sect Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Samé fotky hor, přírody a romantiky....tož přidám jednu pro opravdové chlapy z Třinca od ocelarny:
MarcelG Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 (upraveno) to shag: kua fix!! paráda!! Upraveno 27. října 2011 uživatelem MarcelG
bohush Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Samé fotky hor, přírody a romantiky....tož přidám jednu pro opravdové chlapy z Třinca od ocelarny: To na fotce je vysoká pec, ocelárna vypadá jinak ale jinak "hezkých" míst pro pozadí k hodinkám se tam dá najít spousty. Máš z mým chlebodárcem dačo spoleného, nebo jsi tam zajel jen kvůli tomu obrázku?
instant Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 ty vole, shagu, to je nadhera.. tak tak. a mimoriadne to ladi k tym leteckym okuliarom v avatare
jartop Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 (upraveno) Právě jsem si doutíral hubu... Hezky Shagu! Upraveno 27. října 2011 uživatelem jartop
jankoxxx Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 (upraveno) ... kurna, budem musiet aj ja nieco vymysliet.. zatial len tieto. Upraveno 27. října 2011 uživatelem jankoxxx
sect Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 (upraveno) To na fotce je vysoká pec, ocelárna vypadá jinak ale jinak "hezkých" míst pro pozadí k hodinkám se tam dá najít spousty. Máš z mým chlebodárcem dačo spoleného, nebo jsi tam zajel jen kvůli tomu obrázku? Jenom cesta kolem, společného nic nemáme. Vysokou pec poznám (a kdyby ne, tak to stejně nepřiznám), ale ocelárna zní úderněji Upraveno 27. října 2011 uživatelem sect
Návštěvník Kamil Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 ... tak mručel něco debilech a tak Viktor se většinou nemýlí... Mám pro tebe, sice lehce jetého, ale použitelného žraloka, kdybys chtěl. Ten by se hodil, já už ho nebudu potřebovat.
haloss Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Po delší době taky přispěju svou troškou do mlýna se svýma Casio "carrerama"
lukin_ova Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 (upraveno) Podzim je vizuálně nejkrásnější období roku ... Ty barvy a kombinace umí jenom matka příroda. Ruku jsem tam nestrkal, kazila by to ... Upraveno 28. října 2011 uživatelem lukin_ova
kloubik Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 (upraveno) Sorry za kvalitu, foceno mobilelm, co jsem začal chodit na chronomag, tak si snad budu muset koupit novej mobil jen kvůli lepšímu foťáku :-) v době před chronomagem byla kvalita fotáku v mobilu na jednom z posledních míst při vybírání a ted snad abych začal zvažovat iPhona 4S...přítelkyně ho má 3 dni a ty fotky co z toho lezou...fakt nechápu, moje HTC ve srovnání s tím se zdá být z doby prehistorické a to ho mám teprve rok... Upraveno 28. října 2011 uživatelem kloubik
NIGHTinGALE Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Shagu, to je neskutečná paráda. Hodinky i fotka. Fakt mazec.
pavča Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Dnes, celý večer s přáteli, jednoručky MeisterSinger Perigraph. Pokud jde o rámcový přehled o čase, naprostá pohoda, byly by nevhodné, pokud by šlo o sledování času s přesností na minutu, nedejbože na sekundu, ale to, v tomto případě, nehrozilo. Takže pohoda a krásný večer a krásné hodinky, na které jsem se znovu a znovu s chutí díval.
Návštěvník Ondra Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 klasické pánské náramkové hodinky
Doporučené příspěvky