jsem se někdy na něco takového zmohl - kamarád ho má momentálně na dílně (odešel snímač polohy škrtící klapky), takže když jsem se u něj zastavil, tak jsem využil příležitost udělat pár fotek s putovníma G-éčkama v každém případě je to velice zajímavé auto - hoooodně placaté
Kalifx Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Hele, nemas je uz moc dlouho ? Baker - ty Herculy uz asi nikdy na prodej nebudou, to budou moje definitivni hodinky Oba jste pošetilí blázni.
spiderer Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Oba jste pošetilí blázni. Co nam taky zbyva ze jo
1Lachtan Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Lachtane super fotka! Mam pro tebe i dobrou zpravu, muzes v klidu hledat B-1, na nejakej cas ti dam volnou ruku nez me to zase popadne, tak toho vyuzij Problem je, ze ted nikde za rozumny penize nejsou Díky Ohledně B-1 - hledám, hledám, ale jak sám říkáš, nikde žádné zajímavé momentálně nejsou. Ale to nevadí. Oni se časem nějaké hezké najdou - já jsem trpělivý
spiderer Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Díky Ohledně B-1 - hledám, hledám, ale jak sám říkáš, nikde žádné zajímavé momentálně nejsou. Ale to nevadí. Oni se časem nějaké hezké najdou - já jsem trpělivý Neni to tak davno co sly sehnat bez problemu a clovek si mohl i relativne vybirat, dnes je vic lidi shani nez prodava.. i diky tomu jsou asi ceny takovy jaky jsou Ja jsem se nastesti dneska na par chvil usadil u jinych B, ale vim, ze touha po B-1 asi taky nezmizi a zacne to byt aktualni.. pokud bych na neco narazil tak ti dam vedet, porad asi budu monitorovat teren at jsem pripraven do budoucna
gougy Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Dnes něco, co už více než rok čeká ve dlouhé frontě na zápěstí Alternativa pro omezený rozpočet a každou situaci:na dopoledne Festina s Etou (kdysi mé nejoblíbenější kanclhoďky)na odpoledne a víkend Pulsar Solar Diver (k jeansům, plavkám i lyžařské kombinéze) Upraveno 24. září 2010 uživatelem gougy
Doporučené příspěvky