Pavel K. Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 retroMoc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 ...a jedna z dnesniho skoro poledne.....ten "cistej" cifr je skvelej :-)Pěknej svetr! Já dnes na stavbu Suby. Jsou v pohodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Belmondo: pěkný manžetový knoflíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Pěknej svetr! Já dnes na stavbu Suby. Jsou v pohodě.... Diky Cyrdo :-)Nedavno jsem mohl vyzkouset Rolady na ruce a myslim, ze me byly a jsou male....jedine snad 44mm Sea Dwellery..... ...ikdyz prijemne na ruce byly, to se musi nechat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 ja dnes obdrzel od mistniho clena Orienty a necekal sem ze mi hodinky za par stovek udelaj takovou radost To ladí k těm manžetovým knoflíčkům a S8 Ale je pravda, že tenhle model je už taky legendární, nebo ve verzi od ruské Rakety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Dnes 425 výborný řemen ... škoda, že ta výměna není snadnější ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belmondo Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Belmondo: pěkný manžetový knoflíky. dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 výborný řemen ... škoda, že ta výměna není snadnější ...dekuju, jinak...naprosty souhlas Nero...zlaty Luminory :-), chce to delat v klidu...a to me dnes prisel dalsi remen od mistra "Z", paradni jako vzdy.... takze budu opet "prezouvat"a kdyz to stihnu, hodim sem nejake fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Ja je proste miluju odesláno přes můj ŤapaŤalk Upraveno 17. října 2013 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 retroPecka. Tohle jsou jedny z prvních 5 sports vůbec, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 dekuju, jinak...naprosty souhlas Nero...zlaty Luminory :-), chce to delat v klidu...a to me dnes prisel dalsi remen od mistra "Z", paradni jako vzdy.... takze budu opet "prezouvat"a kdyz to stihnu, hodim sem nejake fotky...opatrně přezuj a foť ... škoda, přitom by to mohlo fungovat téměř stejně jako u luminorů a ani ta hrazda by nemusela být ze dvou dílů ... škoda, že mám tak málo času, jinak bych jim to vymyslel ...konstruktér Nero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 retro huste retro.. mustáš a máničku uz si zapustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Mizerná mobilovka na cestě z Chronoshopu!Díky Jakube za vstřícnost, fajn pokec a hlavně za hodinky:-)Už dlouho ve mě nevyvolaly hodinky tolik nadšení... Jsou pecka! PS: Luneta je naprosto úžasná, nevim co měl v ruce cigi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 To uz je hotova ta Chronomag limitka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Mizerná mobilovka na cestě z Chronoshopu!Díky Jakube za vstřícnost, fajn pokec a hlavně za hodinky:-)Už dlouho ve mě nevyvolaly hodinky tolik nadšení... Jsou pecka!20131017_162510.jpg PS: Luneta je naprosto úžasná, nevim co měl v ruce cigi... s tou červenou jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 To uz je hotova ta Chronomag limitka :-) To už jde naštěstí mimo mě:-) Ale držim vám palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Pecka. Tohle jsou jedny z prvních 5 sports vůbec, ne?Tohle už je reedice se 7s26 z roku 1997. huste retro.. mustáš a máničku uz si zapustil? Ne, nechal jsem to na tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Mizerná mobilovka na cestě z Chronoshopu!Díky Jakube za vstřícnost, fajn pokec a hlavně za hodinky:-)Už dlouho ve mě nevyvolaly hodinky tolik nadšení... Jsou pecka! PS: Luneta je naprosto úžasná, nevim co měl v ruce cigi... Měl jsi vzít něco se sklíčkem.Samozřejmě gratuluju k hezkým hodinkám. Já včera i dnes Kemmnerky: Upraveno 17. října 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Mizerná mobilovka na cestě z Chronoshopu!Díky Jakube za vstřícnost, fajn pokec a hlavně za hodinky:-)Už dlouho ve mě nevyvolaly hodinky tolik nadšení... Jsou pecka!20131017_162510.jpg PS: Luneta je naprosto úžasná, nevim co měl v ruce cigi... DA44 jsou nádhera. Vynikající volba. Udělal jsi dobře. Limitku taky už jenom sleduju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Vit-krásný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky