Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Myslím, že nebudu první, kdo se tě na to zeptá. Jsi angličan, nebo by jsi jím rád byl? Mám na mysli ty anglické hlášky. Přeci jenom jsme na českém fóru a ne každý jim rozumí. A věřím, že tu nejsi jediný, kdo umí jazyk. Já bych spíše navrhoval, soustředit se na český pravopis. Protože v tom vykazuje fórum Chronomagu značné rezervy.smile_anim.gif Tím nemyslím přímo tebe...samozřejmě. No a jestli jsi fakt cizinec, tak se moc omlouvám, klobouk dolů. Umíš pěkně česky. cheers.gif.

A ať nejsem offtopic.gif ....dnes s rodinkou na výletě u Bolka. Na ruce 311.

Sorry, já fakt musel. Doufám, že mi nedáteban.gif......

Edit: Omlouvám se! Na československém!..smile_anim.gif

Podepisuju, Cyrdo.

Odesláno

Myslím, že nebudu první, kdo se tě na to zeptá. Jsi angličan, nebo by jsi jím rád byl? Mám na mysli ty anglické hlášky. Přeci jenom jsme na českém fóru a ne každý jim rozumí. A věřím, že tu nejsi jediný, kdo umí jazyk. Já bych spíše navrhoval, soustředit se na český pravopis. Protože v tom vykazuje fórum Chronomagu značné rezervy.smile_anim.gif Tím nemyslím přímo tebe...samozřejmě. No a jestli jsi fakt cizinec, tak se moc omlouvám, klobouk dolů. Umíš pěkně česky. cheers.gif.

A ať nejsem offtopic.gif ....dnes s rodinkou na výletě u Bolka. Na ruce 311.

Sorry, já fakt musel. Doufám, že mi nedáteban.gif......

Edit: Omlouvám se! Na československém!..smile_anim.gif

Ok, budu se snazit ;) ale pravopisbez chyb po me nechtejte!

pokud jde o moji anamnezu, od kazdeho trochu - pas mam CZ, ridicak BE a pobyt stale jeste v HUN (madarsky umim akorat nadavat ;))

Odesláno

Ok, budu se snazit ;) ale pravopisbez chyb po me nechtejte!

pokud jde o moji anamnezu, od kazdeho trochu - pas mam CZ, ridicak BE a pobyt stale jeste v HUN (madarsky umim akorat nadavat ;))

cheers.gif

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...