brumko Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 tak ty vůbec nevypadají špatně! Naopak,paráda!Ďakujem. Pred pár rokmi som ich našiel pohodené u známeho v garáži medzi francuzákmi. S radosťou mi ich dal. Doprial som im malú domácu kúru a niekedy ich prevetrám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Na cestě, zácpy kolem Mnichova a Brenneru za trest.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 HCTa červená luneta vypadá fakt skvěle, budu o ní muset uvažovat.Dnes také HC, foto včerejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Ani sem nečekal že mě tak vezmou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Zkouška novejch letňáků. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Po relativně neuspokojujícím pracovně-chrono výletu mě doma čekaly tyto krásky. A přiznám se, že mi dokonale spravily náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Ani sem nečekal že mě tak vezmou... čím jednodušší, tím pravděpodobně lepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Po relativně neuspokojujícím pracovně-chrono výletu mě doma čekaly tyto krásky. A přiznám se, že mi dokonale spravily náladu.Tak to je tedy opravdu nádhera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 vitamin B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Pomozte mi, nemuzu se rozhodnout... Rozlepit nebo nerozlepit? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Po relativně neuspokojujícím pracovně-chrono výletu mě doma čekaly tyto krásky. A přiznám se, že mi dokonale spravily náladu.To se ti nedivím :-)....................odjíždím..............................a budu čekat fakt pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Pomozte mi, nemuzu se rozhodnout... Rozlepit nebo nerozlepit? Sent from my iPhone using Tapatalk rozlepit a uzivat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Pomozte mi, nemuzu se rozhodnout... Rozlepit nebo nerozlepit?No Doubts, jinak jak píše Iztapa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Je to nemoc :-) dlouho jsem je chtel... Pak je mel koupit bracha, ale sel nakonec do expu a ted je tu mam a nevim, zda to je to prave. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Je to nemoc :-) dlouho jsem je chtel... Pak je mel koupit bracha, ale sel nakonec do expu a ted je tu mam a nevim, zda to je to prave. Sent from my iPhone using Tapatalk Jsou parádní, o tom žádná, ale řekl bych, že máš asi zajímavější kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 (upraveno) Po relativně neuspokojujícím pracovně-chrono výletu mě doma čekaly tyto krásky. A přiznám se, že mi dokonale spravily náladu. Nadhera, slintal jsem na ne v prodejnim. Krasny hodinky, gratulace Pomozte mi, nemuzu se rozhodnout... Rozlepit nebo nerozlepit?Sent from my iPhone using TapatalkRozlepit a nosit Upraveno 16. února 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Tak to je tedy opravdu nádhera!!! To se ti nedivím :-)....................odjíždím..............................a budu čekat fakt pěkný kousek Díky! Nějak mě ty reedice začínají bavit... Těmto Tissotům stál předlohou model ze 40. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Díky! Nějak mě ty reedice začínají bavit... Těmto Tissotům stál předlohou model ze 40. let.moc pěkná dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky