Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

upratujem si pracovnu plochu a narazil som na priecinok s fotkami, ktore som sem chcel kedysi davno hodit, ale nejak som na ne zabudol..

fotka je stale aktualna.. co sa tyka hodiniek, nic sa nezmenilo.. akurat tie topanky uz nie su take pekne :)

Posted Image

Posted Image

Odesláno

na tej tvojej ruke vyzeraju brutalne ;)

ono je to najmä o spravnych proporciach.. doktorske ruky sa nezapru, tie su ako pozadie na rolex stavane od vyroby. ale fixilverko, student mój: jesť hoci aj každý deň sa patrí. to nie je hanba. fakt nekecám.. :)

zato my, tazko pracujuci manazeri a podnikatelia, ruky spuchnuté od klávesníc a ajfónov - na nas si take mrnave 44mm seika ani nevsimnete.. ani také s kocúrom na zadných keby to boli :)

post-4112-043817700 1295395852.jpg

Odesláno (upraveno)

ono je to najmä o spravnych proporciach.. doktorske ruky sa nezapru, tie su ako pozadie na rolex stavane od vyroby. ale fixilverko, student mój: jesť hoci aj každý deň sa patrí. to nie je hanba. fakt nekecám.. :)

zato my, tazko pracujuci manazeri a podnikatelia, ruky spuchnuté od klávesníc a ajfónov - na nas si take mrnave 44mm seika ani nevsimnete.. ani také s kocúrom na zadných keby to boli :)

ale ja jem, no fakt! :D

btw: 44mm.. to je nic, tie vyzeraju na vela ludoch dobre..

ale take 46mm ingenieury, to uz je vacsi problem :) zatial jediny clovek, na ktorom tie hodinky vyzeraju akurat na ocelovom tahu na kaucuku tipnite obvod zapastia.. podla mna, aspon 22cm

ze 46mm je tiez vpohode? tak tu je 49mm railmaster

coze? stale sa Vam to zda vpohode? ook :) 51mm oris prodiver :)

edit: nesli linky

Upraveno uživatelem FiXilVer
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...