deewy Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 (upraveno) dnes na poobědní rodinné procházce Upraveno 31. srpna 2013 uživatelem deewy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Buď jsem se zbláznil a nebo dospěl, aneb prvních 24h s Rolex. Líbí se mi nejvíce ze všech Rolexek. Jsou to ty z inzerce? Osobně se musím přiznat, že takové hodinky bych se bál nosit ven. Chtěl bych je mít pouze pěkně v teple domova :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Ať žijou státnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 VintageLover: úplně tě chápu, kdy máš soudný den? Já ve čtvrtek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 (upraveno) Strocek: V pohodě, podle vkusu každýho soudruha, že jo;-). Jen pro upřesnění, neměl jsem na mysli závist, spíš nepochopení nebo nedozrání pro daný model. A někdo nemusí dozrát nikdy, což není chyba, jen stav. Většina dětí nežere olivy, postupem času většina z nich začne, a když ne, tak se taky nic neděje;-).. Edit ať nejsem furt OT, taky občas nosím něco na ruce:-) Upraveno 31. srpna 2013 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Begi Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Asi v tom zase lítám..Bohužel jen samohana u Dušáka v Arkádách..Modrá dobrá, počkám na černé na tahu..BTW budou levnější O:-) Ja som nimi tiez momentalne posadnuty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Zaostřeno na daňky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Strocek: V pohodě, podle vkusu každýho soudruha, že jo;-). Jen pro upřesnění, neměl jsem na mysli závist, spíš nepochopení nebo nedozrání pro daný model. A někdo nemusí dozrát nikdy, což není chyba, jen stav. Většina dětí nežere olivy, postupem času většina z nich začne, a když ne, tak se taky nic neděje;-).. Edit ať nejsem furt OT, taky občas nosím něco na ruce:-)Jasný, já jsem tě pochopil a krom toho si to napsal docela vtipně a asi i popravdě, že se někteří remcalové najdou a pak ejhle. Ale občas se tu setkávám s tím, že kdo zrovna nejede na Rolex vlně (nejenom Rolex) a nedejbože se mu nelíbí, tak není s náma v partě... To poslední obecné zamyšlení se jen svezlo s myšlenkou a nebylo konkrétně myšleno na tebe. Ale jsem rád, že si dáme prostor pro různorodost názorů i hodinek, protože kdyby tak nebylo, nosili by všichni stejný . Jo a abych nezapomněl máš je pěkný a pro ty co neviděli ještě pořádný hodinky, tak tady jedny posílám a pak jednu oku lahodící českou strojovnu, co jsem teda neměl na ruce, ale v ruce a prošla před chvilkou pořádným pucingem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Dneska na vylet Hujery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Buď jsem se zbláznil a nebo dospěl, aneb prvních 24h s Rolex. Musim se taky přidat. Jedny z mála Rolexek, které se mi skutečně líbí (promiňte ). A taky bych se je bál vytáhnout ven. Jednou bych je o něco škrtnul a šel bych si asi rovnou hodit mašli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Letiště Olomouc a Cobra AH-1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 (upraveno) Vitamínu C není nikdy dost. Upraveno 31. srpna 2013 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Tank nech babám, Kubo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Nejdrive EdoxPak Junghans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Dneska za drsnaka na 5mm tlustem JLC kaucuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 HOCKENHEIM ... 800 x FERRARI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 To IzTaPa, teď z nich čiší testosteron, můžeš je vzít do válečné zóny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 (upraveno) HOCKENHEIM ... 800 x FERRARIPěkné parkoviště :-) Západ slunce s rybkama Upraveno 31. srpna 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Letiště Olomouc a Cobra AH-1.DSCN3259.jpg DSCN3272.jpgCobra ... hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Dnes lehoučké japonce v titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky