Jay Doll Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Dneska je to špatný... Ráno se probudím, kouknu do zrcadla a vidím toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Postanowiłem założyć ten wątek ponieważ prawdopodobnie nie ma go na tym forum, a jest on popularny na KMZiZ w Polsce. Rozhodl jsem se začít toto téma pravděpodobně proto, že není v tomto fóru, a on je populární KMZiZ v Polsko. Chodzi o to, aby jak temat mówi wklejać tu zdjęcia zegarków jakie macie w danym dniu na ręku. Myšlenkou je, že jako předmět říká vložen zde obrázky hodinky, které se budete dívat na daný den v ruce. Powinno być to zdjęcie z danego dnia. To by mělo být snímek dne. Jeżeli temat już gdzieś jest to przepraszam i proszę o wykasowanie. Je-li předmět je již někde Omlouvám se, a prosím o smazání. Bardzo proszę o przetłumaczenie dokładnie na czeski i wtedy zrobię edycję treści Prosím, překládat přesně na českém a pak budu editovat obsah. Ja dzisiaj mam taki zegarek Nyní mám hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Tema uz tady nekde existuje, ale kde presne se mi najit nepodarilo, skleroza uz je silnejsi nez ja EDIT: Uz to mam, tady to je: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...0&start=460 - odpoledne prispevky sloucim v puvodnim vlakne Ja mam dnes tyhle Fotka neni z dnesniho dne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 bílé místo, páč doma hodinky většinou nenosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Ja tylko do spania ściągam zegarek Já jsem jen spát okouzlující hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 (upraveno) Coskoro do prace.... Upraveno 31. října 2009 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 (upraveno) Ahoj, páč jsem pořád ještě v tranzu ze svých Perrelet, tak dnes stejně jako každý boží den od doby co je mám tyto: Použil jsem původní foto, jsem línej je teď jít fotit. Upraveno 31. října 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Poslední dobou se mi na nich dost zalíbil hnědý pilotní řemen Steinhart od Kubsona. Pokusím se v budoucnu vyfotit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 teď zrovna .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 zrovna teď todle-jen na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Číňana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Hele alfa co vypadá jak omega? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 nový macho fáro v garáži... tímto děkuji váženému a sympatickému členu za kafe, pokec a další rozšíření hodinkových obzorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stvmax Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Festina Tour de France 2005- 16177- červené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRAPATONI Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Ted Tag Heuer F1 a za chvíli sundávám a nasazuji SUUNTO CORE black orange. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Snad jim brzy pribude braska edox , u6 se drazi tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky