Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Samé fotky hor, přírody a romantiky....tož přidám jednu pro opravdové chlapy z Třinca od ocelarny:

post-11054-095264700 1319644604.jpg

To na fotce je vysoká pec, ocelárna vypadá jinak :guitar: ale jinak "hezkých" míst pro pozadí k hodinkám se tam dá najít spousty.

Máš z mým chlebodárcem dačo spoleného, nebo jsi tam zajel jen kvůli tomu obrázku?

Odesláno (upraveno)

To na fotce je vysoká pec, ocelárna vypadá jinak :guitar: ale jinak "hezkých" míst pro pozadí k hodinkám se tam dá najít spousty.

Máš z mým chlebodárcem dačo spoleného, nebo jsi tam zajel jen kvůli tomu obrázku?

Jenom cesta kolem, společného nic nemáme. Vysokou pec poznám (a kdyby ne, tak to stejně nepřiznám), ale ocelárna zní úderněji :robot: Upraveno uživatelem sect
Návštěvník Kamil
Odesláno

... tak mručel něco debilech a tak :D

Viktor se většinou nemýlí...:lol2:

Mám pro tebe, sice lehce jetého, ale použitelného žraloka, kdybys chtěl. Ten by se hodil, já už ho nebudu potřebovat.

post-147-036020600 1319738425.jpg

Odesláno (upraveno)

Podzim je vizuálně nejkrásnější období roku ... Ty barvy a kombinace umí jenom matka příroda. Ruku jsem tam nestrkal, kazila by to ...

post-15604-024438100 1319809177.jpg

Upraveno uživatelem lukin_ova
Odesláno (upraveno)

Sorry za kvalitu, foceno mobilelm, co jsem začal chodit na chronomag, tak si snad budu muset koupit novej mobil jen kvůli lepšímu foťáku :-) v době před chronomagem byla kvalita fotáku v mobilu na jednom z posledních míst při vybírání a ted snad abych začal zvažovat iPhona 4S...přítelkyně ho má 3 dni a ty fotky co z toho lezou...fakt nechápu, moje HTC ve srovnání s tím se zdá být z doby prehistorické a to ho mám teprve rok...

post-17375-065591000 1319824456.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Dnes, celý večer s přáteli, jednoručky MeisterSinger Perigraph. Pokud jde o rámcový přehled o čase, naprostá pohoda, byly by nevhodné, pokud by šlo o sledování času s přesností na minutu, nedejbože na sekundu, ale to, v tomto případě, nehrozilo. Takže pohoda a krásný večer a krásné hodinky, na které jsem se znovu a znovu s chutí díval.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...