Peter78 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 zepředu vole vole, mluv cesky tady to mas.. ale jen mobilem.. o vikendu udelam fotky normalne fotakem a dam i s nejakou prupovidkou do chlubuciho vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 vole, mluv cesky tady to mas.. ale jen mobilem.. o vikendu udelam fotky normalne fotakem a dam i s nejakou prupovidkou do chlubuciho vlaknano dobra :-)ale udelej lepsi fotku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Kde jsem dneska byl? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Letos hotovo...Pošli foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Cesta do doby bronzove. 382. Naďobáno v Ajfounu Cece, to asi nebude bronz, nejak Ti zrezly :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Kde jsem dneska byl? Sent from my iPhone using Tapatalk Malá Skála...?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Kde jsem dneska byl? Sent from my iPhone using Tapatalk Malá Skála...?... Pekne hezky...mas bod. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 vim ze zlate hodinky tu moc nefrci, ale treba vas potesi znacka. jsou v super stavu s puvodnim paskem a zlacenou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Pekne hezky...mas bod. Sent from my iPhone using Tapatalk Nebyl jsem si uplně jistý, znám to z trochu jiného úhlu na Boučkově statku si na obědě byl? jestli ne, pro příště doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Pošli foto... Sakra, to bych měl! Ani jsem nepoděkoval za pomoc!!! Díky moc, Jirko! Doufám, že se někdy uvidíme a pokecáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Za posledních pár dní mi připadá, že je tu nedostatek vitamínu B... Tak nějaký železo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Po delsi dobe mi delaji zase radost tyhle Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Pekny, tak uz mas dvoje zlaty heuery vim ze zlate hodinky tu moc nefrci, ale treba vas potesi znacka. jsou v super stavu s puvodnim paskem a zlacenou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 vim ze zlate hodinky tu moc nefrci, ale treba vas potesi znacka. jsou v super stavu s puvodnim paskem a zlacenou sponou. Nádhera, gratulace, není to ten model pro Ferrari? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Nebyl jsem si uplně jistý, znám to z trochu jiného úhlu na Boučkově statku si na obědě byl? jestli ne, pro příště doporučuji! Tenhle pohled nění úplně tuctový. Jel jsem z Turnova do Liberce, a protože bylo krásně, tak se mi nechtělo po dálnici a nebyl spěch, tak jsem to vzal touhle stezkou přes Rakousy.Na Boučkově statku jsem jako liberečák a bývalý "tramp" byl mnohokrát. Je to tam parádní, i když před dvaceti lety to bylo ještě lepší...v maskáčích, s báglem a bez starostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 vim ze zlate hodinky tu moc nefrci, ale treba vas potesi znacka. jsou v super stavu s puvodnim paskem a zlacenou sponou.Tak temhle hodinkam to zlato klidne a rad odpustim. Jednim slovem-parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 ja dneska moji novou akvizici gratuluji, ty jsou parádní, v pátek jede spousta Brňáku do Prostějova, nechceš se taky ukázat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Nádhera, gratulace, není to ten model pro Ferrari? neni.tyhle jsou s manualnim natahem 7736, ty pro Ferrari jsou automaty ve full gold (pokud se nepletu) referencni cislo 1158 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 chlapi tak nevim-neni mi to maly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky