Chorche Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Jedná rychlá dopolední mobilem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Dnes mají moje kukačky odpočinek od manuálního týrání. Aldo perfektne fotky. S tym bundom su vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Dneska větrám Astronauty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Na ruce mám dnes, včera i v neděli ráno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Dnes stainless steel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Včerejší "jízda" před výjezdem na dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Dnešní ráno je smutné, pro mě. Vypiju vyjímečně hořkou kávu a jdu dát výpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Dnešní ráno je smutné, pro mě. Vypiju vyjímečně hořkou kávu a jdu dát výpověď. Výpověď se má dát až posledního v měsíci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Dnešní ráno je smutné, pro mě. Vypiju vyjímečně hořkou kávu a jdu dát výpověď. .....jdeš dát nebo jsi byl donucen ji dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 sery.vlk: jo já vím, jsem živnostník a nemohu již dělat to, co jsem dělal 11 let a co mě bavilo. Takže dnešním dnem živnost končí. S tou výpovědí jsem to tak nějak zobecnil, nechtělo se mi to psát. Dávám výpověď v podstatě sám sobě. to je smutne ked clovek musi zanechat to co ma rad, ja som presne v opacnej situacii, tesim sa na to ako budem o parmesiacov davat vypoved.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Jako každý den v poslední době - Oranžády. Upraveno 10. března 2011 uživatelem onney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Jako každý den v poslední době - Oranžády. Tvoje holka vypadá naštvaně, klidně ji pošli umýt nádobí ke mně domů. Teď jsem si vzpomněl, že mám vlastně myčku, nevadí, ať dojde i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 KonTiki na kůži od Ondry Šími Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Tvoje holka vypadá naštvaně, klidně ji pošli umýt nádobí ke mně domů. Teď jsem si vzpomněl, že mám vlastně myčku, nevadí, ať dojde i tak To nepůjde. Já myčku nemám, chyběla by mi tady. Co když budu zrovna potřebovat něco přeleštit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Dnes mám "pátek" takže v dodrbaných jeansech a triku ale s potápkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Zase jednou veterána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Dnes 24-hodinové Aviatory. Nikdo je nechce, tak jsem je vzal, chudinky na "pronášku"... V temné krabici jim je určitě smutno a teskno.... Upraveno 10. března 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Novej kousek (dekuji Malaketovi). Jsou... veliky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Totální vybočení z rutiny? Nehrozí... Upraveno 10. března 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Kancl Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky