honza71 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Dnes thajský oběd... Dáváš si tam taky někdy něco jinýho ? P.S. Včera jsem porušil své předsevzetí Nautilus L.E. nenosit a vzal jsem si je na "šunka" party. Měly sakra velkej úspěch. Upraveno 3. února 2013 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Jen vzácně. Ale že mi to zrovna Ty, stará to konzerva, vyčteš, toho jsem se nenadál. EDIT: Co jsme byli za buzny, bojím se zeptat, čo si predstavujete pod takou "šunka party". Upraveno 3. února 2013 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Jen vzácně. Ale že mi to zrovna Ty, stará to konzerva, vyčteš, toho jsem se nenadál. Ti nic nevyčítám. Jsem se jen slušně zeptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 EDIT: Co jsme byli za buzny, bojím se zeptat, čo si predstavujete pod takou "šunka party". Tak za a, za buznu jsi byl maximálně ty, já určitě ne b, šunka party bylo včera setkání přátel, kteří s velkým potěšením konzumovali totoa pipíjeli k tomu červené víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Odpolední procházka parčíkem u hradu Bouzov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Ristretto e pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Dnes na přeborech jako včera, jen moje atletka si vedla ještě lépe. Včera druhá, dneska první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 tak ja som poslednych par dni, aj dnesok stravil na internom odd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 tak ja som poslednych par dni, aj dnesok stravil na internom odd.. Pěkný hodinky.Jediný Rolexky,které se mi velmi líbí.A asi jeden z mála doktorů,který něco takového nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Dnes na přeborech jako včera, jen moje atletka si vedla ještě lépe. Včera druhá, dneska první Šikovná holka, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Pěkný hodinky.Jediný Rolexky,které se mi velmi líbí.A asi jeden z mála doktorů,který něco takového nosí. dakujem na toho doktora si este nejaky ten rok pockam Videl som tu iba jednu doktorku s quartz Omega Constellation, zvysok nosi nejake fashion hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Už od včera zase zelená Rada. Musím přiznat, že jim přicházím na chuť čím dál tím víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Pěkný hodinky.Jediný Rolexky,které se mi velmi líbí.A asi jeden z mála doktorů,který něco takového nosí. Doktory bych nepodceňoval. Někdo by s na Tebe mohl dost nas..t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 dakujem na toho doktora si este nejaky ten rok pockam Videl som tu iba jednu doktorku s quartz Omega Constellation, zvysok nosi nejake fashion hodinky.. Není za co.Dočkáš sa,neboj.A jinak,mohu jen posuzovat dle fakultky v Olomouci.Dosti lékařů a lékařek nosí Tissoty.Bratři a sestry spíše Casia,Festiny a jak píšeš fashion hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Doktory bych nepodceňoval. Někdo by s na Tebe mohl dost nas..t Nehážu všechny do jednoho pytle,samozřejmě.Ale s Rolexama jsem se ještě nikde u žádného lékaře nesetkal.Taky neprocházím všechny nemocnice.Dvě mrtvice mi dokonale stačili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Dneska se pocasi vyvedlo, tak jsem trochu vyvetral Sejka . Koneckoncu jsem je za posledni tyden nesundal z ruky. Upraveno 3. února 2013 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Šikovná holka, gratuluju! Jojo Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Pavle K., prosím napíš viac, akú trať beháva v halovej sezóne a či si v tejto zlepšila osobák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Pavle K., prosím napíš viac, akú trať beháva v halovej sezóne a či si v tejto zlepšila osobák.Běhá překážky, pak 400 a 800m. Prvním rokem je v dorostenkách, takže čtvrtku běhá oficiálně až od letoška. Osobáky má: 400m 60:38 (hala- osobák-2013),800m 2:23,57 (hala- osobák-2013),2:21,75 (dráha-2012),1500m 5:01,92(dráha-2011), 200m př. 31,24 (dráha-2012). Původně běhala spíš 1500m a 800m, ale minulý rok jsme zkusili i kratší tratě. Zatím to moc nepřeháníme. Snažíme se trénovat s rozumem. Moje přání je, pokud to půjde, aby začínala být vidět až v juniorkách, aby se neutavila moc brzy. Překážky běhá teprve rok a chce hlavně běhat čtyřstovku překážek. To bude ale až v juniorkách. Dorky maj jen 300m př. Jinak jí to zatím dost baví, tak jsem rád. Aspoň se někde nepoflakuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Obludy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky