MaxT Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 12:52, Frantik napsal: Nechces se radeji vratit k Panerai? Je jedno ke kterym. Ty ti teda sedely o dost lepe, nez tyhle Michaldavidovky :-)No upřímně řečeno, zatím ani ne. Fakt je, že ten slovutný zpěvák a naši bývalí bratři z východu byli důvodem, proč jsem okolo nich asi 2. měsíce brousil a váhal.No a pak jsem si je dal na ruku. A hotovo, vymalováno. Panerai je srdeční záležitost a vždycky budu nějaké mít. Rozdíl je v tom, že tyhle se tak nějak skvěle nosí.Myslím, že s nelibostí vůči UN je to stejné jako s automatickou převodovkou. Haní ji ti, kteří ji nikdy neměli a ti co ji mají, by do manuálu už nešli.
tommasini Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 13:00, Frostie napsal: nadherny vintage, Citizen GMTdíky za pochvalu. Ještě mám navigatory od Seika, ale tyhle Citizeny mě berou víc.
Frantik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 13:03, MaxT napsal: No upřímně řečeno, zatím ani ne. Fakt je, že ten slovutný zpěvák a naši bývalí bratři z východu byli důvodem, proč jsem okolo nich asi 2. měsíce brousil a váhal.No a pak jsem si je dal na ruku. A hotovo, vymalováno. Panerai je srdeční záležitost a vždycky budu nějaké mít. Rozdíl je v tom, že tyhle se tak nějak skvěle nosí.Myslím, že s nelibostí vůči UN je to stejné jako s automatickou převodovkou. Haní ji ti, kteří ji nikdy neměli a ti co ji mají, by do manuálu už nešli.No tak to jsem rad. PAM je zavazek a ne flirt.Automat je super prevodovka, narozdil od kolotocarskejch UN A nosi se dobre i pantofle...........ale nosis je ty, takze jsou to tvoje pantofle
ejkej Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Po dlhom čakaní mi už konečne pár dní na ruke trónia automaty. Síce už nie v tomto prostredí, no na ruke stále a na dlhý čas tomu inak nebude
MaxT Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) V 2. 8. 2013 v 13:08, Frantik napsal: No tak to jsem rad. PAM je zavazek a ne flirt.Automat je super prevodovka, narozdil od kolotocarskejch UN A nosi se dobre i pantofle...........ale nosis je ty, takze jsou to tvoje pantofle No, uznávám že spousta modelů nemá od kolotoče daleko. Na těchto, ale fakt nic kolotočového nevidím. Za vše hovoří fakt, že zatímco když jsem chtěl prodat nějaké Panerai, byl to docela problém,tyto jsem aniž bych chtěl mohl prodat i se solidním ziskem ihned druhý den. Navíc našemu velmi serióznímu a usedlému ( čti nudnému ) právníkovi.No a jelikož hodinky rád střídám, z výše uvedeného soudím, že jsem jejich pořízením neprohloupil.Jo a pantofle ani ponožky v sandálech nenosím. Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem MaxT
organic Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Kurnik, hodinky už jsem si nefotil snad dýl než měsíc. Ale už ukazujou víkend, tak je čas vypadnout z ofisu
Vit Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 11:56, Kilundron napsal: Super on that mesh! I used to have Kemmner Marine, very well made watch.Thanks.
Pavlucha Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) V 2. 8. 2013 v 13:55, Alda napsal: Jses mozna tak 1km ode meho domova a cca par metru od Travellera.... foceno u Lašské boudy (nebo jak se to jmenuje)Teď už jsem na Prostřední Bečvě u studený Plzničky Strávili jsme tu skvělej tejden. Trochu vám závidím ... Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem Pavlucha
Pavlucha Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 14:12, Alda napsal: Tak to si byl jeste bliz 0,5km. Bydlim o par odbocek dal, ale jeste vys. Skoro jsem se trefil Co ten Beskydsky sraz ?... po těch Plzničkách? Žena bohužel nemá řidičák, tak se tam nemám jak dopravit (hlavně teda zpátky)Myslím, že tu nejsem naposled, tak si to příště naplánuju šikovněji
ricardo216 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 12:24, instant napsal: robite mi radost niekedy mi to v tej slovencine neznie kosher. tak inak: radost na pohlad, same paradne oblekovky a este k tomu v piatok! Z více měsíců, jsem váhám aby koupit 116610, ale proto, že by zahrnovala prodej několika hodin (a taky MM myslím ).Nemohu rozhodnout, že je mi líto každého watcha.Také pro tuto chvíli, MM není ohrožena v rodině watches :
Návštěvník krystekomega Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) Rychu sprzedaj tego brzydala i kup GMT Master II, a nie kolejnego Shreka U mnie ten: Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem krystekomega
NERO.8 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 12:59, financ napsal: To se mi libi. Jak to budes mit velky? cca 30 x 180 m ... ale výsledek nebude pro nás, ale pro klienta
ricardo216 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 16:40, krystekomega napsal: Rychu sprzedaj tego brzydala i kup GMT Master II, a nie kolejnego Shreka gmt nie za bardzo podoba mi się- zresztą chyba wiesz ta środkowa polerowana część bransolety i zapaćkany bezel za bardzo mnie odrzucają
Frantik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 V 2. 8. 2013 v 13:33, MaxT napsal: Jedna pro Frantika Diky. Uplne slysim Michala: "Každy mi te lásko závidí" :-)
MaxT Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) V 2. 8. 2013 v 18:00, Frantik napsal: Diky. Uplne slysim Michala: "Každy mi te lásko závidí" :-)No to doufám, proto jsem je kupoval. I slušaj tovaryšč Frantik. Něrob ty zo mňa prdel bo ja vozmu AK47. Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem MaxT
Doporučené příspěvky