Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty segmenty jsou titanové, velmi dobře tvarované - na ruce nijak nevadí, netlačí, moc neváží, takže zatím OK.

K vizuálnímu dojmu: pro mě tam spíš pomáhají. Když to srovnám s jinými hodinkami, které jsem nosil nebo nosím na kaučuku/gumě/silikonu. Tam je potřeba, aby ten řemen byl nějak profilovaný, nějak narušoval tu kontinuitu. Jinak je to takové nepřirozené - kulaté hodinky, z nich vychází hladká, tmavá hmota (ale hodně to bylo znát i na Fortisek na oranžovém kaučuku). Ten kaučuk je navíc u pozdra většinou dost silný (4 - 5mm). Pro mě docela rušivé. S těmi titanovými segmenty se kousek od hodinek (akorát tak na zlomu zápěstí) "něco děje" - lépe se na to kouká. Navíc je to zopakované v prakticky stejném rozměru na sponě (také titan).

Je to docela výrazná poznávací značka produkce UN. A přizmejme, celkem zajímavá frajeřinka.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

dnes pracovní nasazení v kanclu - paper diving...

na ruce moje nej s hand made řemínkem...

hodinky FORTIS, řemen Alois

post-2463-048758600 1293693234.jpg

Upraveno uživatelem alois
Odesláno

Nešlo by to je buď vyfotit (toto je spíš impresionismus), nebo to alespoň zmenšit? Chápu, že to bylo focené hodinu před půlnocí, ale tohle si ty hodinky nezaslouží, ať jsou jakékoliv...

Odesláno (upraveno)

post-10633-035435900 1293722204.jpg

....BFS on the elephant

....koukám, že už mám 31.tého :sad01_anim:

Upraveno uživatelem spinach
Odesláno (upraveno)
  V 30. 12. 2010 v 15:51, 'lib' napsal:

Ten slon vypadá výborně! To se dá sehnat u nás? Není to nějak chráněno?

řemen jsem vyrobil ze starého opasku jednoho kamárada-pilota ;-)

žádná "pytlačina".... koupil to kdysi v jednom shopu na Ceylonu..prodejem těchto věcí si místní sloní farma (útulek pro nemocné a jinak postižené slony) vydělává na svůj provoz.. já jen dál zhodnotil již obnošený klasický pásek ke kalhotám ;-)

post-10633-045217100 1293731757.jpg

Upraveno uživatelem spinach
Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 17:53, 'spinach' napsal:

řemen jsem vyrobil ze starého opasku jednoho kamárada-pilota ;-)

žádná "pytlačina".... koupil to kdysi v jednom shopu na Ceylonu..prodejem těchto věcí si místní sloní farma (útulek pro nemocné a jinak postižené slony) vydělává na svůj provoz.. já jen dál zhodnotil již obnošený klasický pásek ke kalhotám ;-)

Jestli máš toho materiálu víc, měl bys začít přemýšlet o Paneraiích :D
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...