Moty Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 U sedmý jamky jsem myslel, že s kolegou dopadneme jako Hanč s Vrbatou, ale ustáli jsme to. Co se hry týče, tak vzhledem k faktu, že jsem naposledy hrál v listopadu a od tý doby jsem na hole nešáh, tak dost slušně. A to jsme ani před hrou nešli na driving No, já původně myslel, že půjdu dneska do Terezína, ale co napadla zase ta sr*ačka tak to asi vzdám
enslow Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 zeby definitivne??? ale prt nic nieje definitivne...iba smrt..
zrno Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 A já si říkal proč ne nenosím ... protože jim chyběl pořádnej řemen ....
fendelik Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Tak konečně mi na SARBy dorazila nová luneta. Bohužel Altro neví kdy budou černé, tak jsem jim zkusil vzít kovovou a k černému cifru jim to docela sluší ... Byl to trochu boj a musel jsem použít hrubé nasilí, ale výměna se zdařila...
bandicoot Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Aby se nereklo... :-)Pecka, jak jinak.
volfda Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Jsou nepřesné, jsou velké, ta úděsná korunka mi dělá oděrky na hřbetu ruky, ale stejně je miluji
bandicoot Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Jsou nepřesné, jsou velké, ta úděsná korunka mi dělá oděrky na hřbetu ruky, ale stejně je miluji Jsou přesný, malý, lehký, ale stejně se těšim až si taky nasadím IWC...
hejdik Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Nejnovější přírůstek Ta jsou ale hodně povedený.
Doporučené příspěvky