Stuclik Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 remen je to pekny, ale podla mna sa k fliegrom nehodi... chcelo by to nieco hrubsie aby to ladilo k masivnym nozickam. kludne sa moze k spone zuzovat. a nieco bez presivania s rovnako tvarovanym profilom, alebo presivanie len symbolicke bez vplyvu na tvar remena... Hergot, jsi nasadil brouka :-) Ve skutečnosti to vypadá líp než na fotce. Ale nápad dobrý, zkusím se ještě po něčem poohlídnout.Tak jako tak jsem hned ze začátku zkusil přiložit fliegerovský řemen s dvěma nýty ze Steinhartů a málem jsem vrhnul, jak to vypadalo příšerně :-D
Ondoni Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 LLD jsou skvely casomerice, o tom zadna, ale nikdy nerikej nikdy Nj, pomalu už po večerech hlodá v palici jejich nástupce... Ale přes den si je budu ještě chvilu užívat
Stuclik Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Kdo si hraje, nezlobi phoenix nato Ahoj, jaký je prosím Tě ten Phoenix? Myslím pocitově - tvar, tloušťka, tvrdost, pohodlí... Právě tento Admiralty grey jsem už měl včera v košíku a nakonec jsem ho neobjednal, protože černej NATO mám a šedá není zas tak univerzální (i když je historicky korektní). Díky.
IzTaPa Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Ahoj, jaký je prosím Tě ten Phoenix? Myslím pocitově - tvar, tloušťka, tvrdost, pohodlí... Právě tento Admiralty grey jsem už měl včera v košíku a nakonec jsem ho neobjednal, protože černej NATO mám a šedá není zas tak univerzální (i když je historicky korektní). Díky. koupil jsem obyc cerny a tento phoenix a musim rict, ze phoenix je mnohem kvalitnejsi material a spoje mnohem lepe propracovane nez u 'obyc' NATO. a tloustka remene je zhruba stejna. za me - od ted jedine phoenix...
misoo Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Hergot, jsi nasadil brouka :-) Ve skutečnosti to vypadá líp než na fotce. Ale nápad dobrý, zkusím se ještě po něčem poohlídnout.Tak jako tak jsem hned ze začátku zkusil přiložit fliegerovský řemen s dvěma nýty ze Steinhartů a málem jsem vrhnul, jak to vypadalo příšerně :-Dhehe, neboj, ono by to prislo samo, ja som ti to len mozno trosku urychlil...
Návštěvník kupec Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 hehe, neboj, ono by to prislo samo, ja som ti to len mozno trosku urychlil... Misoo je starý štenger.....
profil Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Konecne rolady--....po prvy krat mi nevadi tah
Chosef76 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 A jeste jedna z hraci serie. Tenhle jim sedne lip... do kanclu skvělá kombinace. ;-)
Stuclik Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 koupil jsem obyc cerny a tento phoenix a musim rict, ze phoenix je mnohem kvalitnejsi material a spoje mnohem lepe propracovane nez u 'obyc' NATO. a tloustka remene je zhruba stejna. za me - od ted jedine phoenix... Taky mám obyč černý (prošívané spoje) a z rozmaru jsem zatoužil po "korektním" zataveném šedém, viz. http://www.h-spot.net/watches/mod/watchstraps_2001.pdf.Překecal jsi, jdu objednat. Ještě jednou díky.
Juraj11 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Neznačková chrona. Tak ty jsou nádherný
IzTaPa Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Konecne rolady--....po prvy krat mi nevadi tah toz vitaj do klubu cerny expy jsou stejne nejlepsi
profil Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Vdaka Peter, dnes sa vytesujem... , len mi nejako lieta ruka......musim si tam dat nejake zavazie aby som vykompenzoval vahu doterajsich casomericov....
JR_2010 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Dnes ráno při čekání ve frontě, po měsíci u Mechana a kompletní opravě dělají zatím za den cca -2 s
CEGY Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 ..nahrada za Blacksteely Je v tom nějakej pocitovej rozdíl?
jankoxxx Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Jasně že Déčka Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2konrad tam pre mna nic nema..
Doporučené příspěvky