Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Buď jsem se zbláznil a nebo dospěl, aneb prvních 24h s Rolex. :lol2:

Líbí se mi nejvíce ze všech Rolexek. Jsou to ty z inzerce? Osobně se musím přiznat, že takové hodinky bych se bál nosit ven. 

Chtěl bych je mít pouze pěkně v teple domova :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strocek: V pohodě, podle vkusu každýho soudruha, že jo;-). Jen pro upřesnění, neměl jsem na mysli závist, spíš nepochopení nebo nedozrání pro daný model. A někdo nemusí dozrát nikdy, což není chyba, jen stav. Většina dětí nežere olivy, postupem času většina z nich začne, a když ne, tak se taky nic neděje;-)..

Edit ať nejsem furt OT, taky občas nosím něco na ruce:-)

post-7874-0-40188400-1377958790_thumb.jpg

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři

Asi v tom zase lítám..

Bohužel jen samohana u Dušáka v Arkádách..

Modrá dobrá, počkám na černé na tahu..BTW budou levnější O:-)

Ja som nimi tiez momentalne posadnuty...

Odkaz ke komentáři

Strocek: V pohodě, podle vkusu každýho soudruha, že jo;-). Jen pro upřesnění, neměl jsem na mysli závist, spíš nepochopení nebo nedozrání pro daný model. A někdo nemusí dozrát nikdy, což není chyba, jen stav. Většina dětí nežere olivy, postupem času většina z nich začne, a když ne, tak se taky nic neděje;-)..

Edit ať nejsem furt OT, taky občas nosím něco na ruce:-)

Jasný, já jsem tě pochopil a krom toho si to napsal docela vtipně a asi i popravdě, že se někteří remcalové najdou a pak ejhle. Ale občas se tu setkávám s tím, že kdo zrovna nejede na Rolex vlně (nejenom Rolex) a nedejbože se mu nelíbí, tak není s náma v partě... To poslední obecné zamyšlení se jen svezlo s myšlenkou a nebylo konkrétně myšleno na tebe. Ale jsem rád, že si dáme prostor pro různorodost názorů i hodinek, protože kdyby tak nebylo, nosili by všichni stejný   ;) . Jo a abych nezapomněl máš je pěkný  :)

a pro ty co neviděli ještě pořádný hodinky, tak tady jedny posílám a pak jednu oku lahodící českou strojovnu, co jsem teda neměl na ruce, ale v ruce a prošla před chvilkou pořádným pucingem 

post-26998-0-81951400-1377960286_thumb.jpg

post-26998-0-38907300-1377960297_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Buď jsem se zbláznil a nebo dospěl, aneb prvních 24h s Rolex. :lol2:

Musim se taky přidat. Jedny z mála Rolexek, které se mi skutečně líbí (promiňte :) ). A taky bych se je bál vytáhnout ven. Jednou bych je o něco škrtnul a šel bych si asi rovnou hodit mašli.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...