Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Bylo to včera s mmoobbyymm v hospodě. Kvalita fotografie je taková, jakou umí snad pouze E71.

Následek libereckého minisrazu :wine:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přes noc odpočívaly ve slušné společnosti a dnes jsem je vytáhl na práci na zahradě... oprava plotu po vichřici.

Zase výroční géčka :)

Odkaz ke komentáři

Ajo, náklonoměr a altimeter to je přece běžná výbava aut :thumbsup_anim: . Máš tam i vertical speed a gyro? Ne vážně, co je to za auto že má tuhle výbavu?

:D :D V aute mas na tyhle udaje navigaci. Jediny, co je z toho vyuzitelny, je ten teplomer. Hodinky mam vzdycky aspon jedny, nejvyssi kopec v okoli je Jested a naklony za me hlida moje sevrena pr.del ;)

Hyunday Galloper, koncernovy dvojce Mitsubishi Pajera. Ma to maualni predek a redukci, na beznou nepohodu to staci

Odkaz ke komentáři

No, není to úplně ze dneška.

Ale je jasné, že i na horách(Dolomity) můžete potkat partičku chronomagorů.

Dva aktivní a dva jen nakažení.

Odkaz ke komentáři

Ještě ze včerejška. První fotka Humvee se nepovedla, ale jsou díky tomu vidět ty jiné budíky :)

A ne úplně na ruce. Našel jsem doma 20mm gumu, je hrozně jetá a uříznutá na 18mm trochu nakřivo, musel jsem přibouchnout jednu dírku, ale v tom potoce to vypadá dobře, neníliž pravda?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...