IzTaPa Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Tep 150? To je na zmrzlýho dost Štve mě, že taky nemůžu do jarního sněhu...Orient&Pills2.jpg to byl prumerny tep za celou cestu - jsou to tu same kopce... blaznis dedku, ruce, nohy mi mrznou...
misoo Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 aj ja antireflex je vyborna a krasna vec.. skoda, ze ho "nemontuju" aj na Rolexy.. Myslim, ze modrasty nadych skla by mnohym modelom prospel..To ano, ale hlavne 'neviditelnost' sklicka dodava hodinkam dalsi rozmer, to by im velmi prospelo si myslim... Take yachtmastery s plastickymi cislami na lunete a plastickymi indexami na ciferniku by boli nekutocne...
marosh Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Čtvrtý malý Alda si chtěl vyzkoušet, jaké to je, být snad v nesledovanějším ? čekém vláknu na internetu Hodinky se tatíkovi vracet nechtělo a ještě na něho vyplazuje jazyk. Alino, konečně mají ty dětské hodinky toho pravého nositele... P.S. Celý foter. Zdědil ten inteligentní výraz.
Stýf Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 u mna neni problem nebo u me Díky chalani,viem,že obaja robíte perfektné kožené remene,ale netuším,či už ste šli aj do hadráků.Pokiaľ áno,dajte vedieť.Bral by som šedý ZULU 19mm.
FiXilVer Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) dneska v Auparku edit. strašná plachta Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem Roman I.
jankoxxx Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 ty vole to su krasky. gratulejsn roman taky pilot iwc detail 8.JPG
czech.argyll Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Po letitém používání leteckých Primek,tyto odešly na zasloužený odpočinek,aby uvolnily místo na ruce mnou vytouženým britským armádním CWC g10.Primky budou mít vždycky místo v mém srdci,ale už mě přestalo bavit poslouchat komentáře za svědcených,že takové skvosty se nenosí denně na ruce,ale že patří do vytrýnky vystavit.Plus jsem si většinou vyslechl,že jsem to a to,že je tak mučím.
marosh Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Voe lulino ne.ser a raděj se připište s Honzou do ostravského srazu na tento pátek.Sorry, plemeníku z hor, ale já nebudu, bo mám jiný program. Vrcholí nám futsalová sezona a máme turnaj.Za Honzu mluvit nemůžu.
obchodnik-o3 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 dnesna velkonocna,na chvilu na inej "ruke"
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Po letitém používání leteckých Primek,tyto odešly na zasloužený odpočinek,aby uvolnily místo na ruce mnou vytouženým britským armádním CWC g10.Primky budou mít vždycky místo v mém srdci,ale už mě přestalo bavit poslouchat komentáře za svědcených,že takové skvosty se nenosí denně na ruce,ale že patří do vytrýnky vystavit.Plus jsem si většinou vyslechl,že jsem to a to,že je tak mučím.Blbost. Já je taky nosím, sice ne denně, ale občas je vyvětrám - ony si to zaslouží, aby se občas podívaly do světa.
czech.argyll Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Blbost. Já je taky nosím, sice ne denně, ale občas je vyvětrám - ony si to zaslouží, aby se občas podívaly do světa. Souhlasím,ale ty moje neprošly nikdy žádnou údržbou,prostě provozní kus.Nosil jsem je s krátkejma přestávkama od roku 1996 kdy jsem je na vojně získal.Skákaly se mnou padákem,lítaly,přežili všechny moje bláznivý aktivity.Začali se předbíhat.Poslední dobou až o 5 minut týdně.Nemám peníze,abych jim poskytl co by potřebovaly.Až se s nima citově rozloučím,počítám,že jim tady najdu novýho páníčka.Někoho,kdo se o ně bude dobře starat
mlsoun1 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 dnesna velkonocna,na chvilu na inej "ruke" IMG_9702.JPGTo seš hodnej.Určitě jsi mu udělal radost,alespoň se Ti odměnil úsměvem.
Cyril Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Přijela nám návštěva, tak jsme na Velikonoční pondělí frčeli s dětmi opět do ZOO.
Doporučené příspěvky