Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl jsem napsat "určitě ne", ale pak mě napadlo, že bych lhal. Stejně jako v těch desítkách případů předtím. Tak někdy určitě... :)

Jsou skvělý, sám někdy lituju, že jsem je prodal, ale Moty123 mi tenkrát říkal, že jsou hrozně nudný...a měl pravdu. Jinak jim fakt není co vytknout. Tak ti přeju, ať ti vydrží déle, než tenkrát mně :)

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Někdo má PAM někdo BAN a já mám B&M...

Dnes trochu offíku po okolí Libavé. Ruštinou počmáraný kostel ve Staré Vodě stále ještě nedává zapomenout na ruskou okupaci.

Odesláno

Vydal ses teda do "klidnějších" vod /myšleno jednodušších hodinek/.Sedí Ti pěkně,snad Ti vydrží,nějak to u tebe nestačím sledovat.

Jaký je to typ?

Předchozí model Aquaracer.

Jsou skvělý, sám někdy lituju, že jsem je prodal, ale Moty123 mi tenkrát říkal, že jsou hrozně nudný...a měl pravdu. Jinak jim fakt není co vytknout. Tak ti přeju, ať ti vydrží déle, než tenkrát mně :)

Občas osciluju mezi hodně výraznejma a naopak dost usedlejma hodinkama. Tak uvidíme, jak dlouho mně to vydrží. :)

Odesláno

Já vím. Stejně tak jsem si moh ještě předtím nechat ty O&W M4 nebo potom Suma. Libore tenhle boj prostě prohrávám, je třeba si to přiznat. :D Ale TAG Heuery jsem ještě neměl, takže určitý smysl to dává. :)

....

Tak hlavne se k tomu umis postavit jako Chlap! :D

Odesláno

Dneska na krátkym výletu kousek za Prahou. A protože je teď v lese tolik bahna, tak tématicky mudmany...

Ty mudmany jsou pěkný a fallkniven ještě hezčí. Děda má ten samej, akorát z 3G oceli, pěknej a šikovnej nůž.

Odesláno

Dneska na krátkym výletu kousek za Prahou. A protože je teď v lese tolik bahna, tak tématicky mudmany...

Povedená fotka. Ty mudmany tam ale jsou jako ryba na suchu, chce to více bahna ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...