Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Dnes thajský oběd...

Dáváš si tam taky někdy něco jinýho ? :D

P.S. Včera jsem porušil své předsevzetí Nautilus L.E. nenosit a vzal jsem si je na "šunka" party. Měly sakra velkej úspěch. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

EDIT: Co jsme byli za buzny, bojím se zeptat, čo si predstavujete pod takou "šunka party". :worried_anim:

Tak za

a, za buznu jsi byl maximálně ty, já určitě ne :P

b, šunka party bylo včera setkání přátel, kteří s velkým potěšením konzumovali toto

post-7085-065414600 1359908830.jpg

a pipíjeli k tomu červené víno.

Odkaz ke komentáři

dakujem :)

na toho doktora si este nejaky ten rok pockam :)

Videl som tu iba jednu doktorku s quartz Omega Constellation, zvysok nosi nejake fashion hodinky..

Není za co.Dočkáš sa,neboj.

A jinak,mohu jen posuzovat dle fakultky v Olomouci.Dosti lékařů a lékařek nosí Tissoty.Bratři a sestry spíše Casia,Festiny a jak píšeš fashion hodinky.

Odkaz ke komentáři

Pavle K., prosím napíš viac, akú trať beháva v halovej sezóne a či si v tejto zlepšila osobák.

Běhá překážky, pak 400 a 800m. Prvním rokem je v dorostenkách, takže čtvrtku běhá oficiálně až od letoška. Osobáky má: 400m 60:38 (hala- osobák-2013),800m 2:23,57 (hala- osobák-2013),2:21,75 (dráha-2012),1500m 5:01,92(dráha-2011), 200m př. 31,24 (dráha-2012). Původně běhala spíš 1500m a 800m, ale minulý rok jsme zkusili i kratší tratě. Zatím to moc nepřeháníme. Snažíme se trénovat s rozumem. Moje přání je, pokud to půjde, aby začínala být vidět až v juniorkách, aby se neutavila moc brzy. Překážky běhá teprve rok a chce hlavně běhat čtyřstovku překážek. To bude ale až v juniorkách. Dorky maj jen 300m př. Jinak jí to zatím dost baví, tak jsem rád. Aspoň se někde nepoflakuje :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...