Filip.J Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Tak nakonec jsem sehnal dobrou krkovičku...
jankoxxx Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Ano, souhlasim Krasa! Co takhle par fotek do galerie?uz na ne tah ani nedavaj.
jankoxxx Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Tak nakonec jsem sehnal dobrou krkovičku...ty mi teda robis chute
marosh Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 (upraveno) Dvojitý post.Omlouvám se. Upraveno 9. února 2013 uživatelem marosh
marosh Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Myslím, že nebudu první, kdo se tě na to zeptá. Jsi angličan, nebo by jsi jím rád byl? Mám na mysli ty anglické hlášky. Přeci jenom jsme na českém fóru a ne každý jim rozumí. A věřím, že tu nejsi jediný, kdo umí jazyk. Já bych spíše navrhoval, soustředit se na český pravopis. Protože v tom vykazuje fórum Chronomagu značné rezervy. Tím nemyslím přímo tebe...samozřejmě. No a jestli jsi fakt cizinec, tak se moc omlouvám, klobouk dolů. Umíš pěkně česky. . A ať nejsem ....dnes s rodinkou na výletě u Bolka. Na ruce 311. Sorry, já fakt musel. Doufám, že mi nedáte......Edit: Omlouvám se! Na československém!.. Podepisuju, Cyrdo.
Cyril Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 A na chvíli zase Nautilus......ať jim není líto, že pořád trčí ve vypnutým vrtiči.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Podepisuju, Cyrdo.copy that ...agree
IzTaPa Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Myslím, že nebudu první, kdo se tě na to zeptá. Jsi angličan, nebo by jsi jím rád byl? Mám na mysli ty anglické hlášky. Přeci jenom jsme na českém fóru a ne každý jim rozumí. A věřím, že tu nejsi jediný, kdo umí jazyk. Já bych spíše navrhoval, soustředit se na český pravopis. Protože v tom vykazuje fórum Chronomagu značné rezervy. Tím nemyslím přímo tebe...samozřejmě. No a jestli jsi fakt cizinec, tak se moc omlouvám, klobouk dolů. Umíš pěkně česky. . A ať nejsem ....dnes s rodinkou na výletě u Bolka. Na ruce 311. Sorry, já fakt musel. Doufám, že mi nedáte......Edit: Omlouvám se! Na československém!.. Ok, budu se snazit ale pravopisbez chyb po me nechtejte! pokud jde o moji anamnezu, od kazdeho trochu - pas mam CZ, ridicak BE a pobyt stale jeste v HUN (madarsky umim akorat nadavat )
Cyril Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Ok, budu se snazit ale pravopisbez chyb po me nechtejte! pokud jde o moji anamnezu, od kazdeho trochu - pas mam CZ, ridicak BE a pobyt stale jeste v HUN (madarsky umim akorat nadavat )
Chosef76 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Čekání na večeři....Každý to máme jinak, ale pro mě jsou DJ nejhezčí R.
pebe Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 opět na běžkách, dnes bylo v Orlických pěkně narváno
panedge Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Chosef76-tobe opravdu seknou!kez by byly ty starsi modely 40 mm
IzTaPa Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 copy that http://m.urbandictionary.com/#define?term=copy%20that
Doporučené příspěvky