Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Koupils dobre. Tyhle B jsou super a na tahu jeste lepší!

Nakonec nekoupil prave, dneska je predavam dal ;) To jsou prave ta ruzna rozhodnuti.. Ale jsou vyborny a dokonce i ve svy velikosti dobre nositelny :D
Odesláno

Nakonec nekoupil prave, dneska je predavam dal ;) To jsou prave ta ruzna rozhodnuti.. Ale jsou vyborny a dokonce i ve svy velikosti dobre nositelny :D

Hergot a já si zrovna mnul ruce a liboval si jak je od tebe okamžitě koupím... :( Na střídačku k Herculesům... :)
Odesláno

..to budou moje definitivni hodinky..

PS: U tech Herculesu neni jediny objektivni duvod je za stejne penize prodavat dal, bylo to jen pomateni me chore mysli a aspon mi to pomohlo si ujasnit dalsi smerovani v tehle nemoci ;)
Odesláno

Lachtane super fotka! Mam pro tebe i dobrou zpravu, muzes v klidu hledat B-1, na nejakej cas ti dam volnou ruku nez me to zase popadne, tak toho vyuzij ;) Problem je, ze ted nikde za rozumny penize nejsou :(

Odesláno

Ve tvem pripade jsem uplne klidny, definitivni hodinky ... mozna na rijen :lol2:

Kdepak, nemyslim to jediny definitivni hodinky, ale uz k nim budu jenom prikupovat dalsi - tohle budou ty o kterych se nemluvi, ktere proste jsou a budu resit hodinky c.2 :D
Odesláno

Kdepak se člověk dostane k řízení Noblu? Pokud teda není rovnou tvůj, což by byla pecka :)

Můj bohužel není a silně pochybuji, že by jsem se někdy na něco takového zmohl :) - kamarád ho má momentálně na dílně (odešel snímač polohy škrtící klapky), takže když jsem se u něj zastavil, tak jsem využil příležitost udělat pár fotek s putovníma G-éčkama B)

v každém případě je to velice zajímavé auto - hoooodně placaté :D

Odesláno

Hele, nemas je uz moc dlouho ? ;)

Baker - ty Herculy uz asi nikdy na prodej nebudou, to budou moje definitivni hodinky ;)

Oba jste pošetilí blázni. :)

Odesláno

Lachtane super fotka! Mam pro tebe i dobrou zpravu, muzes v klidu hledat B-1, na nejakej cas ti dam volnou ruku nez me to zase popadne, tak toho vyuzij ;) Problem je, ze ted nikde za rozumny penize nejsou :(

Díky :)

Ohledně B-1 - hledám, hledám, ale jak sám říkáš, nikde žádné zajímavé momentálně nejsou. Ale to nevadí. Oni se časem nějaké hezké najdou - já jsem trpělivý B)

Odesláno

Díky :)

Ohledně B-1 - hledám, hledám, ale jak sám říkáš, nikde žádné zajímavé momentálně nejsou. Ale to nevadí. Oni se časem nějaké hezké najdou - já jsem trpělivý B)

Neni to tak davno co sly sehnat bez problemu a clovek si mohl i relativne vybirat, dnes je vic lidi shani nez prodava.. i diky tomu jsou asi ceny takovy jaky jsou :( Ja jsem se nastesti dneska na par chvil usadil u jinych B, ale vim, ze touha po B-1 asi taky nezmizi a zacne to byt aktualni.. pokud bych na neco narazil tak ti dam vedet, porad asi budu monitorovat teren at jsem pripraven do budoucna ;)
Odesláno (upraveno)

Dnes něco, co už více než rok čeká ve dlouhé frontě na zápěstí ;)

Alternativa pro omezený rozpočet a každou situaci:

na dopoledne Festina s Etou (kdysi mé nejoblíbenější kanclhoďky)

na odpoledne a víkend Pulsar Solar Diver (k jeansům, plavkám i lyžařské kombinéze)

post-3210-020132500 1285311776.jpg

post-3210-089333300 1285311787.jpg

Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...