sect Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) ožralo , ne kecám je mi těch hodinek líto... Tak, pro "rizikové" akce byly určeny, ale myslím, že tentokrát byla chyba na jejich straně......na druhou stranu, aspoň je důvod koupit si nové, tentokrát opět 6600 - (potřetí ) Fakt ? Ty, tamty ? jóóó.....ale třeba se stane zázrak a někdo je odněkud vytáhne..... Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem sect
Petrson Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) Měl jsem hodně hodinek, automaty i quartz, ale tyhle mi sedi na ruce jako p...l na hrnec. Mám je zatím na dodávaném černém NATO strapu, ale plánuji kvalitnější NATO strap James Bond. Věřím, že mi zůstanou déle než všechny ostatní. Co taky chtít? Titanové pouzdro, safír, strojek Ronda, bezkonkurenční H3 Tritium osvětlení......... prostě paráda. Jsem naprosto spokojen Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem Petrson
lib Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) Aha, tak nic. Každopádně by mě zajímalo, proč je ten cifr tak blbě natočenej. Použitelný to je snad jenom když se přitahuju na hrazdě, nebo mě někdo spoutanýho za ruce namáčí do močůfky. Kdyz mas ruku na kniplu Edit: aha, ja nedocetl vlakno; ale stejne se obdivuju, jak jsem to spravne uhad! ;D Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem lib
Miroslav 2 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Artego.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Hezký řemen Honzo, odkud ho máš? Je to tmavohnedy Di-Modell Aligator KN z Chronoshopu. Dneska bylo fakt nadherne, tak jsme po praci vyrazili na hodinku a pul za Brno na skaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Je to tmavohnedy Di-Modell Aligator KN z Chronoshopu. Dneska bylo fakt nadherne, tak jsme po praci vyrazili na hodinku a pul za Brno na skaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sakra, ty Primky jsou nádherný, škoda jen té pro mě nepoužitelné velikosti...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) Dneska jsem v podvečer projížděl Orlickými horami. Na chvilku jsem vylez z auta a šel se kouknout na údolí Záhorského potoka, jedné z největších lokalit výskytu bledule jarní snad v celé Evropě. Právě to kvetlo. A o těch krásných Hamiltonech, co jsou foceny na mojí pařátě a na Zemské bráně Tombed prohlásil sohrnutým pyskem:"Nuda v Brně". Málem jsem ho kopnul do kolena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem Roman I.
funf5 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Spíš na baru, než na ruce N9 a nějakej filtr.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Romane, co to je za mismas? To voblozeni mimostredky a datumovky vypada, jak kdyby bylo servany z Titanicu, ta cervena vterinovka se k tomu vubec nehodi
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Romane, co to je za mismas? To voblozeni mimostredky a datumovky vypada, jak kdyby bylo servany z Titanicu, ta cervena vterinovka se k tomu vubec nehodi chjo, to má evokovat palubní desku starýho éra. A kdyby ses chtěl zeptat jako natvrdlý přítel Lib, tak ty bledule jsou na prostřední fotce takový ty zeleno bílé pásy . Ty hamiltony jsem si pořídil, protože mi po eskapádách s pilotními hodinkami doma zbylo vosum leteckých řemenů a já je neměl na co dát. Dám je do prodejní sekce, jelikož mě svrbí zápěstí na nějaké jiné pilotky
sibirnaya Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Ja bych to hranaty voblozeni este chapal na BellRosech, ale tady mi to fakt unika Na bledule s..u, stejne ses nejvetsi bledule ty
jdx Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Cestou na ranní směnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Už zase Béčka a špalek, co na něm sekali palice zlobivým lidem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Tak a až ztratím i tyto poslední, budu opět normální......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lupinus Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Žejms Bont! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Ranní rutina. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
funf5 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Tak a až ztratím i tyto poslední, budu opět normální......... ??? Že nebudeš mít, žádné digi, nebo hodinky vůbec?
funf5 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Dneska bylo fakt nadherne, tak jsme po praci vyrazili na hodinku a pul za Brno na skaly. Já bych lezl, ale sám tady toho moc nenalozím, je tu jediná stěna, kterou stavěl kamarád a ta je 6 hodin autem
Doporučené příspěvky